login |

Délelőtti videó 6.: The Break With Michelle Wolf

2018. 05. 24. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

Jajj, hát! A Netflix nagyon behúzott Michelle Wolf-fal, hiszen a Daily Show-ból és Seth Meyers talkshow-jából ismert humorista pár hete nagyon sok embernél kicsapta a biztosítékot a Fehér Házi tudósítók vacsoráján lenyomott “szettjével” (értsd: besérülés történt), ami miatt még egyes baloldali véleményvezérek is elnézést kértek – mások pedig hősként ünnepelték – itt meg lehet ítélni, hogy tényleg túl durva volt-e.

A The Break with Michelle Wolf egy talkshow lesz szkeccsbetétekkel és 05.27-től kezd, minden vasárnap kerül ki a Netflix kínálatába a legfrissebb epizód. Egy teaser és egy normál előzetes a tovább mögött. 30 perces lesz a műsor, amiben (idézem a közleményt) “hanyagolni fogják a késő esti talkshow-k komolyságát, a híreket szórakoztatóvá teszik, és Wolf egyébként is megpróbál mindenből és mindenkiből humort csinálni. Nem lesz benne semmiféle prédikálás vagy politikai ágenda, csak akkor, ha az vicces.” A készítőtársa Daniel Bodansky, a showrunner pedig Dan Powell és Christine Nangle.

1 hozzászólás Ne habozz!

GK - 2018. 05. 25. 10:09

Hát ez nem jött át. John Oliver még mindig a király.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz