login |

Délelőtti videó 3.: Bulletproof

2018. 05. 18. 11:40 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Anglia válasza a Bad Boys-ra? Aki odavan a haverzsarus akciókomédiákért, az mindenképp nézzen majd bele a Sky One új sorozatába, ami a héten indult, csak éppen az upfronts miatt nem nagyon tudtunk írni róla.

A sorozat komédia, dráma és akció keveréke két nyomozóról, akik lazák, okosak, kemények és a barátságuk határtalan, akiket ellentéteik ellenére is összeköt hasonló erkölcsi kódexük, és akik barátságát próbára teszi valami. Egyiknek az apja volt az első fekete rendőrkapitány, és az életét annak szentelte, hogy megfeleljen az elvárásainak, míg a másik fiatalon mindvégig apafigurára vágyott, amint nevelőotthonok és iskolák között ingázott.

Konkrétan elvigyorodtam a tovább mögötti előzetesen, teljesen hozta az említett buddy cop hangulatot. A készítők és főszereplők: Ashley Walters és Noel Clarke, további szereplők: Mandeep Dhillon, Jason Maza, David Elliot.

2 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2018. 05. 18. 12:38

Ez még nekem is tetszett. Pedig nagyon nem köt le az akció.

Tyberius06 - 2018. 05. 18. 12:47

Én belenéztem és reménykedek valami angol feliratban a közeljövőben, mert ez az akcentus izomból letolja az USA déli akcentusát érthetetlenség terén…
Pedig érdekelne. Egyébként eléggé adja a Bad Boys feelinget… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz