login |

Hírvasárnap – Corner Gas Animated 2. évad! The Beaverton 3. évad!

2018. 06. 17. 08:05 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Cobra 11 21. évad (folytatás)
 • Premier: 12 Monkeys S4 (vendégblogger?), Breaking Big S1, Ghost Adventures S15, Beachfront Bargain Hunt Renovation S4, Mama June: From Not To Hot S2 (nyári), Animals Doing Things with Howie Mandel S1, Wild Russia S1, Back In Time For Dinner CAN S1 + Finálé: Life Sentence S1, Wyatt Cenac’s Problem Areas S1, My Lottery Dream Home S1, Driven: Oklahoma State Cowboys S1, Mountain Life S3
 • Új a magyar Netflix-en: Champions S1 (magyar felirattal!), Marlon S1 (magyar felirattal!)
 • Magyar premier – TV4: 06.27 Ha szólít a szív (When Calls the Heart) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 07.02 Zöldfülűek bevetésen (Supernoobs) 2. évad
 • Azt még nem tudni, hogy Danai Gurira (Michonne) marad-e a The Walking Dead-ben a 9. évadon túl.
 • A Supergirl 4. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Jesse Rath (Brainiac-5), míg Jeremy Jordan (Wynn) le lett fokozva visszatérőnek.
 • A Survivor 37. évadjában lesz némi celebkedés. Egyrészt John Hennigan, pankrátor (alias John Morrison, Johnny Mundo a Lucha Underground-ból), másrészt Mike White, forgatókönyvíró is szerepelni fog benne – utóbbit a The Amazing Race rajongói ismerhetik, a junkie-k pedig az Enlightened készítőjeként láthatták a nevét. (Egyébként White esetében furcsa, hogy Jeff Probst egyik barátjáról van szó.)
 • Itt egy 2 perces, szerelmetes, medencés jelenet a Timeless – 2×03-ból, amit már 183 ezeren láttak.
 • Az NBC podcast-eket indított az American Ninja Warrior (American Ninja Warrior Podcast Matt Iseman és Akbar Gbajabiamila műsorvezetésével), a The Good Place (The Good Place – The Podcast Mark Evan Jackson-nal) és a Late Night with Seth Meyers (Late Night with Seth Meyers Podcast: Summer Fridays) című műsorokhoz.
 • A Mike Judge Presents: Tales from the Tour Bus 2. évadjában a country zenészek után a funk stílus képviselői kapnak majd fókuszt. Többek között James Brown, George Clinton és Bootsy Collins.
 • Kellett nekem a Deadly Class előzetesénél a Banshee-s Adam Targum-ra hivatkozni. Ugyanis ő kiszállt a sorozatból, és helyére Mick Betancourt érkezett showrunnernek.
 • A Running Wild with Bear Grylls 4. évad olyan színészek részvételével kezdett, mint Keri Russell, Lena Headey és Joseph Gordon Levitt, a folytatásban pedig érkezik Don Cheadle és Derek Hough.
 • A CTV berendelte a Corner Gas Animated 2. évadját.
 • A CTV berendelte a The Beaverton 3. évadját.
 • A Hulu-s Light as a Feather szereplőgárdája: Liana Liberato, Haley Ramm, Ajiona Alexus, Brianne Tju, Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues, Brent Rivera, Dorian Brown Pham.
 • 06.18-án ismét lesz Showder Klub bemutatja, ezúttal Kőhalmi Zoltán estje kerül bemutatásra, aminek a címe A pesszimizmus előnyei.
 • Új sorozat: Besties – Freeform, többkamerás komédia, készítő: Kenya Barris és Ranada Shepard, barátságról, identitásról, faji hovatartozásról és osztálykülönbségekről, mindez két jóbarát bemutatásával, akik egymást segítik át az élet által eléjük állított akadályokon, miközben próbálnak rájönni, hogy kik ők valójában, és kik akarnak lenni.
 • Pilotszkript: Fried Chicken and Latkes – csatorna nélkül (gyártó: Global Road), egykamerás komédia, executive producer: Norman Lear – Rain Pryor egyszemélyes, saját élmények alapján írt színdarabja alapján egy tinilányról, akik a helyét keresi a 70-es évek Beverly Hills-ében kevert fajú, félzsidó gyerekként, aki egy híres és gondokkal küszködő komikus lánya. Arról nem is beszélve, hogy családja is igen harsány és excentrikus.
 • A Kronicle Media és a Rebel Maverick Productions megvásárolta Dana L. Davis Tiffany Sly Lives Here Now című, megjelenés előtt álló könyvének tévés adaptációs jogait. Egy 16 éves lányról, akinek már egy ideje nem normális vagy biztonságos az élete. Miután elveszti rákbeteg édesanyját, kénytelen ott hagyni addigi életét, hogy általa nem ismert biológiai apjával éljen. Ráadásul a lánynak van egy titka is, egy másik férfi is az apjának vallja magát, és csak 7 napja van, hogy kiderítse az igazságot.
 • Új sorozat: Fortress – norvég, készítő: John Kåre Raake és Linn-Jeanethe Kyed, a közeli jövőben játszódó történet, ahol Norvégiát egy fallal válsztja el a világ többi részétől nacionalista kormánya, így a nép abszolút szuverenitásban él, csakis saját erőforrásaira támaszkodva, és kizárólag a nemzetüket érintő ügyekkel foglalkozva. Azonban amikor egy járvány tör ki az országban, a hivatalos szerveknek meg kell találnia, hogy kik állnak mögötte, illetve gyógyszert kell szerezniük a külföldiektől, akiknek nem nagyon akarózik segíteni.
 • A Lifetime-ról a Bravo-ra visszakerülő Project Runway gyártója ismét a Magical Elves lesz, mint az első 5 évadban. Az új szezon előkészítése már meg is kezdődött, de az csak 2019. elején fog érkezni.
 • Human+ címen készít 5 részes dokusorozatot az Ideacom International a tudósok, kutatók és vállalkozók világáról, akik forradalmasítják az emberek érzékeléseit, azt, hogy mit látnak, éreznek, hallanak, tapintanak. Minden rész egy érzelmes emberi történetet mutat be, melyben modern technológiákkal hatottak valaki érzékeire.

5 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 06. 17. 08:59

Kate és Mike harapós hangulatban:

https://p1.picsto.re/sQNqO.jpg

OBI - 2018. 06. 17. 09:41

azt vettem észre hog már lasan 3 hónapja nincsen semilyen magyar premier sem,ilyenkor tavaly már nagyban ment a Vámpírnaplók 6.évada,Flash 3.évada és még sorolhatnám….
ha mivan ilyenkor szabadságot tartanak vagy nagyon gyenge volt a nézetségük a sorozatoknak vagy mi?????

winnie - 2018. 06. 17. 09:49

ezt most nem értem. kábé minden nap vannak magyar premierek, a premiernaptárunk önmagáért beszél:

http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/20/2018-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

tegnap is volt egy, holnap 5, azaz öt lesz, amik közül világpremierek is vannak. nyilván vannak olyan sorozatok, amik késnek, vagy lemorzsolódnak, de jönnek helyükre mások, lehet, hogy sokkal jobbak.

ezek nem folytatódtak (még), több tucat másik meg igen. pl. most kezd a supergirl 3. évad

dochollywood - 2018. 06. 17. 11:36

Variety-nél is beindult az Emmy-tippelde: első körben 20 fősre szűkítették a dráma kategória színészeit, színésznőit.
Lapozva itt a teljes lista:

https://variety.com/gallery/emmys-2018-drama-actors-and-actresses/#!1/180407_variety_emmys_la_01_masiany_369_final_cr

Enzo - 2018. 06. 17. 13:50

#Survivor hírre: hát az Amazing Race következő (31.) évad meg konkrétan tele lesz BB+Survivor játékosokkal… -.- visszaállhatnának már a hétköznapi emberekre.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz