login |

FOX-előzetesek 5.: Last Man Standing

2018. 05. 15. 12:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

A FOX felélesztette a 7. évadra Tim Allen tavaly, az ABC által kaszált szitkomját, aminek a forgatása még nem kezdődött nyilván el, így a tovább mögött csak egy korábbi részekből összedobott előzetes nézhető meg. Kíváncsi vagyok, hogy ez felkelti-e az új nézők érdeklődését.

Fura ez a videó, mert a hírekben írtam, hogy a sajtóközleményben nem szerepel Molly Ephraim (Mandy) és Kaitlyn Dever (Eve), márpedig mindketten ott vannak a videóban, plusz elég merész lenne ennyire felvinni a sorozat átlagéletkorát, hogy pont a két fiatalt írják ki. Mondjuk a The Cool Kids mellé passzolna, és Eve-et nem lenne nehéz eltüntetni, de Mandy esetében Kyle továbbra is szerepelni fog. Persze lehet, hogy ők is visszatérnek.

Tartalék:

1 hozzászólás Ne habozz!

hallak65 - 2018. 05. 15. 15:04

Pont ezt hozza vissza a Fox!? Az első évad jó volt, az 2. évados új irány számomra lejtmenetet jelentett. Ha nem hozzák vissza a két csajt bele se nézek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz