login |

Finálé előtt: Life Sentence

2018. 06. 12. 17:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Nem tudom, hogy alakult a folytatás, de az biztos, hogy pár napja, amikor végre megnéztem a CW idei újoncának az első részét, akkor imádtam, mert pont azt a stílust hozta, amiért oda vagyok. Maradt a folytatásban a színvonal, vagy…? A tovább mögött a finálé előzetese, ha eljutok addig és nem kaszálom út közben, akkor majd írok is róla.

3 hozzászólás Ne habozz!

PositiveRush97 - 2018. 06. 12. 17:57

Nekem nagyon bejött összességében, jó évad volt, jó szituációkkal, úgy a 10.részig elégedett voltam vele
de persze ebbe is kellett szerelmi háromszög meg voltak egyéb kiszámítható húzásaik már a 11.résztől, kíváncsi leszek a fináléra, sajnálom a kaszát, azért elnézném pár évig.

pisti - 2018. 06. 13. 01:10

Szerintem nagyon szerethetőek maradtak a karakterek végig, kicsit sajnálom is hogy vége. Az évad közepe fele majdnem kaszáltam, mert úgy éreztem nem hoz annyit, de a végére visszatértek az első 1-2 rész szintjére. 2-3 évad szerintem is jöhetett volna.

Rozi - 2019. 12. 31. 12:58

Nagyon jó sorozat csak a végével nem értek egyet ezért egy kicsit a vége rossz lett szerintem de maga a sorozat nagyon szuper

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz