login |

Alex, Inc: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is

2018. 05. 22. 17:31 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2017/18 finálék, kritika,

There is no such thing as a famous podcast producer.

Akkor kijelenthetjük, hogy ez a sorozat mellément? Az ABC szerint mindenképp, legalábbis a nézettsége alapján simának érezték a kaszát, és egy rajongó sem küldött nekik podcast linkeket idegesen.

Valójában érdekes, hogy itt a fináléban is mennyi időt szántak a podcast témájának, pedig az Alex, Inc. (idióta ez a név amúgy, kaszaindok?) valamennyire működő része a családi pillanatokban lakozott. Ehelyett vagy 8 percet kapott a B-szál, ami valamennyire az üzletre koncentrált, bár ráfoghatjuk, hogy volt értelme.

Ami tetszett, hogy a nagy, “a jövőt építjük, alig valaki tud róla” podcast emlegetés pofán lett vágva egy kislány által. Ami valahol igaz is, mikor is volt először ez buzzword, 2004-ben? Érdekes, hogy pont mostanában támad fel jobban, bár ahogy premiernél is emlegettem, amikor már az országos komédiákban is fő téma, akkor az már bőven nem egy újdonság eleje.

Visszatérve a konkrét részre: imádom, amikor kiderül, hogy páran valóban összebarátkoznak egy sorozat forgatásán. Másképp nem tűnhetett volna fel a lenti figura ebben a fináléban. “Oh, maaan.”

Vagy ugye, amikor a Cougar Townba olyan sokan besegítettek. Vagy…És biztos lehetne még sorolni, de már megint elkanyarodok a témával, ami igen beszédes, és talán ez is a baj, magában számomra egy nulla volt ez a sorozat. Voltak feelgood pillanatai, nem vitatom, de pár hónap múlva már eszembe sem fog jutni a létezése.

3 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2018. 05. 22. 18:22

Én viszont imádtam ezt a rövidke időt is, amíg nézhettem. Végre volt egy ABC-szitkom, ami bejött. Zach hozta a formáját, a Scrubs-os cameokért meg nagy pacsi!

Könnyeket nem hullajtok a kaszája miatt, de azért sajnálom, hogy csak ennyi volt. Remélem Zach kap egy új sorozatot hamarosan, és nem kell megint éveket várni egy főszerepre.

Doraverdo - 2018. 05. 23. 16:01

Én imádtam, volt egy sajátos, bensőséges hangulata, szórakoztató volt, nagyon sajnálom a kaszát.

winnie - 2018. 05. 24. 13:17

aranyos volt helyenként, de számomra annyira az évad egyik leghumortalanabb élménye volt, hogy még a finálé megnézése sem merült fel bennem, pedig az általában kötelező program.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz