login |

Délelőtti videó 3.: The Good Cop

2018. 06. 11. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

Nálam az ősz egyik legjobban várt új sorozata ez, pusztán annak köszönhetően, hogy a készítője az az Andy Breckman, aki a Monk-ot is jegyezte, és aki annak fináléja óta csak hátradőlve a pénzét számlálta, most azonban megint megpróbálkozik a sorozatozással. A Netflix-en. Aminek ez lehet az első epizodikus nyomozós sorozata? Á, kötve hiszem, de álmodozni azért szabad, nem?

A The Good Cop izraeli formátum alapján készült és komikus krimi lesz egy kegyvesztett New York-i rendőrjárőrről, aki sosem követte a szabályokat, és aki talpig becsületes nyomozó fiával él együtt, és alkot vele nemhivatalos párost, miután előbbi folyton tanácsokat ad mindenben utóbbinak.

Az első teaser a tovább mögött, szereplők: Tony Danza, Josh Groban, Monica Barbaro, Frank Whaley,  Isiah Whitlock Jr. – a pilotot pedig az ugyancsak Monk-veterán Randy Zisk rendezte.

1 hozzászólás Ne habozz!

eddy21 - 2018. 06. 11. 17:50

Tony Danza! Egyből a Taxi ugrott be. De rohadt rég volt már.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz