login |

Hírpéntek – Father Brown 7. évad! Dear White People 3. évad!

2018. 06. 22. 09:18 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Szeplőtelen Jane 3. évad + Holnapi magyar premier: DTK – Elviszlek magammal 1. évad
 • Premier: Take Two S1, Queen of The South S3 (vendégblogger?), Shooter S3 (vendégblogger?), Detroiters S2, The Gong Show S2, Ex On The Beach S1, Match Game S3 (nyári),  CelebAbility S2, Peter Kuruvita’s Coastal Kitchen S2 + Finálé: Carnival Eats S5, World’s Most Epic S1, Impossible Engineering S4
 • Teljes évados premier: Luke Cage S2 (Netflix), Cooking on High S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Humor+: 06.29 LA to Vegas – A jackpotjárat (LA to Vegas) 1. évad
 • Magyar premier – AMC: 08.13 Fear The Walking Dead (Fear The Walking Dead) 4. évad (folytatás)
 • Új a magyar Netflix-en: Heavy Rescue 401 S2
 • A hvg.hu forgatási beszámolója az Aranyélet 3. évados munkálatairól.
 • Meglepő, de a The Dark Tower-sorozat terve még nem halott az Amazon-nál, mint ahogy a The Wheel of Time-ból is még lehet valami annak ellenére, hogy egy ideje nem hallhattunk róla semmit.
 • Az ABC berendelte őszi kezdésre 10 részre a The Conners című Roseanne-spinoffot, ami Roseanne Barr nélkül fog elkészülni Sara Gilbert (Darlene), John Goodman (Dan), Laurie Metcalf (Jackie), Lecy Goranson (Becky) és Michael Fishman (DJ). főszereplésével – mármint ők biztos, hogy visszatérnek, de nyilván a többiek is várhatóak. Azért kellett ennyit várni erre, mert olyan konstrukciót kellett letárgyalni, aminek bevételeiből nem részesedik Barr, aki viszont megkapta karakterének további jogait. A történet szerint valami váratlan esemény hatására úgy kényszerül szembenézni a család a napi nehézségekkel, ahogy korábban még erre nem került sor.
  Az ABC számára azért sem volt mindegy a spinoff, mert Barr mellett a Goodman/Metcalf/Gilbert-trió opciója már aktiválva lett, ami azt jelentette, hogy legalább tíz részre ki kellett volna nekik fizetni a részenkénti 250 ezer dollárról 300 ezerre emelt fizetésüket.
 • A Vulture nagyon informatív cikke a Netflix belső működéséről, nagyon sok infóval a berendelésekről, kaszákról, sorozatkészítésről, stb. Kiderül például belőle, hogy az Everything Sucks! (aminek egy szezonja nem került annyiba, mint a The Crown egy része…) nem csak kevés nézővel büszkélkedhetett, de nagyon sokan, akik elkezdték, nem fejezték be. És persze ennek megfelelően arról is szó van, hogy mennyire fontos mutató egy sorozatnál, hogy az azt elkezdők hány százaléka fejezi be. (Az időintervallum már másodlagos.) Plusz van, hogy a Netflix-et is felüllicitálják, hogy a nagy nevű készítőknek is nemet mondanak sokszor, hogy jelenleg a The Kissing Booth a világ egyik legnézettebb filmje
 • A Telltale Games The Walking Dead-játékának utolsó szezonja 08.14-én jelenik meg.
 • A Bad Blood 2. évadjára vissza fog térni Kim Coates, s mellette még kiemelt szerepet kap a szezonban új szereplőként Louis Ferreira, Anna Hopkins és Melanie Scrofano. A történet 5 évvel az S1 után fog játszódni, és Európából érkező maffiózók körül fog forogni.
 • Stranger Things-könyvek várhatóak ősztől a Penguin Random House-tól: először egy színfalak mögötti infókat tartalmazó könyv (Stranger Things: World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion), valamint egy fiataloknak szóló keményfedeles ajándékkötet, tavasszal pedig Gwenda Bond készítésében egy előzmény regényt kapunk ELeven anyjáról és az MKUltra programról, amit további, felnőtteknek, valamint fiataloknak szánt kötetek is követni fognak.
 • Az Ozark 2. évadja 08.31-én kerül fel a Netflix-re.
 • A BBC berendelte a Father Brown 7. évadját.
 • A Netflix berendelte a Dear White People 3. évadját.
 • 8 sorozatos castingos beszél a megfelelő szereplők kiválasztásáról.
 • Az Archer készítői beszélnek arról, hogy sikerül frissen tartaniuk a sorozatot.
 • Állandó szereplő: Tom Hollander – Baptiste (BBC), Peter Outerbridge – V-Wars (Netflix), Dania Ramirez – Tell Me a Story (CBS All Access)
 • Vendégszerep: Emmett Scanlan – Lore, Tom Barbusca – cím nélküli Adam Pally/Sam Richardson-komédia, Molly McCook, Josh Pence – Good Trouble (visszatérők),
 • Interjú: Susan Kelechi Watson (Beth – This Is Us), Tiffany Haddish + még egy (Shay – The Last O.G.), Tanya Saracho (a Vida showrunnerje), Will Arnett és Mike Myers (a The Gong Show egyik készítője, valamint a műsorvezető), Cress Williams (Jefferson – Black Lightning),
 • Új sorozat: Englistan – BBC2, 9 rész, angol, készítő: Riz Ahmed, három generációnyi brit-pakisztáni család története, akik 4 évtizeden át próbálják megvalósítani álmaikat Angliában, miközben a történelem zajlik mellettük, és a társadalom is erőteljesen átalakul.
 • Pilotszkript: Shook Up – Epix, készítő: Jennifer Schuur – valós történet alapján az 50-es évek New York City-jéből lányok kemény magjáról, aki saját erőből ragadták magukhoz a hatalmat az utcákon a maffia által uralt Hell’s Kitchen-ben.
 • Pilotszkript: This Functional Family – truTv, animációs, készítő: Jo Koy és Kirk Rudell, egy töredezett, többrasszú, diszfunkcionális családról szóló történet, aminek a főhőse jó fia akar lenni szüleinek, jó apja gyerekeinek, rendes testvére öccsének és korrekt ex-férje volt párjának. És persze karrierjét és szerelmi életét is szeretné megfelelő vágányra terelni, ha végre családja nyugtot hagyna neki. Mindez Koy saját tapasztalatok és saját standupos előadása nyomán – mi lenne, ha a tévé legvalóságosabb családja egy fura animációs família lenne?
 • A Turner Asia Pacific Indonéziában egy Cartoon Network vízi vidámparkot hoz létre 2020-ra, s benne attrakciók lesznek, amik olyan sorozatokhoz kapcsolódnak, mint a Ben 10, a We Bare Bears, a The Powerpuff Girls és az Adventure Time.
 • Jim Margolis lesz a Netflix-es Hasan Minhaj-féle talkshow showrunnerje.
 • Emmy-interjú: Maxine Shepard (a black-ish díszlettervezője), Tom Rob Smith (a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story készítője), Judd Apatow (a Crashing executive producere), Bill Hader (a Barry egyik készítője), Brendan Fraser (James Fletcher Chase – Trust),

11 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2018. 06. 22. 10:03

Sajnos az Archert nagyon nem sikerül frissen tartani. Az első pár szezonhoz képest a többi évad sokkal gyengébb. A számomra legutóbbi Dreamland se volt már olyan jó. Az imdb értékelések szerint az új évad még rosszabnak tűnik.

Captain Phillips - 2018. 06. 22. 10:18

Ozark szuper!!

SpentRocket - 2018. 06. 22. 11:18

Szerintem a GOT méltó pótlása lehetne a Wheel of Time, nem is értem, hogy miért nem nyúlnak hozzá. Persze a könyveket át kéne dolgozni, hogy jó forgatókönyv lehessen belőlük, de ugyanígy történt a GOT esetében is. Ez is epikus történet, mágiával, kamu középkorral, jó karakterekkel, és még hosszabb is, mint a GOT, akár 10 (14 kötet) évad is mehetne belőle. Van ennek valami konkrét oka?

winnie - 2018. 06. 22. 11:22

nyúlnak, folyamatosan nyúlnak, 2000 óta próbálnak belőle filmet, majd tévésorozatot csinálni, megy a fejlesztés, de még nem sikerült olyan szkriptet összehozni, aminek zöld utat adtak volna.

anno az fx-nek erre a pilotra futotta: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/02/10/az-ido-kereke-tevesorozat-itt-van/

most a sony már több, mint egy éve fejleszti az amazonra, de nincs garancia arra, hogy sikerül olyan változatot letenni az asztalra, amire a szolgáltató bólintana, hogy arra érdemes belevágni.

ld. a got is nagyon sokáig csak terv volt, és ott is az első pilotot kukázniuk kellett, míg végül nem sikerült megoldani az adaptációt.

SpentRocket - 2018. 06. 22. 11:35

Arról a pilotról én is olvastam, de nem néztem meg. Azt megértem, hogy nehéz jó szkriptet írni belőle, mert annyira összetett az egész, és nagyon sok a belső monológ, amit nehéz filmre vinni. Csak aztán nehogy úgy járjunk ezzel is, mint a Setét toronnyal.

dochollywood - 2018. 06. 22. 11:51

A kb. 2 havonta jelentkező VOX Mozimagazin sorozatos különszámának aktuális része a héten futott be az újságárusokhoz:

https://p1.picsto.re/0Y6UN.jpg

JKJ - 2018. 06. 22. 11:55

Luke Cage jónak tűnik. A hangulata engem nagyon megfogott. A színészek is kiválóak. A sztorit még nem látom át (2. részt nézem épp), de jónak tűnik!

JKJ - 2018. 06. 22. 12:27

Elnézést ha nem volt egyértelmű. A második évadról írtam.

heidfeld - 2018. 06. 22. 19:21

Babylon Berlin 3.évad szeptember 30. Vasárnap 20.15.

kiskiraly - 2018. 06. 23. 23:55
kiskiraly - 2018. 06. 24. 02:31

SNL monológ 1993-ből (Jurassic Park, Jeff Goldblum)
https://www.youtube.com/watch?v=OwkOmz2qZRA

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz