login |

Délelőtti videó 3.: Joe Pera Talks with You

2018. 05. 21. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

Ma (itthon mindenképp, de még kinti idő szerint is, hiszen a csatorna éjféli sorozatokban utazik) indult el az Adult Swim új sorozata, aminek készítője és főszereplője Joe Pera. Na de ki is ő? Egy komikus, standupos, aki úgy néz ki, mint Kőhalmi Z., de teljesen más, elég sajátos stílust képvisel – elég megnézni ezt a fellépését.

A Joe Pera Talks with You egy michigan-i tanárról szól, aki mindenféle témát próbál megközelíteni és feltárni, pl. palacsinta, áfonya, pirítós, kolbász, narancslé, juharszirup, eper vagy gofri. A sorozatnak korábban volt már előzménye, két különkiadás, a Joe Pera Talks You to Sleep és a Joe Pera Helps You Find the Perfect Christmas Tree.

A mostani sorozat előzetese és két részlete a tovább mögött, utána pedig megnézhető az animációs, sokak által zseniálisnak tartott Joe Pera Talks You to Sleep, és a karácsonyi különkiadás előzetes.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz