login |

2018/19 – A CBS újoncai (8.) – The Red Line

2018. 05. 16. 22:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: 2018/19,

THE RED LINE

Készítő: Caitlin Parrish és Erica Weiss (executive producer: Ava DuVernay és Greg Berlanti)
Szereplők: Noah Wyle (Falling Skies, ER), Emayatzy Corinealdi (Hand of God), Aliyah Royale, Noel Fisher (The Riches), Michael Patrick Thornton, Vinnie Chhibber, Howard Charles, Elizabeth Laidlaw
Várható indulás: 2019. midseason

Sztori: A középpontban három chicago-i család lesz, akiket veszteség és tragédia hoz össze, amikor egy fehér rendőr tévedésből lelő egy fekete orvost. Ahogy a családok élete kereszteződik, megcsillan a remény, hogy talán mégis ki lehet kerülni a tragédiából erősebben.

winnie szerint látatlanban: az ilyen, érzelmes, bűnügy(ment)i történetek a gyengéim, de nem tudom, hogy itt most sima szappan, szenvedéspornó, vagy komolyabb krimis, jogi vonal lesz-e előtérben. Mindenképp érdekel, de nagyon homályos az egész. 65%.

human szerint látatlanban: minden szar, oldjuk meg a társadalmi ellentéteket a 0%-unkkal. Lehetne több, de ennyiből csak a giccs süt, főleg Ava DuVernay kiemelése miatt.

4 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 05. 16. 23:21

Ilyen sorozattal az a gond, hogy iszonyúan hamar el lehet rontani és giccses közhelyes nyál lesz belőle..
kap azért majd 2-3 rész esélyt

Tibi - 2018. 05. 17. 00:46

Nocsak, végre egy CBS-sorozat, ami érdekel. Az alaptéma zseniális, a színészek jók. Remélem nem rontják el, és a The Good Wife-óta csinálnak egy olyan drámát, ami nálam is szerelem lesz.

Thomas - 2018. 05. 17. 02:22

Ebből még lehet valami, főleg, ha szappanos lesz. Noah Wyle-t is szívesen nézném egy új sorozatban, a többieket viszont nem ismerem. Ha jogi, krimis lesz, akkor persze felejtős. Egyelőre egy óvatos 30%, aztán hátha meggyőz az előzetes.

-T - 2018. 05. 17. 08:43

Az alaptéma miatt nagyon érdekel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz