login |

2018/19 – A CBS újoncai (9.) – Fam

2018. 05. 16. 23:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2018/19,

Készítő: Corinne Kingsbury (In The Dark)
Szereplők: Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Tone Bell (Disjointed, Bad Judge, Truth Be Told, Whitney), Odessa Adlon, Brian Stokes Mitchell, Sheryl Lee Ralph (Instant Mom)
Várható indulás: 2019. midseason

Sztori: többkamerás komédia egy magának férjével és annak szüleivel tökéletes életet képzelő nőről, akinek nézőpontja radikálisan megváltozik, amikor zabolázatlan féltestvére (húga) hozzájuk költözik, hogy megszabaduljon szerencsétlen apjától. De lehet, hogy épp így jön létre az a tökéletes család, amiről mindig is álmodott.

winnie szerint látatlanban: csűrhetik, csavarhatják, ez egy random, többkamerás, családi komédia, aminek nem nagyon van olyan tényezője, ami miatt jobban érdekelne, mint bármelyik random, többkamerás, család komédia. A The Millers anno a CBS-en pocsék volt, a The McCarthys-t pedig kifejezetten szerettem. Ez most melyik lesz? 30%.

human szerint látatlanban: semmit nem tudtak említeni, ami érdekelne ebben a többkamerásban. 0%

3 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2018. 05. 16. 23:33

Nina Dobrev probalt vicces lenni az uj xxxben, de inkabb bele se megyek mi sult ki belole …

ettol fuggetlenul a valo eletben kifejezetten vices, szeretni valo lanynak tunik (mar amennyire az ilyesmi megallapithato az interjukbol vagy a kozossegi mediabol) szoval egy piltot ez is meger

Thomas - 2018. 05. 17. 02:33

Az ott Nina Dobrev a képen, középen? Meg nem ismertem volna, ha nincs ott a neve. A jobb oldali meg a Liv a Nashville-ből:)
Ez a két tesó hazaköltözik alapsztori a Crowdedre emlékeztet (mínusz a férj), amit szerettem, szóval ez is azért ez is érdekel valamennyire. Legyen mondjuk 50%, remélem lesz hozzá előzetes, hogy segítsen dönteni.

seven - 2018. 05. 17. 08:48

FBI vagy Fam? Nem tudom melyik cím tragikusabb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz