login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Stuffy - 2018. 06. 06. 14:19

Ez nagyon borús,sötét évadot ígér, mellesleg a színészek különféle megjegyzéseket ,mondatokat írnak, i plead the 5th. ezek mire utalhatnak vajon..

Edrick - 2018. 06. 06. 15:18

@Stuffy: Az USA alkotmányának 5. kiegészítése szerint egy személy élhet azon jogával, hogy nem vall, ha mondandója őt bűnösnek tüntetné fel – és ezért sehogyan sem büntethető. Szóval feltételezem, hogy itt a “lázadásnak” egyenes következménye lesz egy vélhetően nem rövid tárgyalás az érintettek részvételével. És gondolom, ennek lesz a tétje, hogy ki-ki supermax-be kerül-e vagy sem.
Erős lehetőségeik vannak, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle

winnie - 2018. 06. 06. 16:01

ha, mint szinesz mondjak, akkor annyit is jelenthet, hogy lakat a szajukon, nem arulhatnak el semmit az evadrol.

Stuffy - 2018. 06. 06. 16:24

Edrick: Köszönöm szépen a segítséget:) Így világosabb, habár logikus is,így ,hogy írtad volt is a fejemben. Sok mindent bele kell sűríteni ebbe az évadba. Amiket írtál, a tárgyalások, az új börtönök, a szokásos flashback-ek:) a gyerekek, a rokonok, szóval ebben az évadban tényleg mindenkinek nagy szerep jut

Én is,főleg a végére, a forgatási fotókon és a szereplők fotójából az derült ki,hogy valami hideg helyen forgattak az utolsó napokban… nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok.

winnie: persze, ez is lehetséges indok:) ha jól tudom júl 30 kezdődik a 7.évad forgatása

Candy - 2018. 07. 09. 17:27

Na 1 év halogatás után most megnéztem az 5.évadot,így legalább nem kell sokat várni az újra.Az ebből az évadból hiányoltam Sophiát,remélem nem hagyta ott a sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz