login |

Hírhétfő – The Marvelous Mrs. Maisel 3. évad! Peaky Blinders 6-7. évad?!

2018. 05. 21. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Csoda Kitty 1. évad
 • Premier: Joe Pera Talks With You S1, A Very English Scandal S1, Robot Chicken S9 (tavaszi), Total Bellas S3, Lost in Transition S1, Iron Chef America S13, Unsung S13, 90 Day Fiancé: Happily Ever After? S3, The Case of Caylee Anthony S1, All Round to Mrs Browns S2, Dead North S1, Frankie Boyle’s New World Order S2, The Week That Wasn’t S1 + Finálé: Brooklyn Nine-Nine S5 (vendégblogger?), NCIS: Los Angeles S9 (dupla!), Bob’s Burgers S8 (vendégblogger?), The Simpsons S29 (vendégblogger?), Family Guy S16 (vendégblogger?), Madam Secretary S4 (vendégblogger?), America’s Funniest Home Videos S28, The Circus: Inside The Gratest Political Show on Earth S3 (tavaszi), In Ice Cold Blood S1, Caribbean Life S11, Breaking Homicide S1, Worst Cooks in America S13
 • Magyar premier – HBO GO: 05.29 SIX (SIX) 2. évad
 • Magyar premier – AXN: 06.16 Profilozók (Profilage) 8. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Saint Seiya: The Lost Canvas S1, Uncontrollably Fond S1, Love in The Moonlight S1, Hwarang S1, The Producers S1, PJ Masks S1, Dance and Sing with True S1 + The Game 365 S1, Unusual Cultures S1,
 • Új magyar szinkron a Netflix-en: PJ Masks S1
 • Budapesten forgatják a Berlin Station 3. évadját.
 • Steven Knight, a Peaky Blinders készítője azt mondta, hogy a 7. évaddal ér véget nála a sorozat. Nem feltételesen fogalmazott, elég konkrétnak tűnt, bár a BBC részéről hivatalos megerősítést nem nagyon láttam, de ez talán azt jelenti, hogy berendelték a Peaky Blinders 6. és 7. évadját is. Ha pedig nem, akkor azzal érdemes számolni, hogy egyrészt valamikor be fogják, másrészt pedig, hogy a 7. évaddal véget fog érni.
 • Adam Horowitz és Eddy Kitsis, a Once Upon a Time két készítője ebben a levélben búcsúzik a rajongóktól.
 • A How To Get Away with Murder 5. évadjában lesz flashback és flashforward is. Előbbi középpontjában Sam, Bonnie, Frank és Annalise lesz, utóbbi esetében pedig most először a készítő tudja, hova fog kifutni. És eléggé más lesz, mint eddig. Ettől még lesz benne vér, de…
 • Érdekesség, hogy az NBC újonc komédiája, a többkamerás Abby’s nem stúdióban kerül felvételre, hanem a szabad ég alatt.
 • Amerikában hamarabb adásba került a Midsomer Murders 20. évadja. Állítólag már el is érhető, de még nem láttam sehol.
 • A Narcos 4. évad rendezői között ott lesz Amat Escalante, Alonso Ruizpalacios + a filmesek mellett a Narcos-veterán Andi Baiz is.
 • Az Arrested Development 5. évadja két részben fog leadásra kerülni.
 • Pilotszkript: The Peripheral – Amazon, készítő: Scott B. Smith, pilotnrendező: Vincenzo Natali, executive producer: Jonathan Nolan és Lisa Joy – William Gibson regénye (itthon: A perifériaitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján. A sorozat a közeli jövőben játszódik, amikor a technológia lassan elkezdte megváltoztatni a társadalmat. A főhőse egy nő, aki felfedez egy rejtett kapcsolatot egy sajátjáétól nagyon eltérő valósággal, egy számára igencsak sötét jövőt jelentő valóságot.
 • Az Amazon berendelte a The Marvelous Mrs. Maisel 3. évadját.
 • A Snowfall 07.19-én folytatódik az FX-en.
 • Todd Slavkin és Darren Swimmer, a Shadowhunters showrunnerjei beszélnek a félévadzáró eseményeiről. Itt is.
 • A The Handmaid’s Tale készítői beszélnek a gyarmatok megalkotásáról.
 • Alec Berg, a Barry egyik készítője beszél az évadzáróról. Itt is. Itt pedig a másik készítő, egyben főszereplő Bill Hader nyilatkozik a zárásról.
 • Vendégszerep: Brian George – Raven’s Home, James Urbaniak, Maulik Pancholy, Reg E. Cathey – Elementary, Sakina Jaffrey – American Gods (visszatérő),
 • Interjú: Adam Horowitz és Eddy Kitsis (a Once Upon a Time készítői), Bruce Helford (a Roseanne egyik showrunnerje), James Marsden (Teddy – Westworld), Clemence Poesy (Francoise – Genius: Picasso – magyarul!), Ashley Walters és Noel Clarke (a Bulletproof készítői és főszereplői) Ella Purnell + még egy (Tess – Sweetbitter),
 • Pilotszerep: Kiran Deol, Moses Storm – Arranged (Pop), Brad Morris, Leah Harvey, Jessica Hecht, Imogen Tear – Search and Destroy (Hulu)
 • Új sorozat: PEN15 – Hulu, 10 rész, komédia, készítő: Maya Erskine, Anna Konkle és Sam Zvibleman – előbbi kettő főszereplő is, utóbbi rendez, executive producer: The Lonely Island, egy valóságos középiskolai portré, amiben a két főszereplő 13 éves, kívülálló lányokat alakít 2000-ben – akik valódi 13 évesekkel vannak körbevéve. Ez az időszak az ember életében, amikor az életének legszebb napjai a legrosszabbakká válhatnak egyetlen géltollvonás segítségével.
 • Új sorozat: Peachtree Place – BET, 10 rész, komédia, készítő: Felischa Marye, executive producer: Will Packer, öt harmincas barátról, akik Atlanta-ban élnek, és olyan személyes, illetve szakmai életet akarnak kialakítani maguknak, amire büszkék lehetnek. Azonban a szerelemmel nem számolnak, így jelen vannak köztük mindenféle főiskolai, feloldatlan érzelmek, ki nem mondott, feltárásra váró titkok, amik révén kénytelen szembe nézni a kényelmetlen igazsággal.
 • Az amerikai MTV angol formátum alapján berendelte a Just Tattoo of Us című reality-t, ami nagyon jópofa, mert az a lényege, hogy valakire olyasmit tetoválnak, amiről nem tud, s amit egyik barátja/ismerőse/rokona ajánlására készítenek.
 • Az E! berendelt egy dokusorozatot Ashlee Simpson-Ross és férje részvételével. A munkacíme: Ashlee and Evan.

14 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 05. 21. 10:10

Vééégre, Midsomer Murders!!! Imádom ezt a sorozatot és a benne szereplő (időnként különböző karakterekben újra és újra feltűnő) brit színészeket. A legelképesztőbb blőd jeleneteket is olyan természetességgel adják elő, mintha mindig ezt csinálták volna, és a legidiótább jelmezeket is úgy viselik, mintha sosem hordtak volna mást. És noha az évek során több szereplő is cserélődött, a minőség változatlan. (Legalábbis remélem). :)

Tomtaker - 2018. 05. 21. 10:49

Nem tudjátok esetleg, hogy a Riverdale tervezett spin-off-jával a Sabrinával mi a helyzet? Úgy volt, hogy a karaktert bevezetik a sorozat záró epizódjában, de ilyen nem történt..+ berendelt CW-s sorozatoknál sem látom

winnie - 2018. 05. 21. 10:54

nem, nem, már továbbléptek. mármint:

http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/25/ilyen-lesz-a-sabrina/

szóval itt volt egy poszt róla, amiben említem, hogy a sorozat 2 évados berendeléssel a netflixen kötött ki. azóta hírekben talán említettem is a szereposztást, illetve talán más infókat (nem emlészek), már megy a forgatás is, szóval gondolom, ősszel lesz is belőle valami.

a lényeg, hogy a “chilling adventures of sabrina” címen érdemes keresni majd.

VanillaSky - 2018. 05. 21. 14:16

Peakynek örülök, ha igaz. Szépen kinőtte magát.

Enzo - 2018. 05. 21. 15:14

Remélem, ez a PEN15 direkt félreolvasható című :D

denila - 2018. 05. 21. 19:28

Mennyire megszokott/normalis, hogy egy sorozatbol evad vegen 7 iro is tavozik? Sorban jelentik be a The 100-os irok, hogy a 6.evadra mar nem lesznek.

Róbert - 2018. 05. 22. 01:32

Az ifjú Sheldon 1. évad.
PREMIER:

június 1. péntek, teljes első évad (22 rész), feliratos változat – HBO GO

július 15. szombat, heti 3 epizód, szinkronos változat – HBO3
http://pressroom.hbo.hu/pressrelease/az-ifju-sheldon-az-agymenok-elozmenysorozata-junius-1-tol-az-hbo-go-n_2234

winnie - 2018. 05. 22. 04:59

a sheldonról már írtunk pár hete, benne van a naptárunkban: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/20/2018-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

winnie - 2018. 05. 22. 05:01

denila: általában eleve ritka, hogy többen távoznak az írók egy sorozatból, ami normális ciklusban készül, inkább megválni szoktak íróktól, illetve, ha valaki előre lépdeltek a ranglétrán vagy csak egy évadra szerződtek, hogy közben pilotozhassanak, akkor váltanak, de így meglepő elsőre. (persze az benne van, hogy kései volt a berendelés és biztos állás reményében inkább máshova szerződtek, nem akartak a bizonytalanra várni.)

bara - 2018. 05. 22. 09:03

Mrs Maisel 3. évad? És a másodikkal mi a helyzet, arról semmi hír? :)

winnie - 2018. 05. 22. 09:23

most folyik az utómunka, volt anno hír róla, hogy a premiert párizsban forgatták. a bemutató majd később lesz.

Eny - 2018. 05. 22. 10:51

Mrs. Maisel zseniális. örömmel olvasom,h már berendelték a 3. évadot is :)

denila - 2018. 05. 22. 13:10

Koszonom, winnie.

speranza - 2018. 05. 26. 21:01

A Midsomer Murders 20. évadját folyamatosan figyelem, de én még nem találom sehol. Biztosan elindult?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz