login |

Délelőtti videó 3: Le Chalet

2018. 05. 20. 12:10 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, minisorozat, video, ,

Bár már felkerült a Netflixre, de nem tudom, mikor írunk majd róla. Viszont ajánlani mindenképp akarjuk kicsit a Le Chalet-t, ami egy francia thriller. A főszereplői az Alpokban rendeznek találkozót, ahol egy katasztrófa elvágja őket a külvilágtól, és az életben maradásuk is kétséges lesz, amikor egy 20 éves sötét titkuk felszínre kerül.

A tovább mögötti 2 előzetes alapján szerintem belőhető, hogy mennyire izgalmas – angol feliratosat nem találtam. A főbb szerepekben Chloé Lambert, Philippe Dusseau, Blanche Veisberg.

2 hozzászólás Ne habozz!

Viry80 - 2018. 05. 30. 17:56

Sziasztok! Már megnéztem az első két részt, ma este készülök a harmadikra. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, ami az eddig látottakat illeti. Szerintem egy nagyon izgalmas, jól felépített sorozat. Hiába, hogy folyamatosan ugrál az időben (az első résznél még erősen kellett koncentrálnom, hogy akkor most ki-kicsoda, a másodiknál már teljesen követhető volt) mégis teljesen meg lehet fogni a lényeget. A második rész vége után már teóriám is van a történet folytatását illetően, de ezt most inkább nem írom le, mert spoiler mentesen elég nehéz lenne. Megvárom a végét, aztán ha többen is becsatlakoztok a beszélgetésbe, esetleg kitárgyalhatjuk, hogy ki mire számított, ki mire tippelt, és kinek, mennyire jöttek be az elképzelései. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az izgalmas, fordulatokban bővelkedő, sorozatokat!

rio63 - 2018. 06. 13. 12:01

Néhány nappal ezelőtt végignéztem, és is csak ajánlani tudom! Nagyon fordulatos, végig izgalmas, érdekes a sztori, jók a színészek!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz