login |

Délelőtti videó 1.: Shameless

2018. 06. 08. 10:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Szeptember 9-én kezd a Shameless 9. évadja, ezt jelentette be a Showtime, és a tovább mögötti nosztalgikus promót csapta a bejelentés mellé, ami az eddig megtett útról szól, és amit nagyon jó elnézegetni.

5 hozzászólás Ne habozz!

fm! - 2018. 06. 08. 13:17

Lehet, hogy öregszem, de én már csak a régi jó sorozatok új évadát várom… :)

winnie - 2018. 06. 08. 14:05

én pont fordítva, várni inkább a vadiújakat (lenyűgöz, hogy milyen zseniális és sokszínű a kínálat, egy csomó olyan egközelítéssel, amire korábban nem volt példa), meg néhány második-harmadik évadosat várok nagyon. persze ez nem meglepő, hiszen a legtöbb régi sorozat 3-4 évad után lemorzsolódik, tényleg csak minden ötvenedik, századik jut el a kilencedik szezonig, mint a most leköszönt the middle.

fm! - 2018. 06. 09. 08:38

Csodálom is, hogy hogy tudsz ennyi új sorozatot bevállalni, úgy hogy nem csömörlesz meg benne. Én most már csak 2-3 sorozatot próbálok be egy évben, de csak ha nagyon nagy a hype és szigorúan csak kábeles/netflix sorozat lehet.

winnie - 2018. 06. 09. 08:47

de…, nem tudom, ez jó kérdés, de szerintem csömörleni inkább a régóta nézett, kívülről-belülről ismert, same old-same old szériákba lehetne inkább, nem? nem mintha nem lenne olyan, ami egyre jobb lesz, vagy mindig megújul, és azt sem mondom, hogy ne szeretnék nézni valamit nagyon sokáig, hiszen ami nagyon jó, azt szeretem is sokáig nézni, de számomra épp a sok új sorozat adja ennek a műfajnak. legalábbis amikor valami újdonság elém kerül, mindig megvan bennem az izgalom, amikor elkezdődik az országos évad, az az egyik legjobb érzés, hiszen annyi újoncot kóstolhatok meg és láthatom, hogy miképp sikerültek. (pont a minap írtam twitteren, hogy annak ellenére a reverie – 1×02-vel kezdtem a pénteket, hogy annyira gyenge volt az első rész, mert ami új, az nálam kiemelt szerepet élvez. más kérdés, hogy a folytatás is gyenge volt, suhant is a kasza:)

vannak hetek, amikor szinte csak a nézős sorozatokkal hozom fel magam, és kaszálok olykor egyet-kettőt, mert kezd rutinná válni a nézésük, de olyan hetek is vannak (és ezeket szeretem a legjobban), amikor direkt kiszúrok magammal és nekiesek 10-15 pilottal, hogy utánuk 5-6 (vagy 10:) nézős új sorozattal gazdagodjak. hogy aztán jöjjön az a kellemes probléma, hogy mi helyett nézzem őket:)

nyilván egyszerű lenne azt mondanom, hogy talán csak azért csodálod, mert nem próbálod ki, hogy milyen ennyit nézni. de szó sincs erről, ez szerintem beállítottság kérdése, viszont azzal szerintem egyet lehet érteni, hogy a nagy számok törvénye alapján az évi 400 újoncból legalább 20-50-100 zseniális sorozat van, és több tucat olyan, ami az adott embernél nagy kedvenccé válna. és ezekre tök jó rátalálni.

(nyilván nekem nehezebb a keresés folyamata, hiszen elég sok mindent bepróbálok, annak, aki pedig olvas írásokat, nem kell ezt tennie.)

fm! - 2018. 06. 10. 21:21

Továbbra is csodálom az elkötelezettséged, én egyszerűen 5 percet is sajnálok egy számomra rossz sorozatra pazarolni, és sajnos 10-ből 6-7 biztosan ilyen lesz/lenne. (Vagy ezerszer láttam már – ez a legtöbb eset, vagy valami országos sorozat ezerszer ismételt karakterekkel és történettel, esetleg jónak induló kábeles sorozat, ami pár rész vagy 1 évad után unalomba fordul). Marha kevés a kiemelten jó sorozat, túl rossz az arány jelenleg. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz