login |

Hírcsütörtök – CBS upfronts – The Last Ship-kasza! Red Dwarf 13. évad!

2018. 05. 17. 09:10 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: 2018/19, hírek, ,

 • Megvoltak a CBS-es berendelések – íme az adatlapok, és hogy mi mennyire várjuk őket: FBIMagnum P.I.Murphy BrownThe NeighborhoodHappy TogetherGod Friended MeThe CodeThe Red LineFam –  ez pedig a teljes műsorrend, azzal, hogy mit láthatunk ősztől és mit csak jövőre. (A passzolt pilotok közül az L.A. Confidential kaphat még esélyt streamingen (balszerencsés, hogy a CBS All Access-nek pont most jön egy 50-es években játszódó sorozata), valamint a History of Them készítője írta, hogy próbálkozni fognak.)
 • Premier: SciJinks S1, Our Wild Life S1, 24 Hours In A and E S15, War Above The Trenches S1, Eat Well For Less AU S1, National Parks Top 10 S1, Tomorrows Worlds The Unearthly History of Science Fiction S1 + Finálé: The Blacklist S5 (vendégblogger?), Modern Family S9 (vendégblogger?), Designated Survivor S2 (vendégblogger?), The Goldbergs S5 (vendégblogger?), Alex, Inc. S1, Riverdale S2, American Housewife S2, Seal Team S1 (vendégblogger?), Long Lost Family S4, This Is Life Live S2, American Inside Out with Katie Couric S1
 • Magyar premier – RTLII: 05.22 Anyák gyöngye (Mom) 4. évad
 • Magyar premier – Prime: 05.22 Hawaii Five-0 (Hawaii Five-0) 8. évad
 • Magyar premier – AXN: 06.24 MacGyver (MacGyver) 2. évad
 • A TNT elkaszálta a The Last Ship-et. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó. (Nem lesz benne cliffhanger.)
 • A Dave berendelte a Red Dwarf 13. évadját,
 • A CBS tárgyal a Mad About You című klasszikus szitkom felélesztéséról. Mármint a felélesztés meglesz, csak ők akarnak lecsapni rá.
 • A CBS elismerte, hogy elszúrták a Kevin Can Wait-et. Mármint azt, hogy nem jött be a szereplőcsere és Erinn Hayes karakterének megölése. Az ötlet a stúdióé volt, ők pedig belementek – a nézők pedig nem reagáltak jól rá. (Aminek én csak azért örülök, mert legalább nem vagyunk annyira kiszámíthatóak, ahogy azt az öltönyösök gondolják.)
 • Egyelőre nincs szó arról, hogy a The Big Bang Theory 12. évadja utolsó lenne – a CBS szeretné, ha folytatódna a sorozat, a színészek viszont nyilván abbahagynák, ami biztos, hogy a készítők utolsó évadként fogják megközelíteni.
 • A Criminal Minds 14. évadja sincs utolsóként kezelve. És még nem dőlt el, hogy hány részes a berendelés.
 • A The Code-ból David Annable és Mira Sorvino, az FBI-ból Connie Nielsen, a The Neighborhood-ból pedig Josh Lawson távozik a pilot után – az ő helyettese már meg is van Max Greenfield személyében.
 • Steve Holland, a The Big Bang Theory showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is és itt is és itt is. És Mayim Bialik (Amy) is nyilatkozott. Itt is.
 • Pauley Perrette (Abby) beszél az utolsó NCIS-részéről. És itt is.
 • A Survivor múlt heti részének kiesője beszél (itt is) a történtekről, valamint Jeff Probst, a műsorvezető is beszámol a tapasztalatairól (itt is).
 • Kevin Wade, a Blue Bloods showrunnerje beszél a fináléban történtekről. Itt is.
 • A CBS All Access az USA után Kanadában is elérhető lett havi 6 dollárért.
 • Az NCIS-ből kiszálló Pauley Perrette Twitter-en nem konkrét célzásokat tett fizikai bántalmazásokra, és arra, hogy nem annyira önszántából hagyja ott a sorozatot. Erre a CBS reagált (elismerték, hogy Perrette szólt nekik), amire Perrette is reagált. Aki olvas ilyesmiket vagy nézi a sorozatot, az minden bizonnyal sejti, hogy kire vagy mire céloz, szokás szerint a külföldi oldalas kommentekben is vannak hallomáson alapuló infók.
 • Kiderült, hogy a VIASAT3 új vetélkedője (aminek Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezetője) a Who’s Asking? formátum alapján készül. Tudásalapú lesz, páros játék, és a koncepciója az, hogy bárki kérdezhet benne. Mármint az utca embere. Ha jól értem, akkor lehet választani, hogy ki melyik embertől kér kérdést (a játékos magának is, majd a másiknak is kérhet).
 • A Netflix és a BBC Project Interiors címmel készít lakberendező, heti kiesős versenyreality-t. Az Endemol közreműködésével készítendő széria 8 részes lesz és tíz feltörekvő szakember verseng majd benne (csapatokban) egy akár az életüket is megváltoztató szerződésért, amit egy kiemelt kereskedelmi ügyféllel köthetnek.
 • A BBC First and Last címmel új, nagyköltségvetésű vetélkedőt fejleszt az Endemol nemzetközi formátuma alapján, ami brazil, ukrán, olasz és kínai változatokkal is bír. Ebben a játékosok mindenféle versenyszámban megpróbálnak nem elsők vagy utolsó lenni, mert akkor kiesnek. Négy kör után hárman maradnak. Ekkor kapnak egy táska pénzt, beültetik őket egy fülkébe, ahol el kell dönteniük, hogy mennyi pénzt hajlandóak hátra hagyni – és itt is az nyeri meg a pénzt, aki nem a legkevesebbet és nem a legtöbbet viszi magával, hanem középen marad.

25 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 05. 17. 09:36

Látom, a premiernaptárban a Profilozók S8 június 23-ra van írva, de valójában 16-án lesz a 8×01 00:15-kor (ez már igazából 17-e :D). 23-án már a 8×02-03 lesz. Javítanátok?

Magyar premier:

Alvin és a mókusok (Alvin!!! and the Chipmunks) – 3. évad, május 18, M2

Alvinnn! és a mókusok (Alvin!!! and the Chipmunks) – 3. évad, június 4, Nickelodeon

– itt ugyanarról a sorozatról van szó, ugye, csak a szinkronok különböznek

A Lármás család (The Loud House) – új részek, 2. évad, június 13, Nickelodeon

Hunter Street – Kölykök póráz nélkül (Hunter Street) – 2. évad, június 11, Nickelodeon

https://www.gyerek-vilag.tk/2018/05/a-nickelodeon-juniusi-ujdonsagai.html

Karmok (Claws) – 1. évad, június 4, HBO GO

antares69 - 2018. 05. 17. 09:45

The Last Ship várható volt, cikkeztek Eric Dane depressziójáról még a 3. évad után, akkor 2 évadra megkapta berendelést. Nekem sokkal jobban tetszett volna ha az első évados postapok hangulatot vitték volna jobban tovább, túl hamar ellőtték a puskaport. Kár volt a doktornőért (Rhona Mitra), bár így ő lett a cliff az első évad végén. Az összes szereplőt, aki a hajón szolgált lehet szeretni, de a 4. évadbeli új szereplőket nem tudtam megkedvelni, Peter Wellert különösen nem, nem igazán jött be az új vonal sem. Azért kiváncsian várom a befejező évadot!

Anonymus - 2018. 05. 17. 09:56

A TBBT 12. évadja szerintem is az utolsó lesz, a sorozat mostmár iszonyatosan költséges lett a nézettsége pedig szépen lassan csökken, (Olvastam, hogy a legtöbb szereplő fizetése már 1 millió részenként), valamint most, hogy már a Young Sheldon is közül ugyanolyan nézettséget hoz töredékért inkább azt fogják továbbvinni.

winnie - 2018. 05. 17. 10:06

Anonymus: igazából épp azért adja magát, hogy folytassák, mert nem csökken a nézettsége

az első S11-es csütörtöki rész: The Big Bang Theory – 14,14M (18-49: 2.7)
a legutóbbi S11-es csütörtöki rész: The Big Bang Theory – 15,51M (18-49: 2.9)

plusz a young sheldon többek között azért hoz jó nézettséget, mert a TBBT vezeti fel. és lehet, hogy mindenki jobban jár hosszabb távon azzal, ha ez még egy évig így lesz, és mondjuk csak a 4. évadban önállósítják a Young Sheldont. lehet, hogy azért a plusz befektetés is megteszi, plusz, ha a színészek nem kérnek emelést, akkor a büdzsé is szinten maradhat.

Csokis - 2018. 05. 17. 10:07

Jól értem, hogy Mark Harmon lenne, aki fizikailag “bántotta”?! Az durva lenne.

winnie - 2018. 05. 17. 10:08

van valami kutyás történet, amivel nem vagyok képben, és amiről állítólag korábban is volt szó, de igazából nem akartam belemászni. de az biztos, hogy sokan azonnal rá asszociáltak, mondván nem nagyon dolgoznak együtt, vagy legalábbis nincs saját jelenetük egy ideje. de ezt sem tudom megerősíteni, mert nem nézem.

Stuffy - 2018. 05. 17. 10:22

A kutyás storyt olvastam. De nem volt világos, hogy most akkor mi van. Kicsit wtf.

Abby bucsujelenete is úgy lett féléve,hogy külön-külön. És osszevagtak. Sokan csalódtak meg írták is, hogy nem volt igazi búcsúzós olelgetos jelenet.

dochollywood - 2018. 05. 17. 10:25
Csokis - 2018. 05. 17. 10:27
dochollywood - 2018. 05. 17. 10:29
Stewie - 2018. 05. 17. 10:30

GYV: az Éljen Julien király 4.évada mikor lesz vagy volt leadva szinkronnal? Mivel hiába böngészem a premiernaptárat, sehol se látom, a 3. meg az 5.évadról láttam csak a dátumot

winnie - 2018. 05. 17. 10:38

a 3. évad után folyamatosan jött, szóval elvileg kimatekozható, ahogy a többi dreamworks is, mert a 2*13-as netflix-etapokat egy pakkban értékesíti a dreamworks animation tudtommal.

de én sem tudok dátumot, mert nem számoltam utána, pedig úgy lenne teljes a kép.

GYV - 2018. 05. 17. 10:57

Stewie: úgy van, ahogy winnie is mondja. Az értékesítésről nem tudok nyilatkozni, viszont a Minimaxról igen. És ők 26-ossával adják a részeket. Szóval amikor a premiernaptárban 3. évadot látsz, az magába foglalja a 4. évadot is. Ugyanígy a 6. évadot is az 5.-es megjelölésnél.

Egyébként március 6.-án indult a 4. évad, ha pontos akarok lenni.

Tomi - 2018. 05. 17. 10:58

A TBBT színészei nyilván abbahagynák? Ezt így le is nyilatkozták? Karrierjük legnagyobb gázsiját kapják, 25-30 milliót, ennél csak kevesebb lesz és nem kell nekik?

kiskiraly - 2018. 05. 17. 11:08

A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban, 2018

https://www.mmonline.hu/cikk/andy-vajna-top50-elen/

Anonymus - 2018. 05. 17. 11:09

Tomi: Azért itt nem csak ennyiről van szó, egy idő után unalmas lesz már 10-en akárhány éve ugyanazt alakítani, plusz gondolom nem akarják, hogy beskatulyázódjanak (bár Jim Parsons szerintem már világ életében Sheldon marad majd) :)

Új dolgokra is vágyhatnak, komolyabb szerepkre stb, most hogy felfutottak ehhez minden lehetőség adott, vagy esetleg a filmvilágba is be akarnak próbálkozni.

Enzo - 2018. 05. 17. 11:25

@winnie:
Hétidézetének kérnénk szépen egy oldalsávot, köszi! :)

winnie - 2018. 05. 17. 11:36

tomi: egy idő után már mindegy lehet nekik, hogy x vagy x+10 milliós a bankszámlájuk – nagyon kevés színész vállalja be ugyanabban a szerepben a 13. évadot (többet egyszerre meggyőzni pedig még nehezebb), a többkamerás komédia pedig különösen gyilkos ilyen szempontból, mert ott aztán nincs nagy változatosság, az egész hetet abban a stúdióban töltik, nem látnak változatos díszleteket, nincsenek külső felvételek, stb. tényleg, mikor volt utoljára többkamerás komédia a 13. évadban?

a másik oldalon persze ott van a pénz, a társaság, stb, meg nyilván tudják, hogy nincs sok esélyük más, nagyobb szerepre, de olykor mindig kitör valaki, és ők is bízhatnak abban, hogy ők lesznek azok.

kiskiraly - 2018. 05. 17. 12:11

Magasan ez az upfrontos tévésorozat vezeti a népszerűségi listákat:

https://www.youtube.com/watch?v=xNGFSEcRSZI

:D

elliot - 2018. 05. 17. 12:20

A Kevin Can Waithez: szerintem Leah és Kevin nem működnek barátokként, csakis párként. Vagy a KoQ miatt vagy nem, nem tudom. És kell hozzájuk nagyon Stiller is, vagy egy Stiller-kaliberű színész. Inkább csináltak volna egy KoQ rebootot egyből, mit kellett itt bohóckodni…

Stewie - 2018. 05. 17. 15:33

GYV:nehéz követni a számozásokat, a második évad végén leragadtam, így a 3.évadot is max akkor tudnám megnézni, ha valahol fel lesz töltve a netre, mert egyszerűen nem mindig tudok igazodni a tévés vetítésekhez, és netről meg könnyebb lenne pótolnom

csini - 2018. 05. 18. 04:09

Sajnálom a The Last Ship-et. Bár tény hogy az utolsó két évadban csökkent a színvonal.

Azért várom az 5. évadot, remélem összeszedik magukat így a végére! :(

mrmackey - 2018. 05. 18. 09:31

A last shipben volt potenciál, kár érte. Lehetett jóval kicsit komolyabb hangvételű, nekem most elég gyerekes, olyan családbarát. Talán ez a veszte.
Volt egy hasonló témájú, tengeralattjárós sorozat, a last resort, ami szintén nagyon jó lehetett volna, de nem lett az, pont ilyen volt, mint a last ship. Az még hamarabb ment a levesbe.

winnie - 2018. 05. 18. 09:35

azért az nagyon mást stílus képviselt. ez globális és valamennyire dinamikus, az egy szigeten játszódott, ezt posztapokaliptikus, az politikai, összeesküvős thriller, stb, bár tény, hogy mindkettőnek volt tengeri-hadászati aspektusa.

Roxi - 2018. 05. 18. 10:09

Last Ship jó kis nyári sorozat volt,kár érte. Bár Tex nélkül már az előző éved sem volt olyan jó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz