login |

The Middle: már készül a spinoff

2018. 05. 31. 16:40 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Még tartozom a The Middle 9., azaz utolsó szezonos kritikájával, de ettől még ezt a hírt mindenképp megosztom időben: tervezik a sorozat spinoffját, aminek a főszereplője Eden Sher lenne, vagyis a középpontban Sue karaktere kerülne. És igen, így a színész végre a saját korának megfelelő karaktert alakíthatna, vagyis a The Middle végén 20-21 éves Sue-t a húszas éveinek második felében láthatnánk némi időugrást követően.

Egyelőre még nincs erről semmi hivatalos, az ABC tárgyal egy pilotforgatási megbízásról szóló szerződésről a készítőkkel, Eileen Heisler-rel és DeAnn Heline-nal, akik az anyasorozatot is jegyezték, de ha lepacsiznak, akkor már októberben leforgathatják az első részt, hogy utána vagy midseason-re vagy a 2019/20-as évadra szóló berendelést kaphasson a spinoff – már, ha megüti a szintet.

Szóval lehet találgatni, hogy milyen körítést találnak majd ki a 26 éves, fiatal felnőtt, az egyetemet nemrég letudó Sue-nak. Családit? Munkahelyit? Haverosat? Vagy…?

13 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2018. 05. 31. 17:26

Nagyon megcsinosodott, a karaktert is bírtam.

Tibi - 2018. 05. 31. 17:54

Na ez tényleg az év híre!
Remélem anya lesz, érdekes lenne :)

Wall-E - 2018. 05. 31. 18:07

CranstIN!

Bármi, ami ezekkel a karakterekkel kapcsolatos, érdekel, fura érzés is ennyi év után búcsút venni tőlük. Mondjuk azt hiszem “csak” öt évig néztem őket hetiben, akkor néztem végig az addigiakat és szálltam be, de ugye azért évi 24 epizód nem kevés.

Hagy maga után űrt, ez biztos, ez az egyik legnagyobb dicséret, amit sorozat kaphat, mindegy, hogy korszakalkotó valami, hogy ilyen, vagy olyan… egyszerűen csak szerettem. És sosem volt az, hogy na ez most már nem olyan jó, egyszerűen nem volt benne valós ingadozás, sőt, miután az autós munkahelyi szál eltűnt, javult a színvonal és ez igazából a legvégéig megmaradt. Egy kilenc évados sorozatnál ez nem kis szó.

galocza - 2018. 05. 31. 19:13

hm, kiszúrták az egyetlen családtagot, aki halálosan idegesített.

winnie - 2018. 05. 31. 19:21

én kábé csak vele néznék meg szívesen spinoffot, mert axl és brick közel sem tűnik önmagában érdekesnek vagy sokszínűnek.

juhaszvik - 2018. 05. 31. 20:32

dettó, én is rá vagyok leginkább kíváncsi, bár a többiekkel sincs semmi bajom.
sőt, ami azt illeti ha valaki tegnapelőtt megkérdez, ugyanolyan lehetetlennek hittem volna főszerepre, mint a többi gyereket, mégis ennek az opciónak örülök a legjobban.

Balumedve - 2018. 05. 31. 20:56

Jó az ötlet, jöhet a sorozat. A címe lehetne Unbreakable Sue Heck, mert Sue nagyon hasonlít Kimmy Schmidtre, és mindketten Indianaból származnak, ha jól emlékszem.

len90 - 2018. 05. 31. 23:30

Én is remélem hogy mihamarabb tető alá hozzák, szerintem elég sanszos, hogy lesz belőle sorozat, mivel az ABC-nek mindenképp kell valami a kieső Roseanne helyére, és nem tudom mennyire van már késő egy dobott pilot sorozattá rendeléséhez.

Egyébként szerintem is Sue az egyetlen akarkter ami el tud vinni egy önálló szériát. Én a szülők story-jait sosem szerettem annyira, a hálaadási, anyáknapi és a Glossner-es Franki központú részek mindig a gyengébbek közé tarotztak (kivéve az utolsó évad Glossneres epizódja, az nagyon jól sikerült), Mike sajnos tényleg nagyon egyszínű volt, ráadásul az őt alaktó színész ugye már elszerződött más sorozatba, Axl volt a legkevésbé szererthető és vicces a gyerekek között, Brick még működhetett volna, de sajnos Atticus Shefferre szerintem a betegsége miatt nem írnának főszerepet (azt hiszem magyarül üvegcsont szindrómának hívják a betegségét, gyengék és könnyen törnek a csontjai, állítólag több jelenetben már így is body doublere volt szegénynek szüksége és sokszor a forgatásokon bottal közlekedett). :(

nadivereb - 2018. 06. 01. 11:21

Én nem követtem rendesen a sorozatot, csak néha-néha egy-egy epizódot néztem meg, ha olyan kedvem volt, meg a Comedy Centralon is időnként ottragadok rajta. De lehet, hogy ezt a spinoffot az elejétől rendesen követni fogom, mert kifejezetten érdekel.

gevin - 2018. 06. 01. 16:30

Tegnap néztem meg a sorozatfinálét, baromi aranyos volt.

Az a helyzet, hogy engem is Sue idegesített a legjobban, belőle azért néha sok volt, Axl-ből viszont jöhetett volna több, mert rajta rengeteget borultam. Brick középen helyezkedett el, de én pl. Mike-ot is szerettem (a.k.a Dr. Jan Itor), Frankie meg tökéletesen passzolt az anya-szerepre.

Az a baj, hogy szerintem ez az egész csak mindenkivel együtt működött. Kiegészítették egymást, valóban így alkottak családot, azonban ha a hangsúlyt áttolják bármelyikükre, akkor nem fog igazán működni. Azért ha lesz Axl-es cameo, abba majd belenézek :)

Zizi - 2018. 06. 02. 00:05

@gevin
én is így gondolom, ők együtt voltak jók.

Persze mivel a fősorozatot imádom, ezért ha lesz belőle valami, akkor biztos megnézem.

És most őszintén kérdezem, minden negatív áthallás nélkül:
Ha most spin-offot terveznek az egyik karakterrel, akkor miért nem rendelték be inkább a The Middle-t még 2-3 évadra??? úgy tudom a nézettsége nem volt rossz…

winnie - 2018. 06. 02. 04:44

zizi: lehet, hogy túl drága lett volna, vagy nem mindenki csinálta volna a színészek közül, vagy a készítők új kreatív környezetet akartak.

rechter - 2018. 06. 02. 18:37

Axl nélkül szart se ér az egész. Egyébként az egész sorozatban Sue karaktere volt az összes közül a legidegesítőbb. A győzelmi táncától a mai napig legszívesebben összetörnék valamit, annyira irritáló volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz