login |

Emlékeztető: A küldetés 1. évad

2018. 05. 31. 18:25 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány,

Ma. FilmBox Premium. 21:00. Missions – 1×02 (magyar előzetes + angol feliratos előzetes + francia trailer + szinkronhangok)

Valaki nézi, látta?

Emlékszem, hogy ezt a francia Marsra szállós scifi-sorozatot korábban már ajánlottátok kommentben, de akkor nem kezdtem el, most viszont a (múlt heti…, tudom) magyar premierrel együtt Anglia is elkezdte végre adni, így a neten is van belőle elérhető, feliratos változat, szóval biztos, hogy be fogom pótolni. Bár az nem kicsit meglepett, hogy 25 percesek az epizódjai, mert direkt nem nagyon olvastam utána.

Az első évad 10 részes. Eggyel lejjebb a hivatalos tartalom, bár szerintem azt érdemes ellőni, hogy két expedíció indul, egy amerikai és egy francia, és utóbbiaknál az utolsó pillanatban, az indulás előtt a legénység egyik tagja meghal, így gyorsan beszerveznek a helyére valakit, plusz, hogy a Mars-ra leszálló űrhajósok elég fura felfedezést tesznek a bolygón.

Az első emberekből álló különítmény elindul a Marsra. A küldetésben részt vesznek a repülés legelismertebb tudósai, valamint egy fiatal pszichiáter nő, aki a személyzet mentális egészségéért felel. Amikor azonban a landolási manővert megkezdik, minden rosszra fordul.

Ja, és a 2. évad már be van rendelve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz