login |

Hírpéntek – Atlanta 3. évad!

2018. 06. 08. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Holnapi magyar premier: Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl 1. évad
 • Premier: Marvel’s Cloak & Dagger S1, American Woman S1, Nashville S6 (nyári), The Four: Battle For Stardom S2, Beach Bites with Katie Lee S3, Music City Fix S1, Swamp Mysteries with Troy Landry S1, Mysteries at The Museum S20, Mock The Week S17, Shop Smart Save Money S1 + Finálé: Imposters S2 (vendégblogger?), Swamp People S9, Extreme Measures S1 + elérhetővé vált a Sense8 fináléja
 • Teljes évados premier: The Hollow S1 (Netflix), Lost in Oz S2 (Amazon – itthon is!), The Staircase S2 (Netflix), Treehouse Detectives S1 (Netflix)
 • Magyar premier – FilmBox Premium: 06.09 Ne aggódj, a maffia csak nyáron öl (La mafia uccide solo d’estate) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 06.11 Dr. Csont (Bones) 12. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Marcella S2
 • Hivatalosan is megerősítették, hogy a Netflix-es Marvel-sorozatok az Avengers 3 története előtt játszódnak, aminek produkciós okai vannak, plusz akkor játszódó történeteket akarnak mesélni.
 • Ha már Netflix és Marvel: a The Defenders 2. évadjára (egyelőre legalábbis) nem érdemes számítani.
 • Újabb gigaszerződés a Warner stúdió majdnem 400 millió dollárért magához kötötte Greg Berlanti-t produkciós cégével 2024-ig – természetesen annak köszönhetően, hogy az író-producernek jelenleg 14 sorozata van. Berlanti-nak még két évig volt érvényes szerződése, de a stúdió inkább megelőzte azt, hogy elhappolják, ahogy azt a Netflix tette Shonda Rhimes-szal és Ryan Murphy-vel. Felkészül J.J. Abrams, akinek 2019-ben jár le a Warner-es szerződése?
 • Az NBC-s Trial & Error második évadjának címe Trial & Error: Lady, Killer lesz.
 • A Fear The Walking Dead-ben a 4×08-cal véget ér a több idősíkos szerkezet.
 • A Hulu megszerezte a Killing Eve streaming jogait, így 2018. végén felkerülhet hozzájuk.
 • Az Acorn TV 4 részes életrajzi minisorozatot fejleszt Lonely Boy: The Benny Hill Story címmel Benny Hill, angol komikusról Caleb Ranson készítésében. A tervek szerint a széria a 30-as évek közepétől egészen Hill 90-es években bekövetkezett haláláig tartana, a korai karrierje mellett nagy felemelkedését, illetve tragikus bukását is bemutatva.
 • A The Late Late Show With James Corden 4 epizód erejéig a london-i Central Hall Westminster-ből fog jelentkezni 06.18-tól, olyan vendégekkel, mint Cher, Cate Blanchett, Orlando Bloom, a Foo Fighters  és Niall Horan.
 • Új sorozat: Godfather of Harlem – Epix, 10 rész, készítő: Chris Brancato és Paul Eckstein, főszereplő: Forest Whitaker, egy hírhedt keresztapa, Bumpy Johnson igaz története, aki a 60-as évek elején tíz év börtön után visszatér szűkebb pátriájába, amit anno ő uralt. Most már az olasz maffia viszi az utcákat, így a Genovese-klán ellen kell felvenni a harcot, hogy visszaszerezze azt, amit az övé. A brutális harcok közepette a főhős összeáll egy radikális prédikátorral, Malcolm X-szel, akinek politikai pályája épp felemelkedőben van.
 • A Shameless 9. évad 09.09-én érkezik a Showtime-ra, és ekkor lesz a Jim Carrey/Michel Gondry-féle Kidding premierje is.
 • Az FX berendelte az Atlanta 3. évadját.
 • A Netflix újabb 6 epizódot bekért a The Joel McHale Show with Joel McHale-hez. És ezek mind 07.15-én válnak elérhetővé, vagyis tippre kísérleteznek, hogy melyik a működőképesebb tálalási mód.
 • John Wells, az Animal Kingdom showrunnerje beszél az évadnyitóról.
 • Becca Kuffrin, a The Bachelorette Nagy Ő-je beszélt a premierről és a második részről.
 • Phoebe Waller-Bridge, a Killing Eve készítője beszél a szezonzáróról. És Jodie Comer (Villanelle) is mond ezt-azt.
 • Állandó szerep: Matthew Rhys, Jamie Dornan, Ann Skelly – Death and Nightingales (BBC2), Claire Keim – Infidéle (TF1 – a Doctor Foster francia feldolgozása),
 • Vendégszerep: Iyanla Vanzant, Patti LaBelle – Greenleaf (visszatérők), Dean Winters – American Gods
 • Interjú: Justin Hartley (Kevin – This Is Us), Maclain és Chapman Way + még egy (a Wild Wild Country rendezői), Stephanie Danler (a Sweetbitter írója), Shamon Brown Jr. (Papa – The Chi), Sandra Oh (Eve – Killing Eve),
 • Elindult a wowster nevű magyar streaming oldal, de egyelőre elég nonfaktor sorozatok terén, hiszen csak a Csak színház és más semmi három szezonja, valamint az Egynyári kaland 1-2. évad elérhető rajta, valamint a premier óta felkerült a Különös házasság és a Beszterce ostroma, szóval az a stratégia, hogy nem egyszerre rukkolnak elő mindennel.
 • Pilotszkript: Read My Lips – Paramount Television, készítő: Nic Sheff és David Manson – Jacques Audiard filmje, a francia Read My Lips (itthon: A számat figyeld) alapján. Egy váratlan szerelmi történet egy börtönviselt ember és egy siket titkárnő között, ahogy ketten a bűn világában (legyen az kétkezi vagy fehérgalléros) próbálják megvetni a lábukat.
 • Az Annapurna Television megvásárolta The New York Times azon cikkének tévés adaptációs jogait, ami leleplezte a Keith Raniere-féle állítólagos szektát, a Nxivm-et (tudjátok, szexrabszolgaság, Allison Mack és tsai). A sorozat a tervek szerint arról szólna, hogy mi történik azokkal a nőkkel a szektában, akik abban a tudatban csatlakoznak, hogy egy titkos női szövetség tagjai lesznek, melyből erőt meríthetnek, hogy aztán pszichésen kizsákmányolják és szexrabszolgává tegyék őket, miután még billogot is kapnak.
 • Új minisorozat-terv: Faceless – angol-francia, készítő: Virginie Brac és Oliver Butcher, provokatív thriller, ami az Európa-projekt felszíne alatt megbúvó repedéseket tárja fel a Csatorna mindkét oldalán gyilkossággal, árulással, zsarolással, magas tétekkel bíró diplomáciával és kormányok által finanszírozott cyber bűnözéssel, ami a virtuális hadviselés egy ijesztő új korszakát nyithatja meg.
 • Az Escape The Night 3. évados szereplőgárdája: Joey Graceffa, Jc Caylen, MatPat, Colleen Ballinger, Nikita Dragun, Safiya Nygaard, Teala Dunn, Guava Juice, Manny Mua, Rosanna Pansino,
 • A Southern Charm című Bravo-dokureality egyik szereplője, Thomas Ravenel ellen vizsgálatot indítottak zaklatási vádakkal.
 • A TLC berendelte a Trading Spaces felélesztésének 2. évadját.

18 hozzászólás Ne habozz!

smahot - 2018. 06. 08. 10:11

Banshee hiányban szenvedek, ezért kutatok J. Tropper beígért Micronesian Blues c. sorozata után, de semmi…
Ti tudtok róla valamit?
Ha offoltam, bocs, de jó hír lenne, hogy készül!

winnie - 2018. 06. 08. 10:17

nem annyira beígért, de a cinemax valóban elkezdte fejleszteni, azaz elkészült belőle a pilot forgatókönyve.

de az, hogy majdnem 2 éve nincs róla hír, arra enged következtetni, hogy nem lépett tovább, vagyis nem kapott pilotberendelést. erről nem is lesz soha hír, csak a passzolt, de leforgatott pilotokról jut el infó a sajtóhoz – szóval, ha egy ideig semmit sem hallani róla, akkor a projekt az esetek 99%-ban elhalt. olykor persze előfordul, hogy 1,5-2 év a fejlesztési folyamat, szóval csoda mindig történhet.

hunhockey29 - 2018. 06. 08. 10:37

QAF reunion volt egy fotósorozat erejéig az Entertainment magazinnak!

Tomi - 2018. 06. 08. 10:41

A családi vállalatos HBO sorozatról lesz írás? Pár napja írtátok, hogy holnap lesz, de elmaradt. Törölve lett vagy csak halasztva?

winnie - 2018. 06. 08. 11:07

tomi: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/06/04/pilot-succession/

ha erre gondolsz, még aznap volt:)

kiskiraly - 2018. 06. 08. 11:31

A korábbi HBO-SKy-os 250 millió dolláros dealnek köszönhetően azóta bejelentett sorozatuk

Chernobyl
5 részes mini a csernobili atomerőmű-balesetről.

író: Craig Mazin
Főszereplők: Jared Harris, Emily Watson, Stellan Skarsgård

http://www.cineuropa.org/en/newsdetail/355624/

kiskiraly - 2018. 06. 08. 11:33

most látom már tavaly augusztusban írtatok róla :)

Tomi - 2018. 06. 08. 12:21

Igen, arra gondoltam! Tiszta vak vagyok!:)

DarkEagle - 2018. 06. 08. 12:47

Durva, hogy Greg Berlanti ilyen sokat ér a csomó közepes vagy az alatti sorozataival csak mert jó nézettséget produkálnak. :D

Azt a 300 misit ráfordíthatná a sorozataira hogy minőségibbek legyenek. :D

DarkEagle - 2018. 06. 08. 12:48

BTW az Impulse sorozatról ír valaki majd?

winnie - 2018. 06. 08. 12:59

DarkEagle: a nézettséges témát szerintem hagyd, mert egy berlanti-sorozat sincs, ami jó nézettséget produkálna:) sőt, konkrétan a legnézettebb sorozata a csatornájának egyik leggyengébben nézett futó sorozata, de az való igaz, hogy a flash, bár nem nagyon nézett, a cw szintjén kiemelkedik. ami a lényeg: nem csatornával kötött szerződést berlanti, hanem stúdióval. a stúdiónak az a célja, hogy minél több pilotot eladjon a csatornáknak – és a stúdió nem a nézettség alapján kap bevételt. és jelenleg ő az, akinek a legtöbb sorozata van. ergó senki sem értékesebb nála. dick wolfnak vagy shonda rhimes-nak sincs féltucatnál több sorozata. a lényeg, hogy egy stúdió olyanokkal akar együtt dolgozni, akiknek a neve sokat jelent, és akiknek a produkciós irodája olyanokat foglalkoztat, akik el tudják adni a szkriptjeiket – és lehetőleg utána megtartják a nézőiket.

az impulse-ról majd fogunk írni.

DarkEagle - 2018. 06. 08. 13:36

A nézettséget nyilván nem úgy értettem hogy a CW-t összehasonlítva pl a CBS-el vagy mással. Hanem hogy a CW-n az ő sorozatai hozzák a legjobb számokat.

kiskiraly - 2018. 06. 08. 13:45
winnie - 2018. 06. 08. 14:27

darkeagle: ez tény, de a cw-n kvázi csak neki vannak sorozatai, szóval úgy nem nehéz. ettől még összességében alig nézettek, amik nem nem cw-sek, azok is alsó fertályosak. és a bemutatás előtt álló hat sorozata sem olyan, hogy túl nézett lesz (cw, lifetime, dc universe a platformok – még a cbs-es red line sem az a típus), ellenben remekül eladhatóak kisebb csatornáknak, és igazából ez a stratégiája a cégének.

zolkó - 2018. 06. 08. 22:23
kiskiraly - 2018. 06. 09. 08:02

És be van rendelve a második évad is a Mária Teréziából
Várható premier: 2019 karácsonya

https://parameter.sk/magyarok-es-szlovakok-kozosen-forgatnak-folytatodik-maria-terezia

Az MTVA még nem jelzett vissza

kiskiraly - 2018. 06. 09. 12:55
kiskiraly - 2018. 06. 09. 17:51

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz