login |

Délelőtti videó 2.: 3%

2018. 06. 14. 10:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Na, igen, ennyit arról, hogy első napos dara lesz nálam a 3% második szezonja. Nem volt szerencsém, mert ugyanazon a napon volt a premierje, amikor az All or Nothing 3. évadja érkezett, és én utóbbit választottam, a brazil disztópiás sorozatra pedig azóta sem voltam képes sort keríteni – ha gondoljátok, a kritikáig itt írhattok arról, hogy a 2. évad milyen lett. Majd átviszem a kommenteket.

Az mindenesetre várható volt, hogy a jól fogadott első szezon után sokan kezdenek bele a folytatásban, így a nézőmennyiség megfelelő volt a Netflix számára, szóval be lett rendelve a 3. szezon, aminek a bejelentő promója a tovább mögött nézhető meg. Talán kiderül belőle valami a történetről is.

2 hozzászólás Ne habozz!

daniferi - 2018. 08. 20. 13:27

Most végeztem a 2.évados darával, szerintem tökéletes folytatása az elsőnek, főleg azért is, mert itt már kisebb hangsúlyt kapnak a kiválasztás feladatai, így nem az 1.évad ismétléséről van szó.

Snoopyzit30 - 2018. 10. 08. 15:01

Nagy várakozásokkal ültem le darálni a 2. évadot. Az első 1-2 rész még elég jó volt, mert láthattuk végre az Offshore-t, de aztán elkezdett csökkenni a színvonal. Nagyon gagyinak láttam, ahogy az Ügy kezeli az Offshore elleni támadást, meg egy nagy katyvasz volt. Ezekiel megölése az 5. részt némileg feldobta, de a 6. rész maga a tömény unalom volt. Még gondolkodtam is a kaszán, de a maradék 4 részt gondoltam még megnézem és nem bántam meg. Végre volt egy kis akció, meg az alapítókról szőlő történet az bejött, végre kaptunk egy kis háttérinfót, volt némi erkölcsi kérdésfelvetés is. A 2. évad összességében viszont szerintem csalódás, nem hozza az 1. évadot sem izgalomban, sem történetvezetésben. Sokszor egy helybe topognak, az akciók meg egyszerűen nevetségesek, szóval ezt sajnálom nagyon.

6,5/10 ez az évad. Még a 3. évad elejébe belenézek majd, de nem hiszem hogy maradok sokáig már a sorozattal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz