login |

Ilyen a Trap Universe pilotja

2018. 06. 20. 18:39 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Ha már ingyen elérhető egy pilot, akkor kirakjuk, nem? Mondjuk az Adult Swim-es Trap Universe-t nem azért teszem ki, hogy hátha valakinek bejön és neki áll darálni, hanem hogy megmutassam, mert… (és tudom, hogy ilyet gyakran szokás mondani és így devalválódik a kifejezés, de nem érdekel) én ekkora agymenést nem tudom, láttam-e már.

Tudom, hogy az Adult Swim animációi (és élőszereplős sorozatai is!) nagyon, nagyon elszálltak olykor, de ez… Komolyan, a tovább mögötti előzetes is beszédes, de utána a pilot… Csak tíz perc, de nekem végignézhetetlen (és persze értelmezhetetlen/értékelhetetlen) volt, mert az animációkkal mindig küzdök, de szinte csak pozitív kommentet olvastam róla, szóval.

Semmi értelme sztorit írnom, de íme: a főhős a kedves Eddie G, aki családjával egy ördögszerű illetőnek, Trap Lord-nak dolgozik, hogy látszólag végtelen nagyságú adósságát lerója. Mindezt a 30-as évek animációs stílusában kell elképzelni, ami úgy néz ki, mintha ovisoknak szólna, de egyébként annyira beteg, hogy elképzelhetetlen hatással lenne egy kisgyerekre. (És tele van tudatalatti, de egyébként felfoghatatlan, kimerevíthető üzenetekkel is, de lusta voltam mindez elolvasni.)

Egyedi, az biztos.

1 hozzászólás Ne habozz!

stargatelost - 2018. 06. 21. 07:47

Ebben én sem látok értelmet, pedig aztán sok animációsat nézek. Olyan, mintha random ráböktek volna dolgokra, és azt rakták volna a sorozatba. De nem csak a karaktereket, hanem a sztorit, szövegeket is mintha így csinálták volna meg, annyira random és semmi értelme nincsen :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz