login |

Hírhétfő – Workin Moms 3. évad! Kim’s Convenience 3. évad!

2018. 05. 28. 08:54 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Az ünnep miatt nem minden sorozat hozott most friss epizódot.
 • Premier: Private Eyes S2 (folytatás), The Fourth Estate S1, Guy’s Grocery Games S8, 1968: The Year That Changed America S1, Beach Hunters S3, Detail From the Mind of Kobe Bryant S1, Love Island AUS S1, The Pioneer Women S19, Giada On the Beach S1, Hidden Potential S1, Million Dollar Baby S1 + Finálé: Killing Eve S1 (vendégblogger?), Trust S1, Deception S1 (dupla!), The Good Fight S2, Saints & Sinners S3, Regal Academy S2, Deadly Intelligence S1 + két Instinct-epizód ment le
 • Teljes évados premier: The Adventures of Rocky and Bullwinkle S1 (Amazon),
 • Magyar premier – Sony Movie Channel: 06.10 Brooklyn 99 – Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine) 5. évad
 • Új sorozat: Pennyworth – Epix, 10 rész, készítő: Bruno Heller, pilotrendező: Danny Cannon, a DC-s képregényes univerzumban játszódó történet Bruce Wayne legendás inasáról, Alfred Pennyworth-ről, az egykori brit SAS-katonáról, akik egy őrző-védő céget alapít a 60-as évek London-jában és Bruce milliárdos apjával kezd el együtt dolgozni. A sorozatnak nem lesz köze a Gotham-hez, más fogja alakítani a főhőst.
 • Pilotszkript: Limitless: Origins – Sony Crackle, készítő: Tom Forman, Andrew Marcus és Ray Ricord – a mozifilm (itthon: Csúcshatás) alapján arról, hogy az NZT drog, miképpen került először az utcára, egészen a szer megalkotójától és az első alanytól indulva a sorozat feltárja, hogy mi annak az ára, ha emberfeletti képességeket hajszolunk.
 • Na, erre volt jó a sok titkolózás és bizonytalanság: a Netflix-es Riverdale-spinoff, ami a Chilling Adventures of Sabrina című képregény alapján készül a (wait for it!) Chilling Adventures of Sabrina címet fogja viselni.
 • Dan Trachtenberg rendezi az Amazon-os The Boys című sorozat pilotját.
 • A Trollhunters 3. évadjának is része Anton Yelchin hangja, hiszen elegendő dialógot vett fel a halála előtt – az ő helyét Emile Hirsch fogja átvenni, néhol összemosva kettejük hangját, de aki látta, tudja, hogy oldották meg.
 • A DC Universe digitális szolgáltatásra készülő képregény-adaptációk közül Greg Berlanti a Titans és a Doom Patrol executive producere – ezt érdemes elraktározni. Ergó a Metropolis és a Swamp Thing másé.
 • A Fox stúdió kompenzálni fogja az Arrested Development szereplőit az újravágott 4. évadért, mely 15 helyett 22 részes lett így.
 • Készítője szerint van esély arra, hogy rebootot kap a kultklasszikus Sledge Hammer!.
 • A The Crossing utolsó két része 06.09-én, szombaton fog lemenni.
 • A CBC berendelte a Workin Moms 3. évadját.
 • A kanadai CBC berendelte a Kim’s Convenience 3. évadját.
 • Brett Mahoney, az Empire showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is és itt is és itt is.
 • Barbara Hall, a Madam Secretary készítője beszél az idei zárásról.
 • Eilees Heisler, a The Middle egyik készítője beszél a sorozatzáróról. Itt pedig a színészek nyilatkoznak.
 • Állandó szerep: Sofia Pernas – Blood & Treasure (CBS), Charlotte Hope – The Spanish Princess (Starz)
 • Vendégszerep: Sutton Foster – Instinct, P.J. Byrne – Big Little Lies (megint), Gina Rodriguez – Big Mouth, Bryan Safi, Lainie Kazan, Tim Rock – Young & Hungry
 • Interjú: Shannon Woodward (Elsie – Westworld), Peter Mullan (James Delos – Westworld), Emily Watson (Marmee – Little Women), Mina Sundwall és Max Jenkins (Penny és Will – Lost in Space), Henry Winkler (Cousineau – Barry),
 • A Showder Klub – 21×08-ban Lorán Barnabás „Trabarna”, Somogyi András és Maczkó Ádám estjét láthatjuk. Műsorvezető: Orosz György.
 • Pilotberendelés: High & Tight – YouTube Red, komédia, készítő: Chris Marrs, az amerikai profi baseball világában játszódó sorozat egy tolmácsról, aki igencsak kívül kerül a komfort zónájából, amikor felfogadják a Los Angeles-i csapat renittens újoncához, hogy neki fordítson, illetve, hogy pesztrálja őt. A sportoló bulizós életmódja a tolmács iskolai előmenetelét is veszélybe sodorja. Főszereplő: Sung Kang és Danny Pudi, valamint Virginia Williams, Bruce McGill, Mircea Monroe + vendégként: Christina Milian, Stephnie Weir, Megan Park, Marc Evan Jackson és Bobby Lee.
 • Új sorozat: Greyzone – svéd/dán, 10 rész, készítő: Oskar Soderlund, Morten Dragsted és Rasmus Thorsen, Koppenhágában, Stockholm-ban és Frankfurt-ban játszódó sztori egy drónmérnökről, akit terroristák ejtenek túszul otthonában, de valahogy eljuttat egy üzenetet a titkoszolgálatnak, akik megpróbálnak így megakadályozni egy támadást Skandinávia ellen. Főszereplő: Birgitte Hjort Sørensen.
 • A BET dokureality-t forgat 10 részben Ladies Night címmel olyan 90-es években ikonikusnak számító lányegyüttesek tagjainak személyes és szakmai életéről, mint az En Vogue, Salt, Pepa, Spinderella és SWV – az apropó egy közös turné.
 • A Netflix az Oscar-díjas francia Jean-Xavier de Lestrade rendezésében készült The Staircase című dokusorozathoz rendelt be új részt. A széria egy krimiíróról, Michael Peterson-ról szól, akit felesége megölésével vádoltak meg, amit 16 éves tárgyalótermi harc követett – ennek a krónikája az alkotás. És mellé a rendező egy 3 részes új, true crime dokuját is bemutatják 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur címmel, ami a november 13-i párizsi terrortámadás mögötti emberi történeteket mutatja be. Premier: 06.01.

9 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 05. 28. 10:04

Steven Soderbergh szereti felrúgni a hagyományos filmkészítési szabályokat.
Ennek ékes példája Clair Foy-jal (The Crown) készített Unsane.
Netes premierjére csak 1-2 napot kell várni.

előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=u7KZrt_cHH0

Kissur - 2018. 05. 28. 10:05

Lenne igény egy írásra a New Girl 7.évadáról? Mivel vége a sorozatnak. De nagyon kevés komment született, szóval nem biztos, hogy szükséges lenne.
És a Silicon Valley 5.évadáról? Arról egyáltalán nem született írás még.

winnie - 2018. 05. 28. 10:15

kissur: new girl jön, silicon valley nem jön tőlünk.

Narg - 2018. 05. 28. 12:29

Mi még csak 2 részt láttunk a Trollhuntersből, de egyelőre nem tűnt fel, hogy más lett volna a hangja a főszereplőnek, pedig nagyon figyeltem rá. Lehet később lesz érezhető.

kiskiraly - 2018. 05. 28. 12:36

Új sorozatok közül 1 vígjáték és 5 dráma sorozat
a kanadai CBC-n

http://www.cbc.ca/mediacentre/press-release/cbc-announces-2018-19-programming-slate

Edrick - 2018. 05. 28. 12:41

@Narg: (no spoiler) a harmadik részben lesz majd váltás

nargli - 2018. 05. 28. 13:34
kiskiraly - 2018. 05. 28. 18:39

Sixx interjúja Margot Robbie-val,a hol megemlíti a sorozatos probákozását is

2011-ben költözött át Los Angelesbe, akkor, amikor a Pan Am című, nem túl hosszú életű sorozatban rögvest főszereplő lett. “Nem ebben a sorozatban akartam szerepelni, illetve nem is tudtam, hogy van ilyen, én a Charlie angyalai remake egyik szerepére jelentkeztem, de a producerek egyből a Pan Amet mondták, hogy az sokkal inkább nekem való.”

https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/05/28/margot_robbie_terminal_suicide_squad_wall_street_farkasa/

ann86hu - 2018. 05. 28. 20:52

Tegnap folytatódott a Private Eyes. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz