login |

Cobra 11-es robbantás Budapesten

2018. 06. 20. 19:10 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Ez sem mai anyag, de elég lassan őrölnek a kerekeink. Azt mi is megírtuk korábban, hogy Budapesten forgatták a Cobra 11 soron következő szezonjának egyik részét, de most a tovább mögött meg lehet nézni két lesivideót is egy lövöldözésről és egy robbantásról az Index jóvoltából. Bónusznak pedig utánuk megnézhető a Fókusz anyaga is a forgatásról.

(Ha majd felnövünk, nekünk is lesz infrastruktúránk ahhoz, hogy minden héten meglessünk és levideózzunk egy forgatást – sajnálom, hogy ma még nincs kapacitásunk ilyen anyagokra.)

2 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2018. 06. 20. 19:47

Megmondom őszintén, hogy tini koromban, amikor mentek az első évadok magyarul, ki nem hagytam volna egy részt se, de aztán később rájöttem, hogy minden rész ugyanarra a kaptafára készül, szóval már nem találok benne semmi érdekeset, hiába próbálják mindig valami extrával feldobni a lerágott csontot. Jól néznek ki ezek a robbantások, talan majd megnézem az RTL-en.

Silver-sama - 2018. 06. 20. 19:49

Úgy érted, amikor az oldal 18 éves lesz? :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz