login |

Európa is létezik: Neveneffecten

2018. 06. 08. 20:22 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

Folytassuk a sort a rovatban (aminek a célja és lényege az ajánlás, a promóanyagok összegzése, illetve a nézői vélemények gyűjtése az európai sorozatok körében) egy belga komédiával!

A Neveneffecten egy áldokumentumentrista stílusban készült abszurd komédia.

Nem egy szokványos szkeccskomédia, sokkal inkább dokumentumfilm-paródiák antológiája. Igazi mockumentary, de nem a The Office-vonalból, hanem sokkal inkább a Monty Python stílusában. […] A természetfilmek és egyéb dokumentumműsorok témája és megvalósítása is abszurdba hajlik. Megismerhetjük például a “commoman”, azaz a “közönséges ember” életét tanulmányozó kutatókat, az E40-es autópálya forrásához indított expedíciót, az állatkerti látogatókat szó szerint halálra untató állatokat, vagy a rendőrség klisék betartását ellenőrző akciócsoportját. És mindezt képzeljük el nagyon komoly tudományos és/vagy dokumentarista módon tálalva.

Kritika: Neveneffecten (gromit)
Elérhetőség: –
Hazai tévés premier: –
Státusz: eddig 2 évad ment le.

Olvasói vélemények: eddig nincsenek, talán majd most. Mivel nem mai a sorozat, ezért nem nagyon van hozzá normális előzetes. A plakát alatt, a tovább mögött megnézhető két rövid promó, és egy teljes epizód – eredeti nyelven.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz