login |

Délelőtti videó 5.: Flowers

2018. 06. 12. 12:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Tökéletes irás, zseniális rendezés, hibátlanul pontos színészi alakítások. Meseszerű, mérhetetlenül keserű és költői, gyönyörűen abszurd. Ha igazán jó sorozatot szeretnétek látni – ez annak is a legmagasabb szintje.

Meggyőző komment?

Ó, basszus, hogy még nem volt írásunk erről a fura, diszfunkcionális családos, elég fekete komédiáról, aminek Olivia Colman az egyik főszereplője és zseniális benne. Megpróbálom mihamarabb pótolni a dolgot, főleg, hogy tegnap már elkezdődött a 2. évad. Komolyan érdemes megnézni hozzá a tovább mögötti hosszú előzetest, vagy akár az 1. évados trailert.

2 hozzászólás Ne habozz!

Brendan - 2018. 06. 14. 16:00

Számomra meggyőző a komment… hasonló jókat tudnék mondani az első évadról. És most nagyon kíváncsian várom a 2. évadot. :)

FrankLuck - 2018. 06. 20. 10:32

Csak hogy árnyaljam a képet: én kb. másfél részt bírtam, tökunalmas volt, a szereplők nagyon nagy százalékát reflexből utáltam (tán csak a főszereplőt nem).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz