login |

Délelőtti videó 6.: Food Network Star

2018. 06. 11. 12:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

Végre Magyarország is rátalált a gasztro reality-kre, de a műfajban Amerika már elég régóta utat mutatott nekünk, és nem csak a Hell’s Kitchen, a Masterchef vagy a Top Chef miatt, hanem azért, mert a Food Network például tele van epizodikus és átívelős versenyekkel. Az egyik nagy veterán, az itthon totál elhallgatott Food Network Star, ami Bobby Flay és Giada de Laurentiis műsorvezetésével fut és a 14. évadját kezdte meg, aminek a tovább mögött megnézhetőek a promói.

A séfverseny koncepciója anno az volt (amikor még Next Food Network Star volt a címe), hogy a győztes kap egy saját sorozatot/műsort a Food Network-ön, de ma már ez talán nincs így. Talán mert a 2. évados győztes, Guy Fieri kivételével nem lettek akkora sikerek?

2 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2018. 06. 11. 17:24

Meg mindig kapnak sajat musort legalabbis tavaly meg ugy volt

En meg mindig nezem :D

winnie - 2018. 06. 11. 17:55

olvasgattam a wikit, de mar nem nagyon tuntettek fel mellettuk semmit, max egy specialt, de akkor lehet, hogy csak hianyos:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz