login |

Hírvasárnap – Legion 3. évad! Imposters-kasza!

2018. 06. 03. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Poldark 2. évad, A semmi közepén 9. évad
 • Premier: Drop Dead Weird S1, Rachel Dratch’s Late Night Snack S2, FLCL Progressive S1 (vendégblogger?), Bridezillas S11 (nyári), Renovation Realities: Dale Jr. & Amy S1, Extreme Cake Makers S2, Tracey Breaks the News S2, The Burrowers Animals Underground S1, Africa A Journey into Music S1, The Sex Business S1, Pool Kings S4, Starter Kit S1 + Finálé: The Artful Detective S11, In Principle S1, Black Love S2, Texas Flip n Move S8, The Tesla Files S1, Weird, True & Freaky S4, Nate and Jeremiah: By Design S2, Trading Spaces S9
 • Magyar premier – HBO GO: 06.18 A viszony (The Affair) 4. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.03 A viszony (The Affair) 4. évad
 • A Strike szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: iZombie S4, You Me Her S3, The Sniffer S2-S3, Ash vs Evil Dead S1, The Story of God with Morgan Freeman S2, Hyori’s Bed & Breakkfast S2, Men on a Mission S3, Gabru: Hip Hop Revolution S1, Lock Up: Raw S1 + azt már írtam, hogy a The Originals S5 is hetiben kerül fel?
 • Az Epic Drama VOD-oldalt indított, ahol egyes sorozatainak az első részét meg lehet nézni szinkronosan. Jelenleg a Poldark, a The Miniaturist, a The Restaurant, az X Company és a The Tudors pilotja érhető el.
 • Nyilván az ABC szeretné valahogy mégiscsak tovább vinni a Roseanne-t Roseanne Barr nélkül, és most felmerült egy Darlene-spinoff terve, aminek középpontjában a Sara Gilbert által alakított karakter lenne. Így az írók, a stáb és a szereplők nagy része sem maradna munka nélkül.
 • Most már biztos, hogy lesz LA’s Finest sorozat, ugyanis az NBC által passzolt pilotot berendelte a kanadai Bell Media, amelynek egyik csatornájára fog érkezni, az amerikai joggazda pedig a korábban már említett Charter Communications lehet, de még nem tudom, hogy az csatorna kapcsán mit jelenthet.
 • A Paramount Network végképp lemondott a Heathers című sorozatról, melynek előbb elhalasztották a premierjét az iskolai lövöldözések hatására, majd júliusra kitűzték. A gyártó új otthont keres a szériának, amiben iskolában lövöldöznek és robbantanak, és benne tanárok is viselnek fegyvert – nyilván az egész szatíra, de ettől még nem érezték helyénvalónak bemutatni.
 • A FOX elkezdett új szereposztást adni passzolt, de újraforgatásra kerülő pilotjának, a Dan The Weatherman-nek. Elsőként JoAnna Garcia Swisher csatlakozott a projekthez Ashley Williams helyére, plusz a The Mick-es Jack Stanton-t is szerződtették.
 • A FOX-os újoncban, a Proven Innocent-ben Kelsey Grammer érkezett állandó szereplőnek Brian D’Arcy James helyére.
 • A Poldark 4. évad 06.10-én kezd a BBC-n.
 • Amazon pilotforgatási megbízást tervez adni Salma Hayek Pinault komédia sorozatának, aminek pilotját Paul Feig rendezné. A Patty Breen által készített sorozatterv helyszíne London lenne, a történet pedig a nemzetközi diplomácia világában játszódna, melynek főhőse egy nagykövet lenne.
 • Az FX berendelte a Legion 3. évadját.
 • A Bravo elkaszálta az Imposters-t.
 • A készítő és a szereplők a The Handmaid’s Tale – 2×06-ról beszélnek.
 • Dan Goor, a Brooklyn Nine-Nine showrunnerje még egyszer visszaemlékezik arra, hogy kaptak kaszát, majd hogy támasztották fel a sorozatot.
 • A Riviera 2. évadjához Will Arnett mellett csatlakozik Juliet Stevenson, Poppy Delevingne, Jack Fox és Gregory Fitoussi.
 • A Netflix-es kolumbiai Siempre Bruja szereplőgárdája: Angely Gaviria, Valeria Emiliani, Sofia Araujo, Dylan Fuentes, Carlos Quintero, Duban Prado és Lenard Vanderaa + Constanza Duque, Sebastián Eslava, Luis Fernando Hoyos, Verónica Orozco.
 • Interjú: Marlee Matlin (Quantico / The Magicians / This Close), Mehcad Brooks (James – Supergirl), Erica Durance + még egy (Alura – Supergirl), Liz Garbus (a The Fourth Estate rendezője),
 • Új sorozat: The Covurts – Nickelodeon International, 40 rész, izraeli, készítő: Tom Riles, David Guest és Patrick Quinn, showrunner: Michal Cooper Keren, egy titkosügynök házaspárról, akik azt a feladatot kapjuk, hogy egy gonosz, nemzetközi szervezettel vegyék fel a harcot. Arról viszont fogalmuk sincs, hogy valójában három gyerekük ellen harcolnak, akik az ügynökség legjobb bűnüldözői.
 • A Chernin Entertainment és az Endeavor Content megvásárolta Kassandra Montag After The Flood című könyvének tévés adaptációs jogait. A posztapokaliptikus 2130-as évelben játszódó történet, amikor a Földet elárasztotta a víz, így csupán a hegycsúcsok emelkednek ki az óceánokból. A főhős lányával együtt egy nagy hajón kutat menedék, illetve másik lánya után, akit az özönvíz során elraboltak tőle. Amikor meggyőzi a hajó legénységét, hogy észak fele vegyék az utat, hogy megmentse eltűnt lányát, a döntés mindenki sorsát megváltoztatja.
 • Új sorozat: El Recluso / The Inmate – Telemundo, 13 rész, Lázaro Mendoza-ról, egy egykori tengerászgyalogosról, aki egy, az amerikai-mexikói határ közelében található szigorúan őrzött fegyházban vizsgálódik egy prominens amerikai bíró lányának eltűnése ügyében. Szereplők: Ignacio Serricchio, Ana Claudia Talancón .
 • A kanadai CBC Fridge Wars címmel készít szakácsos realityversenyt, amiben kanadai családok hűtőinek tartalmából fognak sztárséfek kajákat készíteni a családok konyhájában.
 • Az A&E Cults and Extreme Belief című dokusorozata szektákat fog bemutatni közelről Elizabeth Vargas műsorvezetésével 05.28-án kezdett és az első rész az idei “szenzációt” jelentő NXIVM-ról fog szólni. További fő témák: Twelve Tribes, Sanctuary Church, United Nation of Islam, Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints, Jehova Tanúi és The Family

16 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2018. 06. 03. 09:27

Imposters nagyon kellemes kis széria. Igazán kár érte.

Aldo - 2018. 06. 03. 09:32

Az “új a magyar Netflixen” azt jelenti, hogy feliratot is kaptak?

Szaby59 - 2018. 06. 03. 09:51

Remélem a Roseanne spinoff inkább csak papíron fog Darlene-re fókuszálni valójában pedig Jackie-re. Sarah Gilbert alakítása nagyon nem volt a toppon, szinte folyamatosan, unott, savanyú képet vágott.

zolkó - 2018. 06. 03. 10:35

Yes! Legion berendelés nagyon jó hír. Azt hittem kaszálják a gyenge nézettség miatt. Vizuálisan az utóbbi évek legerősebbje, az tuti. A sztori is jó (nem ötös, de erős négyes), annak ellenére is hogy néha nem győzöm (vissza)követni, hogy most akkor ki-kivel van.

Silver-sama - 2018. 06. 03. 10:43

Nagyon sajnálom az Imposterst :(
Nem is kellett volna az a 2.évad (bár még 1 részt sem láttam belőle, de az 1.évad vége tökéletes lezárás volt szerintem).

cherockee - 2018. 06. 03. 10:52

Imposters :(

wáh. jobban fáj mint egy lucifer vagy a kevin probably saves the world.

aki nem látta a második évadot nézze meg, továbbra is nagyon jó a sorozat, szerintem nagyon jó története van, utálom, hogy nem nézték elegen. remélem jó lezárást kap.

Deny - 2018. 06. 03. 11:05

Sajnos nem tudom sajnálni az Imposterst, pedig az első évadot imádtam. Ez az évad viszont olyan unalmas és sz@r, hogy pár rész után kaszáltam. Rá sem ismertem, pedig az első 1-2 rész még elment.

winnie - 2018. 06. 03. 12:50

aldo: á, dehogy:) azt külön jelezzük.

kiskiraly - 2018. 06. 03. 13:03

Ideje volt szerintem ennek (vagy csak a retro mondatja velem?)

https://tbivision.com/2018/06/01/acorn-media-to-develop-first-benny-hill-biopic/

winnie - 2018. 06. 03. 14:15

szaby59: de hát ez sara gilbert, ő neki ezt a rezignált, száraz stílust kell hoznia:)

Snoopyzit30 - 2018. 06. 03. 14:17

Az Imposters 1. évada jó volt, de sajnos már a 2. évad 1. része is annyira érdektelen volt, hogy alig bírtam végignézni. Szerintem kerek egész az 1. évad is szóval azt tudom ajánlani.

Stalker - 2018. 06. 03. 15:57

A Legion-nak nagyon örülök. Annyira réteg sorozat, hogy már-már a második évad bejelentése is meglepett. Ráadásul a második évad olyan szinten elvont, hogy ahhoz képest az első szinte már mainstream. Tehát voltak félelmeim azzal kapcsolatban, hogy nem fog folytatást kapni.

sorozat/gyilkos - 2018. 06. 03. 21:47

Imposters második évada gyengébb az elsőnél, de még így is a feelgood szcéna egyik sztárja, szóval BRAVO a hülye döntéshez!

kiskiraly - 2018. 06. 04. 08:14

Helyzetjelentés a late night talkshow-k világából:
(amerikai, európai, magyar)

https://24.hu/kozelet/2018/06/03/miert-nincs-nalunk-jo-late-night-show/

kiskiraly - 2018. 06. 04. 08:33

A sorozatwiki szerint Barátok köz producere távozott (köze lehet a jelenlegi Barátok köz színvonalához)

https://24.hu/media/2018/06/04/tavozik-radnai-gyorgy-a-baratok-kozt-producere-es-az-ufa-magyarorszag-ugyvezetoje/

KR3nos - 2018. 06. 22. 12:55

Egy légió évadzáró kritikát írhatnátok, szerintem zseniális lett :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz