login |

Hírkedd – Shadowhunters-kasza! Younger 6. évad!

2018. 06. 05. 08:58 - Írta: winnie

50 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Dietland S1, The Fosters S5 (folytatás), Five Points S1, Andi Mack S2, Loud House S3 (folytatás), Whose Line Is It Anyway? S14, So You Think You Can Dance S15, People Magazine Investigates: Cults S1, Cops S31, Evidence of Innocence S1, Real Story with Maria Elena Salinas S1, Love Island UK S4, Pompeii’s Final Hours New Evidence S1, Monster Fish S5, Britains Secret Charity Cheats S1, Frankie Goes To Russie S1 + Finálé: It Takes a Killer S1 + a Dietland kapott egy kibeszélőt Unapologetic with Aisha Tyler címmel
 • Magyar premier – FilmBox: 06.12 Szeretünk, doki! (Doctor Doctor) 1. évad
 • A Young Sheldon szinkronhangjai.
 • Még nincs megegyezés, de Andrew Lincoln távozása után az AMC a The Walking Dead-ben Norman Reedus-t (Daryl) szeretné megajándékozni plot armor-ral egy több évre szóló, 20 millió dollárt meghaladó szerződéssel (gondolom a 10-11. évadra), és így ő lenne ezentúl az első számú színész a call sheet-en. (Jó helyzetben van a csatorna, mert bár itt már a pénz nem számít, és nem hiszem, hogy bármilyen alacsony produceri rangot kaphatna Reedus (max rendez egyet, ha akar), viszont a motoros dokureality-je, a Ride with Norman Reedus újabb szezonokat kaphat, és talán új projektet is gründolhat.)
 • Egyre jobban áll a Roseanne spinoffja körüli megegyezés, az ABC akár a héten bejelentheti, hogy kábé mindenki visszatér rá a főszereplőn kívül, csak némi jogokat kell még toszogatni. (Érdekesség, hogy Roseanne Barr, mint készítő és executive producer elég komolyan részesedik a bevételekből.)
 • A Shadowhunters 3. évadjának egy részét Párizsban forgatják.
 • Írtunk ugyan finálékritikát a Living Biblically-hoz, de kiderült, hogy 5 rész még nem került adásba belőle. Ezeket a CBS hétfőnként adta volna le nyáron, de most visszakoztak, úgyhogy lehet, hogy nem is kerülnek adásba.
 • A Syfy elkaszálta a Face Off-ot, így a holnap induló 13. évad az utolsó lesz. Cserébe ez a szezon All Star lesz, párban fognak versenyezni benne és a Battle Royale alcímet fogja viselni. Játékosok: Damien Zimmerman (S7), Derek Garcia (S3), Graham Scofield (S6), Jordan Patton (S9), Kayla “Jo” Holland (S1), Kelly Harris (S8), Kevon Ward (S9), Matt Valentine (S2), Melanie “Mel” Licata (S10), Sasha Glasser (S7), Walter Welsh (S10), Yvonne Cox (S10)
 • Az angol Innocent folytatása kapcsán nincs hivatalos infó, de a színészek szerint minisorozatról van szó, szóval valószínűtlen a 2. évad.
 • Az MTV felfüggesztette a Catfish státuszát, miután az egyik készítő, Nev Schulman ellen zaklatási vádakat fogalmaztak meg. Tart a vizsgálat.
 • Ősszel jön az Adam Ruins Everything 3. évadja, szóval ezt az animációs kitérőt elvileg 2,5. szezonnak érdemes kezelni.
 • A TvLand berendelte a Younger 6. évadját.
 • A Freeform elkaszálta a Shadowhunters-t. A 3. évad második fele (10 rész) 2019-ben kerül adásba (szemben azzal az augusztusi dátummal, amit az egyik showrunner tweetelt, és amit mi is megírtunk), és kap egy 2 részes lezáró filmet is, hiszen nem tervezett zárásról van szó, de mivel most forgatják az epizódokat, így még hozzájuk tudnak toldani kettőt, nem kell újrakezdeni miatta a produkciót. A szezon egyébként alcímet is kap: Shadowhunters: The Final Hunt.
 • A The Ranch 3. évadjának első fele 06.15-én érkezik a Netflix-re.
 • David Kajganich és Soo Hugh, a The Terror készítői beszélnek a zárásról.
 • Chris Fedak, a Deception készítője beszél arról, hogy mi történt volna a 2. évadban. Uhh, mázli, hogy még időben kaszáltam.
 • A Whose Line Is It Anyway? új szezonjának első vendégei: Ross Matthews, Jeff Davos, Andrea Navedo, Jonathan Magnum
 • Az Outlander 4. évadjához csatlakozott Billy Boyd, Caitlin O’Ryan, Natalie Simpson, Tim Downie és Simona Brown.
 • Interjú: Evan Rachel Wood (Dolores – Westworld), Jennifer Lopez (a World of Dance egyik zsűritagja), Christina Hendricks (Beth – Good Girls), Lee Hobbs (a Discovery EMEA régiós tartalomfejlesztéséért felelős alelnöke – magyarul!),
 • Elkezdődött A mi kis falunk 3. évadjának forgatása – képi bizonyíték. És forog a Balatonnál az Egynyári kaland 4. évadja is.
 • Pilotszkript: Alice Isn’t Dead – USA, készítő: Kyle Bradstreet – egy podcast, valamint Joseph Fink megjelenés előtt álló regénye alapján egy nőről, aki kamionsofőrként átszeli az országot feleségét, Alice-t keresve, akit régóta halottnak tartanak. Ahogy falja a kilométereket, úgy sokasodnak az ügy körül a rejtélyek is, ugyanis Amerika ártatlannak tűnő szegleteiben természetfölötti veszélyek bújnak meg, amik Alice irányába mutatnak.
 • Új sorozat: Happy AF – Channel 4,  6 rész, komédia, angol, készítő és főszereplő: Aisling Bea, másik főszereplő és executive producer: Sharon Horgan, a boldogság kereséséről szóló történet, aminek főhőse egy idegennylevűeknek angolt oktató iskolában dolgozó nő, aki idegösszeomlása után megpróbálja egyenesbe hozni az életét, miközben diákjainak is minden baja van, és tesója is komoly gondokkal küzd, például halandóságával, valamint azzal, hogy jut-e hely a pasijának a lakásában, miután megvette új kisasztalkáját.
 • Pilotszkript: The Fandom – csatorna nélkül, készítő: Ilene Maisel – Anna Day regénye alapján, egy lányról és barátairól, akik egy disztópikus YA-regény és filmsorozat  rajongói közé tartoznak. Egy Comic-Con-on fura dolog történik velük, aminek következtében bekerülnek kedvenc fikciójuk történetébe, egy olyan különös világba, ahol véletlenül megölték a főhőst, és csak úgy maradhatnak életben, ha a lány a főhős helyébe lép és visszatereli a regény történetét annak eredeti medrébe.
 • Új sorozat: Santos Dumont – HBO Latin America, Alberto Santos Dumont életéről, aki egy brazil pilóta és feltaláló volt. Főszereplő: Joao Pedro Zappa.
 • A BBC2 The Assads címmel 3 részes dokusorozatot mutat be a szíriai válságról, illetve az Asszád-dinasztiáról. Rendező: Nick Green.
 • A NatGeo dokusorozatot rendelt be Hostile Planet címmel Guillermo Navarro és a Planet Earth II készítőinek gyártásában 6 részben. Minden rész a bolygó egy-egy überkemény táját (lesz dzsungel, hegyvidék, óceán, sarkvidék, sivatag és puszta) mutatja majd be, illetve azt, hogy az ott lakó állatok miképp alkalmazkodtak a lakhatatlannak tűnő vidékekhez. Természetesen mindezt a legújabb kameratechnikával.

50 hozzászólás Ne habozz!

- 2018. 06. 05. 09:11

Navarro + Boyd eddig a hónap híre nálam x)

gwph - 2018. 06. 05. 09:17

Olvasgatom a Twitter-t, a Shadowhunters-kaszát szép nagy felháborodás követte, a rajongók teljesen ki vannak akadva. Kíváncsi leszek, bevállalja-e egy másik csatorna. Esélye ennek kb. a 0 felé konvergál, de hátha…
A magam részéről sajnálom a kaszát, amolyan munka utáni, egy pohár vörös bor mellett határozottan nézhető, guilty pleasure-ként tekintettem erre a sorozatra. :-)

dochollywood - 2018. 06. 05. 09:19

+ Norman Reedus-nak nemcsak magára kell gondolnia; mivel párja, Diane Kruger terhes.
Szóval egy új projektet már biztos gründolt. :)

winnie - 2018. 06. 05. 09:24

gwph: mindenképp nagy meglepetés, mert a gyenge nézettség a rajongói sorozatoknál manapság nem szokott akadály lenni, szóval itt elég beszédes, hogy még a nemzetközi netflix deallel sem tudtak olyan feltételeket kiharcolni, hogy folytatódhasson. (mondjuk a luciferrel is ez volt a helyzet.)

számomra egyébként elég beszédes a freeform közleménye, amiben azt is írják, hogy “However, along with our partners at Constantin, we reached the very difficult decision not to renew the show for a fourth season.”

amiből akár az is kiolvasható, hogy a gyártóra mutogatnak. és ugye a megmentés kapcsán az az érdekes, hogy a freeform direkt (kvázi kiszúrásként) még be is kért egy lezárást. ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne folytatni a sorozatot máshol, ha lenne szándék rá, de nem kicsit megnehezíti. szóval lehet, hogy izmoztak egy kört, a constantin nem volt hajlandó csökkenteni a licencdíjat, a freeform pedig beintett.

winnie - 2018. 06. 05. 09:28

dochollywood: épp azért adná magát, hogy vele legyen. vagy lehet, hogy odaköltözteti őt. de az anyagiakra azért céloztam, mert a fansorozatok színészei simán megélnek abból, ha évi egy-két rajongói conventionre elmennek, reedus pedig egy alkalomért félmilliót kap egy ilyen találkozón, hiszen a legmagasabb kategóriában van, a marvel-sztárokkal egy szinten.

Kissur - 2018. 06. 05. 09:34

Akkor Andrew Lincoln kiszállása már 100% ezek szerint?

Mate815 - 2018. 06. 05. 09:35

Nem értem az AMC-t. Norman Reedus egy püffedt fejű alkesz, 0 a csávó. Miért nem JDM-et teszik meg főszereplőnek?

ravengirl - 2018. 06. 05. 09:36

Shadowhunterst én is sajnálom :(, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok erőssége nincs a sorozatnak :)), de nálam is ez volt a heti guilty pleasure, szóval még simán elnézegettem volna néhány évadig. De azt is aláírom, hogy simán ennyi volt benne (a könyvek döntő részét fel is dolgozták a három évad alatt), és reméljük, hogy a két részes filmmel kap egy tisztességes lezárást. Szóval kicsit szomorkodom, de továbblépek.

steewolf88 - 2018. 06. 05. 09:42

Inkább Norman Reedus-t is rúgják ki, ha már annyi pénzt kap! Hozzanak egy tehetséges színészt+forgatókönyvírót!

winnie - 2018. 06. 05. 09:43

Kissur: amíg nem jelentik be, addig nem, de írtuk pár napja, hogy más sajtótermékek is hasonlóképpen értesültek.

steewolf88 - 2018. 06. 05. 09:44

Diane Krugerrel van? WTF?? Ez a faszi nagyon tud vmit!

winnie - 2018. 06. 05. 09:46

“Miért nem JDM-et teszik meg főszereplőnek?”

akinek a jövetele óta 70%-ot zuhant a nézettség, szemben egy általánosan (értsd, a tömegek szemében) fanfavorit arccal, aki ráadásul OG karakter?:) oké, sarkítok, de nem lenne logikus.

meg aztán bármennyire is szeretik a csatornák az antihősöket (ld. daryl), egy pszichopata tömeggyilkost ritkán emelnek ki. ettől még persze kiemelhetik, de szerintem JDM nem az a kategória, aki sokáig elkötelezné magát egy lakóhelyétől messzebb forgatott sorozatnál (főleg, ha nem is akkora kihívás a szerep), míg mások, akiknek ez lehet az egyetlen nagy esélyük, könnyebben megteszik.

Kissur - 2018. 06. 05. 09:54

winnie: Szerintem nem JDM miatt zuhant a nézettség, hanem a sztori miatt, de igen, a számok ezt mutatják.

JDM inkább a Supnatba menjen vissza. :D

dochollywood - 2018. 06. 05. 09:56
winnie - 2018. 06. 05. 10:03

Kissur: persze, ezért is mondom, hogy sarkítok, bár az tényleg meglepett, hogy nem lett akkora fanfavorit a karakter, mint amennyire a 6. évadban várták sokan, hogy mikor jön már negan, és ha megjön, akkor majd csápolás lesz.

Mate815 - 2018. 06. 05. 10:12

Winnie: Azért nem lett akkora fanfavorit mert a képregényes Neganhez képest JDM Neganja egy kis pöcs.

Monoton - 2018. 06. 05. 10:26

Talán elfér:
Az idei E3-on lesz egy jótékonysági Fortnite kupa, ahol párokban indulnak streamerek és “celebek”. Utóbbi kategóriában megtalálható több sorozatos színész is. pl. Janina Gavankar, Jack Falahee, Robbie Amell, Ron Funches
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/e3-2018

Stuffy - 2018. 06. 05. 10:40

off: a wentworth 6.évadnak kijött a 3. előzetese is……

abba - 2018. 06. 05. 10:57

Két részes lezáró film a Shadowhuntersnek? Azért ez meglep – ennyire nem lehet kaszálni ma már egy sorozatot sem, hogy mindig toldani kell hozzá? Én emlékszem mennyire örültünk, mikor a Pushing Daisies végén egy fél perces kis lezárást tudtak adni a sorozatnak…

FP Jones - 2018. 06. 05. 10:58

valljuk be, a Shadowhunters eléggé középszerű sorozat volt. engem cseppet sem lepett meg a kasza, mert az első nagyon jó volt, azóta csappant a minőség.

winnie - 2018. 06. 05. 11:03

Stuffy: adsz linket?

Sancho Pansa - 2018. 06. 05. 11:13

FP Jones: nagyon messze volt a középszerűtől, már az első két rész is rémes volt (bár elhiszem, hogy az 1. évad után javult a sorozat), de a kasza ettől még nagy meglepetés, szerintem mindenkit meglepett, többek között azért, amit winnie írt.

Benjy - 2018. 06. 05. 11:13

“Érdekesség, hogy Roseanne Barr, mint készítő és executive producer elég komolyan részesedik a bevételekből.”

Képmuatatás ON. Vagy csak Nekem visszás nagyon ez így. Oké, nem látok rá 100%-osan, de ha nem kérnek a nevéből a stúdiónál, akkor nem lehet a részesedésből is kizárni valahogy?

Stuffy - 2018. 06. 05. 11:15
winnie - 2018. 06. 05. 11:17

benjy: elsődlegesen a csatorna kaszálta, nem a stúdió, de azt nem tudom, hogy jogilag ki lehetne-e őt hajítani. mondjuk, ha creator (mármint az eredetinek, most nem ugrik be, hogy kiírják-e most is, mert mindig skippeltem a főcímet), akkor így is, úgy is kap nagyon sok pénzt minden egyes névkiírásért.

anno charlie sheen esetében volt valami überper, talán 100 millióért, amit végül 25 millió körüli megegyezéssel zártak, és azzal mondott le sheen a járulékos bevételekről, amik illették (volna) főszereplőként a kirúgása után.

winnie - 2018. 06. 05. 11:21

“Azért ez meglep – ennyire nem lehet kaszálni ma már egy sorozatot sem, hogy mindig toldani kell hozzá? ”

nem mondanám, hogy “mindig”, hiszen nagyon ritka, hogy valami kapjon lezárást vagy előre bejelentett kaszát, de az imidzsnek ez mindig jót tesz, és a freeform ilyet adott a fostersnek is. és most meg tudják oldani, így végülis berendeltek plusz két részt.

ha már leforgatták volna a szezont, akkor nem lenne esély rá, szóval ez “miért ne?”-alapon belefér, és szerintem több csatorna is csinálna ilyet alapból is, csak ritka, hogy a kaszahírnél még intakt az írószoba, vagy forog a sorozat. általában ilyenkor már szétszéled a stáb.

más kérdés, és ez a vesszőparipám, hogy mennyire érdemes egy sok évesre tervezett sztorit parancsra, hirtelen lezárni úgy, ami valószínűleg nem vág egybe az eredeti elképzelésekkel (ha voltak persze). szóval mi a jobb? az, hogy van lezárás (de jó eséllyel más, mint amit akartak volna), vagy ha nincs (de nem sérül a készítői szándék)?

winnie - 2018. 06. 05. 11:22

stuffy: köszi, lehet linket, ld. fent, ketten is tettek linket a posztba minden előzetes moderálás nélkül, csak a tiedet valamiért szűrte (szerintem azért, mert több link egymás után, és ilyenkor a rendszer spamre gyakakszik), de visszatettem.

abba - 2018. 06. 05. 11:29

Winnie, igazad van persze, csak úgy érzem, ma már egyre többet hallani ilyen plusz lezárásokról, amit megértek, főleg, ha már jópár éve ment a sorozat. Nem ilyesmi volt a New Girlnél is? Nem néztem már évek óta, de nem valami rövidebb évaddal tértek vissza, hpgy elvarrják a szálakat? A Sense8 jut még eszembe, az meg csak 2 évadig ment.

Az a helyzet, hogy szerintem annyira megváltozott a sorozatokhoz való viszonyunk, hogy nagy lett az igény a lezárásra, plusz mintha a rajongók véleménye többet számítana.
Anno pl a Veronica Marsra lecsapott a kasza, és évekig ezzel éltünk, aztán nemrég rajongói pénz tette lehetővé a lezáró filmet – ami abszolút nem volt szükséges, a minőség fölött a nosztalgikus fan service győzött, és ezt rajongóként mondom.

Stuffy - 2018. 06. 05. 11:30

winnie:köszönöm:) látom:)

Anonymus - 2018. 06. 05. 11:30

Winnie: “más kérdés, és ez a vesszőparipám, hogy mennyire érdemes egy sok évesre tervezett sztorit parancsra, hirtelen lezárni úgy, ami valószínűleg nem vág egybe az eredeti elképzelésekkel (ha voltak persze). szóval mi a jobb? az, hogy van lezárás (de jó eséllyel más, mint amit akartak volna), vagy ha nincs (de nem sérül a készítői szándék)?”

Befejezésnek mindenképp lennie kell, alap írói dolog: bevezetés, tárgyalás, befejezés. Ezek akármelyik hiányában a mű nem teljes. Legalábbis szerintem, ehhez képest a sorozatos világba ezt gyakran elfelejtik. Alapból úgy kéne megírni minde évadot, hogy kasza esetén normális lezárása legyen, de meg kell hagyni a kiskapút, a 24 ezt nagyon jól csinálta anno (most nézem, innen tudom).

A cliffhangeres befejezéseket meg én szerződésbe foglalnám, hogy bizonyos nézettség alatt/gyártó engedélye nélkül nem lehetne, most ez vágta tönkre teljesen a Lucifert is, szinte 0 nézettsége volt, de azért beraktak a végére egy nagyot, tudták a készítők is, hogy kasza lesz, de ehelyett kib*sztak a rajngókkal.

JKJ - 2018. 06. 05. 11:35

The Ranch S3 jön egy hét múlva? Nagyon jó hír!

danonino1984 - 2018. 06. 05. 11:45

Azt lehet esetleg tudni, hogy az Egynyári kaland 4. évadban kik lesznek az állandó szereplők? Kik térnek vissza a 3. évadból, esetleg korábbról? Köszi előre is!

winnie - 2018. 06. 05. 11:47

abba: igen, ez igaz, csak a new girl (bár alapból pont annyi, mintha egy film lenne), meg egyes társai előre bejelentett lezáró szezont kapnak. az ilyen filmes megoldás az általad említett sense8-nél meg némelyiknél jött csak össze. de az tény, hogy egyre gyakrabb, hogy előre bejelentik a sorozat kaszáját, és akkor a készítők tudnak a zárás fele dolgozni. az imidzsnek ez elég jót tesz, mert azt sugallja, hogy mennyire fontos a csatornának a néző:)

winnie - 2018. 06. 05. 11:55

Anonymus: ez is igaz, csak ugye a sorozatos műfaj alapból per definitionem befejezés nélküliséget jelentett az esetek 95%-ában technikai okok miatt, és mindenki tudta, hogy nagyjából ez a szokás, plusz ott vannak az epizodikus sorozatok, amiket nem nagyon lehet lezárni, maximum összeborulnak, mint a csi: miamiban.

de ahogy írod, ma már arra fele mennek, hogy az évadok nagyjából megállnak a lábukon. viszont a cliffhangerre múltkor is írtam valakinek, hogy bármennyire is frusztráló, sajnos/szerencsére szükség van, mert sokszor, amikor írják, nem tudni, hogy mi lesz a sorozat sorsa, és előfordul, hogy a lezáratlanság ment meg valamit, mert lezárás esetén könnyebb szívvel kaszál a csatorna. ld. a lucifer sorsa mondhatni egy piloton múlott, hogy berendelik vagy sem, szóval szerintem a készítők nem nagyon tudták, hogy mi lesz. viszont vannak olyan nyitva hagyott befejezések, amik szerintem tök jól beindítják az agyat, hogy mi minden lehetett volna, és jobban, mint egy elrontott vagy elkapkodott lezárás.

mindemellett abszolút megértem a lezárás mellett érvelőket, és nyilván is azt szeretem jobban, de én amondó vagyok, hogy a legjobb az, ha lezárják az évadot, és a végére különálló módon odabiggyesztenek egy 1-2 perces következő szezonos teasert, ami megmutatja, hogy merre mennek tovább. ezt sokan cliffhangernek fognák fel, de a funkciója szerint nem fontos megnézni. aki nem akarja, nem nézi meg. akit érdekel, mi lett volna, ha nincs kasza, megnézi. a kecske és a káposzta is megmarad. ilyen volt azt hiszem, a terra nova esetében, ahol megvolt a lezárás, és felvezették a folytatást. a másik lehetséges, de közel sem kielégítő megoldás az annak elmesélése szóban, hogy mi történt volna. több, mint a semmi.

Anonymus - 2018. 06. 05. 11:59

De tudtommal a Lucifernek sose volt nagy nézettsége, mindíg hátul kullogott a nézettségnél, 2 évadon keresztül, azért abból már szerintem lehet következtetni, hogy nem érdemes a végére húzni a nagy durranásokat.

gromit - 2018. 06. 05. 12:26

Innocent: “a színészek szerint minisorozat”
hát, szerintem ezt a csatornával meg a készítőkkel, íróval kéne inkább megbeszélni.

az Innocent története tkp lezárt, de simán el tudnám képzelni antologikus formában, hogy másik évad másik történet más szereplőkkel.

winnie - 2018. 06. 05. 12:58

Anonymus: igen, tény, de ahogy a 2. évad után folytatódott, úgy kaphatott volna akár most is új szezont “vakok közt a félszemű is király”-alapon, hiszen más is gyenge a foxon, szóval benne volt, sőt, összességében szerintem inkább volt meglepetés, hogy kasza lett. főleg, hogy ennek is volt nemzetközi netflixes dealje.

len90 - 2018. 06. 05. 13:15

Azért a Roseanne kapcsán szerintem jogos, hogy járnak neki a jogdíjak, mint creator-nak. OK, hogy nem volt helyes amit csinált, de nagyon túl van tolva a reakció és azért gondoljunk bele mennyi pénztől esik el már így is cask azáltal, hogy syndication-ről lekapták az ismétléseket, valamint, hogy a 11. évadot produkció megkezdése előtt törölték. És kb. ezután már esélye sincs új produkciót kapni senkitől…gyakorlatilag 1 rossz lépés és egy életre elvágod magad, veszélyes dolog ez a social media, nem véletlen, hogy az okosabb celebek külön erre specializálódott szakemberekkel manageltetik az accountjukat (akiken ilyen esetben a felelősséget is le lehet verni)…

len90 - 2018. 06. 05. 13:18

Amúgy csatlakozom Danonino-hoz, engem is érdekelne, hogy kik forgatnak az Egynyári kaland 4. évadjára, ha tényleg nyilt terepen forgatnak szerintem biztos lesznek hírmorzsák róla, annak ellenére, hogy ha jól emlékszem a 3. évad új arcait hivatalosan cask idén tavasszal jelentették be, holott a forgatás tavaly zajlott. Amúgy nem értem miért pihentetik ilyen sokáig a részeket, szerintem a Magyar közönség nem annyira kényes arra, hogy a sugárzott tartalomban az időjárás megfeleljen az aktuális évszaknak…

Tibi - 2018. 06. 05. 13:35

“szóval mi a jobb? az, hogy van lezárás (de jó eséllyel más, mint amit akartak volna), vagy ha nincs (de nem sérül a készítői szándék)?”

Nekem nem számít, ha készül a készítői szándék, ha egy lezárt(nak tűnő) sztorit kapok :)

Tibi - 2018. 06. 05. 13:36

*sérül

Deny - 2018. 06. 05. 13:54

Channing Dungey amúgy azt mondta, hogy próbálnak olyan megoldást találni, amellyel kizárnák, vagy legalább is a minimumra korlátolnák Barr részesedését. Nagy kihívásnak találja, de bizakodik, hogy sikerül kitalálniuk valamit.

Silver-sama - 2018. 06. 05. 17:25

“a másik lehetséges, de közel sem kielégítő megoldás az annak elmesélése szóban, hogy mi történt volna. több, mint a semmi.”

Winnie, Winnie! Erre tudsz nekem példát mondani? :d Tök jól hangzik, és ha jó lenne a sorozat, akkor tök jó lenne utána olvasni, hogy mi lehetett volna :d

winnie - 2018. 06. 05. 19:37

Silver-sama: ha elolvasod a posztot felül, akkor találni fogsz ilyet. mindig meg szoktam írni, ha van.

winnie - 2018. 06. 05. 19:38

len90: kellenének jó magyar scoop oldalak, akiket kiszimatolnák. lehet, hogy csak elég kinézni a forgatási helyszínre, vagy rákérdezni valakinél a stábban, de ilyesmit ritkán látok a sajtóban itthon. talán majd, ha komolyabb presztízse lesz a sorozatoknak, kiszivárog egy mi kis falunk-vevndégszereplő is:)

Silver-sama - 2018. 06. 05. 21:18

a posztot felül, hmmm… ._.

winnie - 2018. 06. 06. 05:12

Silver-sama: ezt most nem értem. a kommentet egy poszthoz írtad, ha feltekersz innen, megtalálod. a posztban (http://www.sorozatjunkie.hu/2018/06/05/hirkedd-shadowhunters-kasza-younger-6-evad/) ott a válasz a kérdésedre, a példa, amit keresel.

LambSkewers - 2018. 06. 06. 12:16

Én azt hittem úgy 1 hónapja már befejeződött a Shadowhunters 3B forgatása. Még tweeteltek is róla, hogy wrap van. Matt biztosan Franciaországban van, de úgy gondoltam valami rajongói találkozó miatt. Na mind1,lehet,hogy rosszul tudom. De ha valóban Fo-ban játszódik a 3B nagy része, akkor remélem ott lesz megtartva Malec esküvője. Szép befejezés lenne.

Hayako - 2018. 06. 06. 21:00

Nem mondom, hogy meglepetésként ért a Shadowhunters kaszája, de épp most tértem vissza a sorozathoz. Az első évad után abbahagytam, mert nagyon nem tetszett, erre épp mikor kezdtek belejönni az alkotók, kaszálták. Ráadásul egy normális okkal nem rukkoltak elő. Azt elismerem, hogy a sorozat maga inkább a tinédzsereknek való (mondjuk YA regényből készült, így nem csoda), de annyira szeretem a fantasykat és manapság már csak a szappanoperák, a szuperhős meg a slice of life szériák korát éljük, így alig-alig akad ilyen műfaj. Talán nem volt tökéletes, de megszerettem a szereplőket és nagyon sajnálom, hogy nem kap legalább még egy rendes évadot, csak két részt. #saveshadowhunters

winnie - 2018. 06. 07. 11:12

“áadásul egy normális okkal nem rukkoltak elő. ”

ok az van, már az 1. évadban is gyenge volt a sorozat nézettsége. sosem volt képes elrugaszkodni, és az nagyon beszédes, hogy még egy nemzetközi netflix deal sem volt elég a megmentésére, tehát ott sem produkált a sorozat, nem csak a tévében.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz