login |

Délelőtti videó 3.: Condor

2018. 06. 01. 11:30 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: video,

Komolyan megemelem a kalapom az előtt, aki nagyjából képben van a Condor-ral, mely újonc nemsokára az Audience Network-re (alias DirecTV) érkezik. Nem mintha nem írtunk volna róla, először 2015-ben említettük, hogy készül a Three Days of the Condor-t (itthon: A keselyű három napja) tévés újragondolása.

Jason Smilovic és Todd Katzberg sorozata John Grady könyve alapján készül, összeesküvős thriller lesz egy fiatal CIA-elemzőről, aki egy szörnyű, ámde zseniális tervbe botlik bele, ami életek milliót fenyegeti.

A csatornának jár a pacsi, mert egy csomó videós anyaguk van. A tovább mögött egy 3 perces előzetes, majd pár rövid promó, utána pedig színfalak mögötti anyagok.

A szereplőgárdából nekem az jön le, hogy ez minisorozat lesz: Max Irons, Mira Sorvino, Brendan Fraser, William Hurt, Bob Balaban, Leem Lubany, Kristen Hager, Angel Bonanni  + visszatérőként Christina Moses, Katherine Cunningham, Gabriel Hogan, Kristoffer Polaha, Kate Vernon, Mouna Traoré, Ellen Wong.

11 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 06. 01. 15:26

Hmm.. Bár a sorozatot szinte mindenhol Max Irons-szal a középpontban reklámozzák, az imdb szerint alig 2 epizódban szerepel a 10-ből, ahogyan a többi kiemelt és közismertebb nagyobb név is. Nem ismerem az eredeti storyt, de érdekesnek tűnik, egy próbát megér.

Adam9456 - 2018. 06. 01. 15:40

Eddig nem is hallottam erről, de nagyon jónak tűnik. Kicsit a Homelandre emlékeztet. Főleg Brendan Fraser miatt is kap egy esélyt, a Trustban is nagyon jól játszott.

winnie - 2018. 06. 01. 18:33

speranza: az imdb-t felejtsd el a sorozatok esetében, ha még be nem mutatott epizódokról van szó. honnan tudhatná bárki is, hogy ki hány részen szerepel? mert ugye ezeket mind random userek viszik fel, akiknek van közük a dolgokhoz, vagy nincs, vagy beírnak pár epizódot nekik, vagy automatikusan előre bevésnek minden állandó szereplőnek maximális számú részt, amennyi az évadból áll. előre biztosan a szereplőkről csak akkor lehet tudni, ha kiadnak sajtóközleményt, olyat pedig csak a casttal az országos csatornák szoktak két-három részre előre. az audience network ilyet nem csinál, így senki nem tudja, hogy ki hány részben fog szerepelni, illetve, hogy például kik fognak vendégszerepelni és mikor.

utólag, akkor már van értelme, mert akkor van mi alapján felvinni a neveket (stáblista, ugyebár), de persze még akkor is a usertől függ, hogy mennyire megbízható a lista, de előre a világon semmit nem jelent az imdb. ilyenkor azokból a forrásokból érdemes tájékozódni, amit az imdb-t random szerkesztgető olvasók is tájékozódnak.

speranza - 2018. 06. 01. 18:59

Oké. Látszik, hogy nem vagyok bennfentes. :)

winnie - 2018. 06. 01. 19:50

a lényeg, hogy elvileg ott lesz mindegyik részben.

DaMan - 2018. 06. 01. 19:54

Fraser = money, úgyhogy mindenképpen bepróbálom, de ez a leírás nem győzött meg túlságosan.

speranza - 2018. 06. 01. 20:19

Mindenképpen nézni fogom. Korábban azt gondoltam, hogy Max Ironst talán csak a szülei miatt tolják ennyire főszerepekbe, de miután már három filmben és két sorozatban is láttam, megállapítottam, hogy a saját jogán jó színész. Brendan Fraser szintén kedvenc, A Csendes amerikaiban győzött meg arról, hogy a sok bohóckodás mellett megy neki a dráma is.

sorozat/gyilkos - 2018. 06. 12. 12:58

Hát, nem. A szerettem volna és reméltem hogy jó lesz ellenére, ez gyenge.

A miértre pedig az a válasz, hogy a CW is így csinálta volna meg és a CW ne csináljon ilyet, mert nem tud és nem is az a közönsége. Steril, kiszámított, az emberi drámát és az eredeti anyag, keserű, nyomasztó, megfoghatatlan paranoiáját tökéletesen kilúgozták belőle. Pedig ugye, épp attól lett klasszikus.

2/10 ebből egy W. Hurt és Kristen Hager. Utóbbi az egyik exem mása, azért.

Snoopyzit30 - 2018. 06. 28. 15:27

Nekem abszolút felkeltette az érdeklődésemet a pilot a sorozat iránt és gondolom hivatalból ez a dolga, szóval én nézni fogom tovább. Nekem tetszett a kezdés. Nem mondom, hogy nem voltak gyengébb pillanatai, meg nyilván nem egy Homeland, de elszórakoztatott.

speranza - 2018. 07. 15. 19:43

Nekem tetszik. Négy epizódon vagyok túl. Alapvetően meghagyták az 1975-ös film alapsztoriját (először azt néztem meg), de persze annál bonyolultabb a cselekmény, elvégre valamivel fel kellett dobni, hogy a mai kor igényei szerint még izgalmasabb legyen. Más a koncepció, mint a filmé volt (a könyvet sajnos nem olvastam), de engem jobban lekötött, mint Robert Redford üldözése. :)

Snoopyzit30 - 2018. 07. 18. 07:36

Én is megnéztem a filmet is, de egyértelmű, hogy eljárt felette az idő. Nosztalgiából jó volt kicsit megnézni Robert Redfordot, de mai szemmel az a film már egy vicc. Arra viszont jó, hogy elővegyék és csináljanak belőle egy sorozatot. 5 részt láttam eddig, de szerintem teljesen jó, tartja a szintet. Várom hétről hétre az új részeket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz