login |

Délelőtti videó 4.: Sztárok és párok

2018. 05. 25. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

A TV2 tovább halad abba az irányba, hogy vetélkedőcsatorna váljon belőle, hiszen már jó ideje a játékoknak szentelik a teljes főműsoridejüket. A Pénzt vagy éveket! című game show tavalyi sikerén felbuzdulva Kasza Tibor ismét kapott egy nyári, celebes játékot, csak most a hírességeknek nem a korát kell megtippelnie az eléjük felsorakoztatott fizetett statisztáknak, hanem azt, hogy a 20 emberből melyik 12 alkot egy párt és kik a szinglik.

A tovább mögött az előzetes, műsorrészletekkel, és némely sztárpár kilétére is fény derül a videóból.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2018. 05. 25. 14:54

Tök jó ennek a vetélkedőnek az alapötlete.
Csak azért nem szeretem a magyar médiapiacot, mert sok formátumot nagyon hamar kivéreztetnek. Pl. a Vigyázat, gyerekkel vagyok! is sokkal jobban működött volna hetiben, vagy úgy, ha egyszer megy két hétig, aztán fél év szünet, megint két hétnyi anyag stb. Mondjuk annak az is a hibája volt, hogy kicsi is a magyar piac, aztán becastingoltak egy rakás unalmas kölyköt és nem hasonló korú kicsiket eresztették egy adásba össze.

A Vacsoracsatáról és a Hal a tortánról ne is beszéljünk, a brit és a német nem féléves verziók nagyon szórakoztatóak és van tétjük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz