login |

Délelőtti videó 6.: So You Think You Can Dance

2018. 05. 27. 13:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: reality, video,

Visszatérünk valaha a gyökerekhez? Mert én szívesen nézném megint a FOX táncos realityversenyét, ami nagy túlélő, és már a 15. évadját kezdi meg annak ellenére, hogy egyes évadjai nagyot hasaltak. (Egyes évadjai pedig olyan tehetségeket produkáltak, mint az ősztől ismét sorozatfőszereplő Jeanine Mason, a filmben és sorozatban sokszor látott tWitch vagy az két Emmy-t is nyerő Travis Wall.)

A tovább mögött két előzetes az évadhoz, az egyik részletekkel, a másik melegítő versenyzőkkel.

3 hozzászólás Ne habozz!

ThomastheBuzz - 2018. 05. 27. 14:26

Erről leginkább az jut eszembe, hogy mennyire nagyon hiányzik a régi AXN. Régebben adták ott lassan 10 éve, sőt ha jól emlékszem hétvégi maratonokat toltak ebből is, akárcsak a Dr. Houseból.
Érdemes elkezdeni darálni?

winnie - 2018. 05. 27. 15:05

hát, nagyon ízlés kérdése, hogy mennyire jönnek be az évadok és a változtatások. én a régi rendszer szerettem, de az úja(ka)t ki nem állhatom. ha csak a tehetségek érdekelnek, akkor mindneképp.

Thomas - 2018. 05. 27. 15:39

Hát igen, régen ez is jobb volt, de nekem nem is az all-starokkal van bajom, hanem hogy minden realityt rövidítenek, kevesebb műsoridő, nincs eredményhirdető. Mondhatjuk azt is, hogy ez jó, mert többet tudunk nézni, de azért valahogy mégsem az:) Az első 7-8 évad volt az igazi, utána kezdődött a legyen két győztes marhaság, meg a rövidítések… Nekem sem hozza már a régi hangulatot egy ideje, de azért még mindig ezerszer inkább ez, mint a World of Dance:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz