login |

Fear The Walking Dead – 4×07: The Wrong Side of Where You Are Now

2018. 06. 07. 19:45 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: kritika,

Oké, a tisztesség és a teljesség igényének kedvéért adok egy posztot a félévadzáró előtti résznek is, hiszen a (félévad)finálé nemsokára mindent meg fog változtatni, és eltűnik a kettős időszerkezet, és akkor kiderül, hogy milyen a valóban új Fear – vajon megmarad monokrómnak, vagy adnak neki új palettát?

A 4×07 sajnos nem sok szóra volt érdemes, köszönhetően annak, hogy itt látványosan kiütközött az, amikor a jelen sztori csak jelzésértékűen van jelen, a múlt sztori pedig nem túl érdekes, hogy több, mint fél órát a játékidőből. Pedig ebben van jelen az összes eredeti szereplő. De most ők sem hoztak megváltást. Illetve ismét csak nem hoztak.

Mindez főleg annak volt köszönhető, hogy az egész epizód egy dologra volt kihegyezve, hogy vajon mi történt a stadionban, hogy mi a Keselyűk terve, és ezt valami nagy talányként tálalták, holott teljesen egyértelműnek tűnt. A választ (ami az volt, amit mindenki sejtett) pedig egyre csak késleltették és késleltették, miközben Charlie-ék melléksztorijával is bajlódni kellett, így csak apró pukkanás lett a végeredmény.

Egy olyan pukkanást, amit a marharépának tűnő döntések, egy idegen és magát már korábban is lejárató gyerekhez való viszony, valamin egyes karakterek érthetetlennek tűnő passzivitása övezett. És még Morgan is elővette a dzsókert.

This has to stop someplace.

21 hozzászólás Ne habozz!

_Peter - 2018. 06. 05. 15:30

A 6. rész után a 7. epizóddal az évad hivatalosan is “gimpled” lett :((

Charlie jön segítsenek Melnek. Madison mondja visszaviszik, segítenek. Nickék tiltakoznak miért segítsenek. Mel elmegy a stadionból Madison mondja jól van te bajod ilyen állapotban még ajándék kocsit és kaját is adnak neki. A korábban tiltakozó Nickék utána mennek segíteni. ???

Visszafele megállnak a parkolóban és csak állnak. Várják körülvegyék őket a zombik. ???
Nem nyitottak tüzet a keselyűkre amikor még nem nyitották ki a teherautókat. Mit gondoltak mit hoztak ha nem zombikat? Tudták előre háborúzni jön Ennis, ezzel kezdődött az epizód! Tétlenül nézték erre.
Meg se próbálnak elhajtani dudálva elcsalogatni őket? Mutatni Ennis-nek Melt és mondani a kiscsaj bent van a stadionban. ???

Jelenben a lövöldözésben múltkor nyílt színen állnak egymással szembe, most azzal nyitnak fedezékben mindenki és Strand, Luciana és Alicia hárman karcolás nélkül megsemmisítik a tízszeres túlerőben lévő keselyűket. ???

Charlie: Nick megmenti Melt a jó testvért a kérésére, megöli Ennis-t a rossz testvért, erre Charlie megöli Nicket. ???

Keselyűk: száz mérföldeket autóznak, zombikat gyűjtenek, heteket dekkolnak a stadion előtt és akkor az a terv felgyújtják? Mi itt a befektetés-megtérülés, kockázat-haszon arányuk? Értelmetlen az egész.

TWD után kénytelen leszek kaszálni ezt is? Tavaly sokkal jobb volt a FTWD bármelyik utóbbi 2-3 TWD évadnál. Aztán megjött Gimple és hirtelen rossz az egész.
Morgan hülyeséget áthozták, időugrás álművészkedés hülyeséget áthozták. Madison karakterével ide-oda tilitoli mint Rickkel szokták mikor lágyabb vagy keményebb. Előző évadban készült átveszi a hatalmat a ranchon ha kell, szétverte Troy fejét mert rájön a családja megvédése érdekében kegyetlennek kell lennie. Most meg moralizál és várakozik a nyíltan a halálukra váró keselyűkkel.
Két sorozat három fő színésze távozóban, Darabont és Kirkman perelnek, Gimple és az AMC megcsinálták. TWD Glenn kuka hülyének nézéskor kellett volna kiszállnom, nem bírtam. Most nem akarok megint potyára tovább maradni.

Ilyen gyenge írástól az se menti meg a sorozatot mennyiszer mutatják Alycia Debnam-Carey klassz fenekét.

Csilla0422 - 2018. 06. 05. 19:26

Peter, ismét csatlakozom hozzád. Bár engem Alycia nem érdekel, viszont ezerszer jobb volt Lexaként, mint itt Aliciaként.

Morgan szájából kissé hiteltelen dolog volt, amiről papolt. Ha ezt John Dorie mondja teljesen jogos lett volna. Aki halála miatt egy cseppet sem lehetett “izgulni”, mert a showrunner a részt követően hétfő reggel frissiben gyorsan közölte, hogy nem most fog John Dorie meghalni. Megint mondott egy spoilert.

Alicia, Luciana, Strand golyóálló… ez rohadt bosszantó. Felettébb frusztráló volt, hogy a Clark család és Strand még a szokásosnál is hülyébben viselkedett. Naomi, John a kedvencem még Al is maradhatna… az összes többi részemről mehet.

Necridus - 2018. 06. 07. 19:53

Már nem nézem, de a posztokat olvasom, úgyhogy muszáj megkérdeznem: ennek a tájnak van valami jelentősége?

winnie - 2018. 06. 07. 20:06

szerintem nincs, csak a főcímet mindig váltogatják, és ilyen jópofa, stilizált mozgóképeket tolnak be. jó a kontraszt a monokróm jelenképekkel, vagy a sárgás múlttal.

dexike3 - 2018. 06. 07. 20:34

nem mernék most Madisonra tenni a halállottón, mert úgyis csak a 4×09-ben derül ki szerintem róla az igazság.

Nyílméregbéka - 2018. 06. 07. 20:45

Lehet, hogy csak az egy hét szünet teszi, de nekem egészen tetszett ez az epizód. Jobban mint az előző. Még megnézem a félévadzárót, és hacsak nem rukkolnak ki valami izgalmas furdulattal és álleejtős cliffhangerrel, én Morgan miatt valószínű nem térek már vissza FTWD-hez.

trollkodni jöttem - 2018. 06. 07. 22:33

Úgy érzem az írók meg akarják velem gyűlöltetni Aliciát. Hosszú folyamat volt, de végül sikerült.

Akkor kezdődött, amikor a hajón rádiózott idegenekkel, mert azok olyan rendesnek tűntek. Pedig a ‘szende tinilányra rászakad a poszt-apokalipszis’ hálás karakter fejlődési ív lenne, Beth például az anyasorozatban jól összehozta. De a FTWD írói nem elégedtek meg ennyivel, az ő tinilányuknak debilnek is kell lennie, nemcsak éretlennek.

Aztán ott folytatódott, amikor világgá ment, miután közölte az anyjával, hogy “MEGLESZEK EGYEDÜL, HISZEN TUDOD”, és ezzel egycsapásra badass-é változott. Az ugye így bemondásra megy. Én mostantól badass vagyok, tessék beszarni tőlem. Kicsit sem izzadságszagú próbálkozás az írók részéről.

És itt van nekünk most a dühödt bosszúálló Alicia, aki úgy látszik Maggie-től tanulta a szemmel verést. És a szenteskedő csőlátást is. Az lehet, hogy csúnyán elbántak veled anyukám, de mostanra már te sem vagy jobb a deákné vásznánál. Amivel még lehetne együttérezni, ha közben nem úgy tekintene magára, mint a sárba taszított Jusztícia-szoborra. Miért kellett még egy Maggie?

irgum76 - 2018. 06. 08. 05:29

ami tetszett:

a visszaemlékezés az elején a kenuzás stb
hogy a túszhelyzeteket nem hülyén hosszan elnyújtva kezelik itt is egy ütés a repedt bordákra aszt kész
és hogy itt akár egy zombi is veszélyes lehet mert nem egy fogpiszkálóval döfik át az érett dinnyéhez hasonlító koponyájukat

részben tetszett:

jó ötlet volt ez a zombihordás támadás
csak épp nem látom értelmét ebből semmi hasznuk nincs a Keselyűknek
és igen Madisonék csak néztek hülyén, hogy vajon mit csinálhatnak odakint
mondjuk ezt meg lehet magyarázni azzal, hogy nem akarták ők leadni az első lövést
meg relatív távol voltak a kamionok és sötét is volt

ami nem tetszett:

a tűzharc
tényleg érdekes, hogy előző részben még 5 lépésre állnak egymástól egymásra szegezett fegyverekkel most meg rögtön mindenki fedezékbe bujkál
nem is beszélve a kb tízszeres túlerőről
amikor három ember van a busz mögött akkor nem pörkölünk oda gránátvetővel vagy Strand nem gurít be alá egy kézigránátot úgy tűnik csak kiegészítőként hordta mert ment a katonai mellényhez

a csiki csuki a kapuval bazz én lettem volna ott építeni valakinek fejébe állítom a kalapácsot, hogy most már döntsék el mit akarnak

Strand folytonos picsogása Madisonnak, hogy “de tök rendi vagy, hogy megmentettél”
Strand jó párszor kihúzta a kis csapatot a szarból

a Nickék töketlenkedése a kapu előtt vagy ötször behajthattak volna még simán a tűzön is egy 20 centi széles félméteres láng nem fog felrobbantani egy kocsit

mit akart Madison a tartálykocsival benzin ellen?

miért gyulladt ki minden ha a tűz 2 méterre van a faltól?

az mondjuk pozitívum, hogy nem egy szál gyufával hanem molotov koktéllal gyújtják be

a 4. évadban az első csalódás
az első 3 évadra emlékeztetett amit csak a hülyeségek miatt néztem
remélem ez csak egy egyszeri eset és ezután megint jobb részek jönnek

winnie - 2018. 06. 08. 05:54

“miért gyulladt ki minden ha a tűz 2 méterre van a faltól?”

az olajos zombik, gondolom.

irgum76 - 2018. 06. 08. 06:33

oh a zombik is olajosak voltak?
ez nem tűnt fel

Csilla0422 - 2018. 06. 08. 16:51

Trollkodni jöttem, én S1-ben kifejezetten szerettem Alicia Clark-ot, sőt még S2-ben is. Az a rádiózás betudható és elfogadható volt még zsenge kora miatt. Amit S3-ban műveltek a karakterével az kivágta a biztosítékot. Ahelyett, hogy leült volna az anyjával beszélni, ment a saját feje után. Még mindig nem fér a fejembe, miért kellett a testét manipulatív célból felhasználnia. S4-ben eddig nem volt egy értelmes gondolata sem. Kár érte!

TainaM - 2018. 06. 09. 10:55

Trollkodni jöttem, érdekes meglátásaid vannak. :) Egy 17 éves lány debil lesz attól, h elszigetelve egy hajón kapcsolatot keres más emberekkel? Mit kellene hinnie, h mindenki “gonosz”, mindenki meg akarja ölni, mindenki bántani akarja? Törvényszerű az egy ilyen helyzetben, h az összes még élő ember rossz és ki akar használni? Ha mindenki így gondolkodna, hogy épülnének közösségek? Vagy miről szólna az élet? A család és barátok együtt éldegélnek, aztán ha valaki az útjukba kerül attól óvakodnak ezerrel életük végéig?

Nem hiszem, h ő úgy gondolt magára, h most aztán badass leszek, amikor otthagyta a csapatot, szimplán besokallt a farmon történtektől. Bár nem volt szerelmes, kötődött Jake-hez, aki meghalt, (ezzel újabb embert veszített el) fel kellett vállalnia egy rakás ember másvilágra segítését. Egyedül akart lenni, elment. Okos ötlet ez egy ilyen világban? Nem biztos, de ha belegondolsz, h Morgan, John, Naomi, Al mind egyedül boldogultak, és lehetne folytatni a sort egy csomó TWD karakterrel…

“Az lehet, hogy csúnyán elbántak veled anyukám, de mostanra már te sem vagy jobb a deákné vásznánál.” Miért kéne, h jobb legyen a deákné vásznánál? Nem tudjuk hol az anyja és mi történt vele, a bátyját megölték, Naomi meg az ő szemszögéből csúnyán átrázta, mikor ők befogadták, segítettek neki, felajánlottak kocsit, mindent, amikor menni akart. Kimentek Melért, csak azért, hogy segítsenek neki. Mit kap cserébe? Ezek után mit kéne tennie és éreznie? Biccentsen egyet, “Nem baj, h kinyírtátok a tesóm, no problem tényleg, majd szépen odafordítom a másik orcámat is, hisz én rendes, jó kislány vagyok.” Én meg tudom érteni a karaktert, eddig próbált mindig helyesen cselekedni, most elszakadt a cérna és ennyi.

Isaac - 2018. 06. 09. 17:00

Szóval ülök a kocsiban addig amíg körbevesznek és utána kijelentem,hogy sajnos nem tudok elindulni meg nincs elég lőszer lelőni több száz zombit… aha. Akkor már nézem a Santa Clarita Diet-et ,abban is zombi van csak vígjáték sorozat,ezek meg itt azt szeretnék,ha komolyan vennék őket. Ezzel a színészgárdával már sorozatot is forgathatnának erre ezt teszik le az asztalra :(

winnie - 2018. 06. 09. 18:41

“Mit kellene hinnie, h mindenki “gonosz”, mindenki meg akarja ölni, mindenki bántani akarja? Törvényszerű az egy ilyen helyzetben, h az összes még élő ember rossz és ki akar használni? ”

igen, ezt sokan teljesen félreértik ezekben a sorozatokban. nem csak azt, hogy a szereplők nem tudják, hogy sorozatban vannak, hanem van, aki azt hiszi, hogy ebben a világban jóformán mindenki gonosz, holott épp ez az, hogy az emberek többsége jóravaló továbbra is (vagy semleges), nem agresszív és csak nyugalmat akar. nyilván, ahogy a való világban, itt is vannak szemetek, de a való világban is van, hogy az ember keresi a kapcsolatot – csak ugye a néző tudja, hogy ebből akkor lesz sztori, ha valami nem stimmel. mert ő néző.

winnie - 2018. 06. 09. 18:43

isaac: jó, de az SCD az tényleg rossz:) (vagy csak túl gügye nekem, pedig nagyon vártam) és én hiteles arc vagyok (haha!), mert a feart is kaszáltam, és csak most szálltam vissza és a 4×08 után értékelek, de ez az évad a gyengébb két részt is számítva eddig nálam kellemes meglepetés.

trollkodni jöttem - 2018. 06. 09. 19:57

TainaM nem igazán emlékszel rá, hogy is volt. Alicia nem csak “kapcsolatot keresett más emberekkel”. Titokban azon ügyködött, hogy “összehozza” a két vonal két végét. És azért titokban, mert közben pontosan tudta, hogy az övéi mit gondolnának erről. Míg Beth tényleg egy ártatlan kislány volt, Alicia naivitása egy bizarr, számító jellemmel keveredett.
Arra sem figyeltél, amit írtam. Nem azt, hogy Alicia ettől gyűlöletes lenne, hanem azt, hogy “Úgy érzem az írók meg akarják velem gyűlöltetni”. Amikor character approval-t mérnek, mindig az idegesítő gyerekszereplő lesz a leggyűlöltebb. Ami szerintem nem a karakter hibája, hanem az íróké, akik hasonló módon hoznak konfliktust a történetbe. Amikor a gyerek hülye húzásai okozzák a bajt. Így már érthető a logika remélem.

Az lehet, hogy szerinted “nem úgy gondolt magára, h most aztán badass leszek”, de biztosíthatlak róla, hogy az írók igen. Nézd vissza a jelenetet. Zene, vágás, közeli a rezzenéstelen arcról… itt valaki úgy döntött ez a karakter most szintet lép. Csak éppen a fedezet nem volt meg rá. Honnan is tudná a muter, hogy meglesz egyedül? Mi olyat tett addig a lány, ami azt feltételezné, hogy mindenki számára biztosra vehető, hogy őkelme egyedül is meglesz? Semmit.
Csupán annyit, hogy ezt a jelenetet írták meg neki, hogy értse a közönség: Alicia mostantól erős.
És az ilyen lagymatag, ötlettelen megoldások pózőr keménykedéssel vegyítve bizony nem javítanak a karakter approval rating-jén. Mintha csak direkt rontani akarnának rajta az írók.

Azt meg sehol nem írtam, hogy “jobbnak kéne lennie a deákné vásznánál”. Éppen ellenkezőleg. Azt írtam, hogy “azzal még lehetne együttérezni”. Csakhogy Mad Max-el, a Mutánssal (Waterworld), az apával (The Road)és Vic-kel (A fiú és a kutyája) ellentétben Alicia továbbra is szűztisztának látja a saját igazát.
A legtöbb poszt-apokaliptikus hős ugyanúgy a körülmények áldozata, akik idővel hozzáidomulnak a megváltozott világhoz. Ahogy Alicia is: útonáll, csapdába csal, és ártatlanokra is lő, ha az útjába állnak. (Még egyszer: igen tudom, miért lett ilyen).
Csakhogy a klasszikus (anti-)hős van annyira árnyalt jellem, hogy felfogja ezt. Alicia meg nem. Benne és Maggie-ben nincs ennyi tisztán látás vagy önreflexió. Mindezt borzasztó színjátszással keverve. A dulifuli-nézés. A pukkancs Maggie. Hát így sikerült megutáltatni velem Aliciát.

TainaM - 2018. 06. 10. 10:16

trollkodni jöttem

“Arra sem figyeltél, amit írtam. Nem azt, hogy Alicia ettől gyűlöletes lenne, hanem azt, hogy “Úgy érzem az írók meg akarják velem gyűlöltetni”.” Ööö, és én ilyenről hol írtam?:) Szimplán vázoltam, h az, h felvette a kapcsolatot rádión egy sráccal, aki nagyjából vele azonos korú, és jól esett vele beszélgetni, az nem jelenti azt, h debil. :) Számomra legalábbis nem. Ahogy emiatt bizarr és számító jellemnek sem tartom. De, emlékszem rá, h is volt, Jack egy számot játszott a rádión, közben beszélt (“Van ott valaki?” “Kérlek, szólalj meg!” stb.), Alicia pedig hezitált, h válaszoljon-e neki. Tudta, h nem helyeselnék a többiek, de ő csak annyit látott a szituban, h elbeszélget egy normálisnak tűnő sráccal a rádión, akinek kedves hangja van. Nem értem, h jön ide a bizarr és számító jelző, Alicia rádiózott, közben csak szörnyűségeket hallott, aztán jött valami hétköznapinak tűnő dolog a nem is olyan régi “normális” életéből, történetesen egy zeneszám, és egy rendesnek tűnő srác, akivel elbeszélgethetett. Az ember társas lény, vágyik a kapcsolatokra, a többi emberrel való kommunikációra. A beszélgetés során Alicia úgy vélte, h Jackék süllyednek, ezért segíteni akart nekik, felvenni őket a hajóra. Ettől lenne ő rossz? Én ebben finoman szólva sem egy debil, bizarr, számító jellemet látok, hanem egy fiatal lányt, aki elbeszélget egy sráccal, és próbál neki segíteni.

Nem vonok párhuzamot a TWD és a FTWD között, két külön sorozat, nem keresem, h “ki kinek a megfelelője”. Így sem Beth – Alicia, sem Maggie – Alicia között nem vonok párhuzamot, minden karakternek megvan a maga története, és ami azt illeti nem is akarok Beth 2.0-t látni.

Csak ismételni tudom magam: a farmon történtek után elege lett, és úgy döntött, h lelép. Madison ugyanúgy aggódott Nick miatt is, amikor lelépett, pedig ő elvileg tudott vigyázni magára. Alicia csak szimplán követte a bátyja példáját. Miért kéne biztosítékot szolgáltatnia arra, h meglesz egyedül is? “Együtt is ugyanúgy meghalunk, bármit is teszel” – mondta Alicia az anyjának, és tök igaza van, meghalhatnak együtt is egy farmon, meghalhat egyedül is. Ráadásul pontosan tudta hova mennek Madisonék, és ő is megmondta hová megy.
Személy szerint kimondottan örültem, h kicsit elszakad Madisonéktól és a maga útját járja.

Na akkor nézzük. :) Ezt írtad: “Az lehet, hogy csúnyán elbántak veled anyukám, de mostanra már te sem vagy jobb a deákné vásznánál.” Erre én visszakérdeztem, h ” Miért kéne, h jobb legyen a deákné vásznánál?” Tehát rád reflektálva kérdeztem, h miért is kéne, h ő jobb legyen mint bárki más? Az eddigi évadok során ő volt az, aki mindenkinek próbált segíteni (engedjük fel a hajóra, adjunk neki vizet, stb.), éldegélnek (éldegélnének) a stadionban békében, segítenek Naominak (ő is), erre azt kapja, h az anyja meghalt/elvitték (majd kiderül mi van vele), a bátyját pedig megölték, és ezt olyanok tették, akiknek segíteni próbáltak. Elborult az agya, itt már nincs jó vagy rossz, csak a bosszú, a saját igaza, hiszen mindenkinek a saját igazsága a valóság. Ha megölik valakidet, akkor neked is csak az számít, h a felelős/felelősök így vagy úgy de megfizessenek, nem?
Nem értem, mit vársz a karaktertől. Azt mondod, tudod miért lett ilyen. Szerinted h kellene viselkednie, mit kellene tennie? Milyen önreflexiót vársz tőle? “Megöltétek Nicket, de megbocsátok és nem állok bosszút, hiszen én ennél jobb vagyok.”, netán: “Megöltétek Nicket, ezért bosszút állok, akkor is, ha ezáltal én sem leszek jobb.”?
Ki az, aki nem látja szűztisztának a saját igazát? Ha vki lepuffantaná Naomit John szeme láttára, akkor John élből lelőné, adott pillanatban hótziher h nem moralizálna azon, h az most helyes-e vagy sem, csak cselekedne.

Egyébként nincs azzal gond, h utálod Aliciát, legalább kivált belőled vmit a karakter. :)

TainaM - 2018. 06. 10. 10:31

winnie: 100%-ban egyetértek azzal, amit írtál. :)

trollkodni jöttem - 2018. 06. 10. 21:05

TainaM, mint azt írtam:
a poszt-apokaliptikus (anti)hős hiába bosszúálló, hiába keresi a konfrontációt azokkal, akik őt “ilyenné tették”, legalább tudatában van annak, hogy immár ő is a probléma része, nem a megoldásé. Ezért olyan érdekes ez a hőstípus. Neki szurkolunk, holott tudjuk, hogy az erőszak körforgását ő nem megszünteti, hanem tovább pörgeti. Ezerrel. Az ebből fakadó (belső és külső) konfliktus az, ami a zsáner savát-borsát adja.
Alicia viszont nem ilyen. Ő nem jutott el erre a meghasonulás-revelációra. Ő egy mérges kislány, aki kamaszos dühvel utálja a csúnya bácsikat, még akkor is, amikor éppen ős is viktimizál. így aztán vele nem lehet úgy együttérezni, mint Mad Maxel. Ő nem meg Mad Max, a szánandó antihős. Ő inkább olyan, mint a self-righteous terrorista. Hisztis napközis kiadásban.

De látom továbbra is képtelen vagy felfogni, hogy a világgá menésében nem a motivációja a kivetnivaló számomra. Hiába írod le még egyszer, hogy mi késztette erre, amikor EGYETLEN EGY SZÓVAL SEM VITATTAM AZT.
Amiről írtam az az, ahogy az írók abban a jelenetben Rick Grimes-szintű badassé akarták nemesíteni. Merthogy azt akarták. Csak nem jött össze. Ami nevetséges.

“Tehát rád reflektálva kérdeztem, h miért is kéne, h ő jobb legyen mint bárki más?” – igen, én meg erre válaszoltam, hogy nem írtam azt, hogy jobbnak kéne lennie. Sőt, kifejezetten azt írtam, hogy egy antihőssel is lehet azonosulni. Tehát értelmetlen a kérdés felvetésed. Másodjára is.

Félkupica fehérfőnök - 2018. 06. 12. 00:36

Hát elég gagyesz rész volt. Nem értettem, h ha már a legelején levágós, h hordát akarnak házhozszállítani keselyűék, akkor miért nem csináltak vmit ez ellen(már a farost lemezelésen túl)?
Már útközben megtámadhatták volna a konvojt, de ha már egy puskalövés nélkül végignézték, h rájuk engedik az összes holtat, a kint lévő Nickék vajon miért várták meg, h körbevegyék őket a zombik??? egy autóval sűrűn dudálva el lehetne csalni az egész csoportot…
Azt kell mondjam, h ez a fajta lúzerség már életképtelenség, és megérdemelték, amit kaptak.

Enzo - 2018. 09. 05. 22:03

4×07 (pótlás múlt hét keddről)

Az elején kicsit zavaros volt a szitu a sok félig-szövetség miatt, hogy ki kivel van. Elég lassan csordogált a rész, de nagynehezen eljutottunk a Keselyűk sokzombis tervéig…viszont az egész zárás olyan értelmetlen összevisszaság lett – Nickék elmehettek volna messzebb, hátsó bejárathoz, be a kapun időben, mittomén, tele volt az egész teljesen logikátlan döntésekkel… igazából _Peter fenti kommentje jól összefoglalja az egészet.

A főcím hátterében eddig is voltak zombik? Mintha változna…(jókor veszem észre :D)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz