login |

Plusz 2, mínusz 1

2018. 06. 14. 16:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kampány,

Hírben már írtuk, hogy a Strike Back 7. évadjára nem fog visszatérni Roxanne McKee (Reynolds), új állandó szereplőként pedig Jamie Bamber és Yasemin Kay Allen csatlakozik a sorozathoz. Most itt vannak a főszereplők, akiket nem láthatunk idén viszont Magyarországon, mert az egész évadot Malajziában forgatják. Hogy miért? A történetből kiderül a kép alatt.

Egy orosz bombázó a Dél-Kínai tengerbe zuhan, ami után a Section 20 tagjait felderítő küldetésre küldik. Eközben találkoznak egy szakadár orosz hírszerzővel (akiben vagy megbízhatnak vagy nem), és új parancsnokuk utasításait követve az orosz gép ellopott, globális konfliktussal fenyegető összeesküvés részeit jelentő tartalmát fogják hajszolni Délkelet-Ázsiában.
Eközben a maláj rendőrséggel együtt működve semlegesítenek egy triád bandát, felderítenek egy korrupt tervet, amit egy indiai üzletasszony eszelt ki a Parlamentbe kerülése érdekében, valamint Mianmarban az Arany Háromszög dzsungeleiben zsoldos drogügynökökkel és hadurakkal veszik fel a harcot.

4 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2018. 06. 14. 18:43

Jó lesz ez :)

Kissur - 2018. 06. 15. 08:18

Ígéretesebbnek hangzik, mint az előző évad. Az egy sablonrengeteg volt, hiteltelen karakterekkel. Most viszont az instagramos forgatási fotók és videók alapján jobbnak tűnik. De majd ősszel kiderül a végeredmény.

Ace - 2018. 06. 15. 08:33

Jamie Bamber? Egzotikusabb helyszín? Ok azt hiszem mégis csak muszály lesz visszatérnem. A reboot évadot még nem láttam de emiatt előrébb került a listán.

mate - 2018. 09. 26. 13:52

Nagyon örülök neki, hogy folytatódik a sori, de ez szerintem nyilvánvaló volt :D

A 6.évad az új szereplők miatt sem volt olyan jó mint az előzőek, de teljesen rendben volt szerintem, és megérdemelte a folytatást, a karakterek kedvelhetőek, szimpik, nekem tetszett.

Várom a 7.évadot, remélhetőleg ez még jobbra sikerül, viszont sajnálom hogy a reynolds már nem lesz az új évadban.

Bízom benne, hogy a 2 új szereplő is rendben lesz, de a két királyt sullivan stapletont és philip winchestert nem lehet felülmúlni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz