login |

Délelőtti videó 6.: America’s Got Talent

2018. 05. 29. 12:58 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

Na, Shin Lim a CW után az NBC-re is megérkezett, úgy tűnik, hogy a Penn & Teller: Fool Us után most az AGT-ben arathat bűvészes babérokat.

Az angol után az amerikai Got Talent is elindul, ez a mostani a 13. évad lesz. A tovább mögött egy hosszú előzetes a szezonhoz, majd egy külön forgatott, horrorosra hangszerelt promó és egyéb videók, köztük rövid előzetesek, a horroros promó két kiegészítő videója, és a legvégén a Shin Lim-performansz, ami a klasszikus kártyatrükkjének pár újítással feldobott variációja.

2 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 05. 29. 20:31

Ez az utolsó videó miben más mint a régi csak mert nem látok semmi változtatást. Még a ruhája is ugyan az. Szerintem csak feltették újra a videót. :D

winnie - 2018. 05. 29. 21:19

ez a talent selejtezoje, szoval fellepes, nem random video, de eleve az egyik 3 perc, a masik 8-10, szerintem eleg megnezni es egyertelmu, hogy mi minden valtozott, mi nincs es mi uj, mi variacio, felesleges egyenkent felsorolnom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz