login |

2018/19 – A CW újoncai (3.) – Charmed

2018. 05. 17. 17:10 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: 2018/19,

CHARMED

Készítő: Jessica O’Toole & Amy Rardin és Jennie Snyder Urman (Jane The Virgin, Emily Owens, MD)
Szereplők: Melonie Diaz, Sarah Jeffery (Shades of Blue), Madeleine Mantock (Into The Badlands, The Tomorrow People), Ser’Darius Blain, Rupert Evans, Charlie Gillespie, Ellen Tamaki
Várható indulás: 2018, ősz, vasárnap 21:00

Sztori: a 90-es évekbeli sorozat rebootja két főiskolás lánytestvérről, akik édesanyjuk halála után megdöbbenve fedezik fel, hogy van egy harmadik testvérük, és hogy ők valójában boszorkányok. És kisvártatva a triónak helyt kell állnia nem csak a mindennapok problémáinak megoldásában, hanem a természetfölötti összecsapásokban is, vagyis az ártó démonok megsemmisítésében. Ebben (és anyjuk halála körülményeinek felderítésében) segítséget nyújt számukra egy mentor is.

winnie szerint látatlanban: sosem voltam az eredeti sorozat rajongója, bár a vége fele némelyik szezont meg kellett néznem, így azért ismerem valamelyest. Ennek ellenére nem nagyon érdekelnek a démonos sorozatok, viszont ha kellően humoros és tűzrőlpattant lesz, és a karaktereket is eltalálják, akkor talán maradni fogok. De ez csak a pilot után dől el. Addig is 20%.

human szerint látatlanban: a CW-nál nagyon úgy érzem, hogy nem az én csatornám. Ezt is csak olvasom, és máris tudom, hogy nem érdekel egy kicsit sem. Főleg, hogy az eredetit sem szerettem, de nem is nekem csinálták. 0%.

21 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 05. 17. 17:21

Big HELL NO! Bye. :D Oké, az előzetest nyilván megnézem de egyébként nem érdekel. Úgyis kasza lesz kb azonnal. Tapasztalataim alapján a CW-n amúgy sem élt sokáig egy boszorkányos sorozat sem, legyen Charmed vagy más a neve. Ráadásul ha csak kicsit is próbáltak volna a régi sorozat rajongóira hatni akkor most tuti, hogy jobb helyzetből indulnának. Így meg simán nagy pénzt tennék rá hogy a premiert leszámítva az átlag nézettsége a sorozatnak nem lesz több 0.3-nál.

Persze pesszimizmus ide vagy oda, Winnie módra azért benyögöm, hogy meglephetnek és szórakoztató kis shit lehet ez is de én kétlem. :D Alapból ellenszenves mindhárom lány. A régi Charmed bármilyen gagyi is volt legalább megvolt a bája, ha már Charmed ugye. Ennek semmi bája nincs így kép alapján és túlságosan 21. századi. Simán elmehetne egy latin-amerikai szappannak.

DarkEagle - 2018. 05. 17. 17:21

Amúgy elírtátok a dátumot a tagben.

winnie - 2018. 05. 17. 17:26

szerintem kép alapján minden, csak nem 21. századi, nem sok hasonló sorozatot találni, viszont a régi 21. vagy akár 20. századi tipikus hollywoodi volt kép alapján. ami nem pozitív vagy negatív, hanem tény.

“Madeleine Mantock ”

ez egyébként csak most esett le, amikor írtam a szereplőket, hogy benne lesz veil az into the badlandsből.

Marianna - 2018. 05. 17. 17:29

Jennie Snyder Urman miatt egy próbát megér, viszont egyetértek DarkEagle-lel, hogy unszimpatikusak. Jobban díjaztam volna, hogyha a Halliwell-család utódaival folytatták volna. Rezeg a léc, nekem nagy kedvencem volt az eredeti, hiszen azon nőttem fel, de mondom Jennie Snyder szerintem egy elég jó ütőkártya. Évek óta messze a legjobb dramedy a Jane the Virgin, ha valami olyan stílusban megcsinálják, akkor esélyes lehet.

winnie - 2018. 05. 17. 17:34

Marianna: ha jennie snyder, akkor emily owens, md!!:)

egyébként lehet, hogy itt is meglépnek egyébként egy olyat, hogy különálló sorozatnak indítják, mint a the exorcist-ot, aztán csavarként hozzákapcsolják a korábbihoz – itt a haliwellekhez, ott a filmhez. összehozzák a régi mitológiával, leszármazottakat írnak bele, stb. akkor egy csomó wtf-ot és egyéb meglepetést el lehet lőni, akár még régi szereplőket is. ki tudja, lehet, hogy ez is felmerült. a készítőtől nem áll távol a WTF:)

Alexforever - 2018. 05. 17. 17:44

Az eredeti sorozatot is imádtam, így nálam ez is tuti nézős lesz :)

LaCRossE - 2018. 05. 17. 18:30

Szerettem az eredetit, de most már túlértékeltnek tartom, nem is biztos, hogy meg tudnám nézni újra, de ennek természetesen adok egy esélyt.

jessm - 2018. 05. 17. 18:33

Az eredetit nagyon imádtam !
Amint láttom az alap a 4. évados történt, ami emlékeztett arra, hogy mennyire mérges voltam , amikor Shannent lecserélték. Rose McGowant a sorozat végéig nem tudtam megkedvelni.

energy - 2018. 05. 17. 18:34

Szerettem az eredetit, ha valami folytatás lenne nézném is…
de még egyszer ugyanazt nem

DarkEagle - 2018. 05. 17. 19:38

Shannent nem lecserélték @Jessm hanem ő lépett le mivel nem bírt egy levegőt szívni Alyssa Milanóval. Legalábbis akkoriban.

@Winnie: Szerintem jobb ha meg sem próbálják összekapcsolni a régi sorozattal mert akkor még több embert magukra haragítanak. Mert ha össze akarják kapcsolni őket akkor alapból Halliwellnek kéne őket nevezni. Ha esetleg a családba tartoznának, akkor mindenképp mivel ugye épp ez volt a sorozat lényege hogy a családban a boszorkányok még házasság után is megtartották a nevüket.

Egyébként nekem semmi ellenvetésem nem lenne a sorozat ellen ha legalább egy picike szikráját is látnám hogy próbálkoznak. Madeleine Mantock mondjuk nálam az egyetlen akire azt tudom mondani, hogy ő jó casting de a két tesókája az nagyon mellément. Mert érted ha legalább kedvelhetőek lennének a szereplők akkor adnék egy esélyt de nem azok. Ez a sorozat tényleg copy paste 1-2 variálással.

DarkEagle - 2018. 05. 17. 19:39

Ja a slusszpoén hogy ott az Originals spinoffja ami lényegében egy boszorkányos sorozat lesz hiszen a főszereplő az, akárcsak Alaric lányai. Szóval ennek nem sok esélye lesz.

Neoprimitiv - 2018. 05. 17. 19:43

A lányom odáig volt az eredetiért olyan tizenegynéhány éves korában, tehát én is néztem belőle valamennyit – már csak Holly Marie Combs miatt is :)

Ha a három mostani lány közül legalább egy olyan lenne, aki minimális mértékben szimpatikus, akkor lehet, hogy még esélyt is kapna tőlem. Végül is a Witches of East End első évada is lecsúszott. De ebben a három csajban az abszolút zéróhoz közelítő karizma van.

DarkEagle - 2018. 05. 17. 20:21

Neo, A Witches of East End, ehhez képest Golden Globe-ot vagy Emmyt érdemelne. :D

DarkEagle - 2018. 05. 17. 21:09

Láttam az előzetest, épp elég volt. :D

Thomas - 2018. 05. 17. 22:39

Az eredetit sem láttam, ez sem túlzottan érdekel, de azért még mindig jobb, mint a nyomozósok, szóval legyen 25%. Bár el tudom képzelni, hogy heti démon lesz:) Amikor megláttam a képet, azt hittem, általános iskolásak a főszereplők, na mondom, ez olyan gyerek sorozat lesz, mint a Wizards of Waverly Place:) Eléggé meglepődtem, mikor olvastam, hogy főiskolások:)

DarkEagle: Ne viccelj, szerintem a CW-nál örömmámorban úszna mindenki, ha a vasárnap, 21 órás sorozatuk 0.3-as átlagot hozna, aki meg kitalálta, hogy újra próbálkozzanak a vasárnappal, valami zsíros bónuszt, vagy előléptetést kapna:) Szerintem a Supergirl lesz olyan 0.2 körül, ez meg 0.1, a múltkori oltári bukásból kiindulva.

Ennn - 2018. 05. 17. 23:22

Ha idén jön a charmed és a Rosewell, akkor jövőre… a Buffy????

DarkEagle - 2018. 05. 18. 00:31

Buffyról is van szó még mindig de ajánlom hogy ne a CW csinálja. Mondjuk azt inkább a régi casing akarja nagyon.

winnie - 2018. 05. 18. 04:48

” Bár el tudom képzelni, hogy heti démon lesz:) ”

én mást nem tudok.

Shannen - 2018. 05. 18. 22:02

Én az eredeti sorozattal lettem igazi junkie, abszolút meghatározó élmény volt tiniként.
Közel 10 éve nem láttam belőle részt, nem tudom mennyire állná meg a helyét ma (valszeg kevéssé – viszont lehet nyárra be kéne tervezni egy újranézést a kedvenc részekből…).

Nem volt teljesen tiszta, hogy mit is várjak ettől az “új” Charmed-tól, mennyire fognak építkezni az előzőre, mennyire lesz eredeti. De sajnos a trailer-ből az jött le, hogy nagy mértékben koppintás, kis mértékben újítás. Utóbbi ugye főleg a casting részre érthető, viszont ott nálam el is vérzett a dolog. Sajnos nagyon túljátszottnak tűnik mindegyik karakter. Magát a körítést (hogy kb ugyanazt nézem, mint 15 éve – árnyak könyve, még a ház is majdnem ugyanúgy néz ki, stb)még lehet elviselném, sőt a nem túl karakteres és minőségi démonokkal sem lennének problémái (hiszen az eredeti sorozat sem a vizuális effektjeiről és maszkjairól volt híres), de a 3 főszereplő – a trailer alapján -sajnos kiábrándító. Az eredeti sorozatnak a 3 testvér adta a lelkét, ha az itt nem lesz meg, akkor semmi értelme az egésznek.

Nagy valószínűséggel 1-2 részt azért meg fogok nézni belőle, mert mégiscsak kíváncsi vagyok, és igen, persze, még meglephetnek, de a CW alapból nem az én csatornám, úgyhogy csodát nem várok.

Összességében szerintem a régi rajongóknak is érdemes lehet legalább bepróbálni, de azt is megértem, ha valaki már ennyitől azt mondja, hogy kösz, nem.

Vivi - 2018. 05. 20. 11:30

Uh nagyon nem…az eredetit kedveltem de ez az uj verzio nem tetszik trailer alapjan..

Kaktusz - 2018. 05. 22. 18:41

amikor először megláttam, nem hittem a szememnek :D :D :D kinek jutott ez eszébe? :D

amúgy biztosan megnézem a pilotot, bár elsőre nekem is elég antipatikusak a csajok, kíváncsi vagyok, mennyire lesz koppintása az elsőnek akár hangulatilag, akár sztoriban. én végignéztem az eredeti szériát és nem igazán maradt már a sztoriban vagy a felállásban szufla… bár még lehetnek meglepetések mint tudjuk. de mivel nekem tiniként nagy kedvenc volt, a rebootnak van mit megugornia

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz