login |

Délelőtti videó 4.: What Would Your Kid Do

2018. 05. 29. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

Nemsokára jön a TV2-re egy, a gyerekeket a középpontba helyező vetélkedő, ami a What Would Your Kid Do licencére épül és egyelőre még nincs is magyar címe. Ebben kisgyermekes szülők versenyeznek, a dolguk megtippelni, hogy a gyermekük különböző helyzetekre vajon hogyan reagál majd. Lehet tippelni, hogy celebes lesz-e Ördög Nóra műsorvezetésével, vagy a TV2 újít majd.

A TV2-es promó a tovább mögött, amit ugyan feliratoztak, de külföldi alapanyagból vágtak össze, és a végén látjuk azt is, hogy a csavar, hogy a nyeremény kiválasztása szintén a gyerek feladata lesz. Bónusz videónak pedig két részlet az angol adásból, amiből már most lejön, hogy gyerekeknek tökéletes lesz, mint mondjuk a Bezár a bazár vagy az Egy perc és nyersz!. A felnőttek nézését nem tudom megindokolni.

2 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2018. 05. 29. 13:06

Ez nagyon aranyosnak tűnik, de attól tartok, hogy itthon a 40 percet elnyújtják majd másfél órára, és úgy kevésbé lesz érdekes.

winnie - 2018. 05. 29. 13:23

na, ja. csak ennek kapcsán kérdőjelezem meg a felnőtteket. nálunk itthon a gyerekek nagyon szeretik az ártalmatlan, gyerekbarát vetélkedőket, de csakis felvéve, reklámokat tekerve, de még akkor is döbbenten látom olykor elkapva ezt-azt, hogy mennyi izzadságos időhúzás van bennük, amik engem nézőként biztos, hogy nagyon zavarnának.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz