login |

Hírhétfő – Nobodies-kasza!

2018. 06. 25. 09:06 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: SpongyaBob Kockanadrág 11. évad (folytatás), A specialista 2. évad
 • Premier: Preacher S3, Tangled: The Series S2 (aka. Rapunzel’s Tangled Adventure), Close Up with The Hollywood Reporter S4, The Pacific War in Color S1 + Finálé: Westworld S2 (85 perces!), Anthony Bourdain: Parts Unknown S11, Disappeared S9, Rock & Roll Road Trip with Sammy Hagar S3, Wicked Tuna S7
 • Teljes évados premier: Escape The Night S3 (YouTube Red)
 • Magyar premier – Duna: 07.04 Doctor Foster (Doctor Foster) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: szeptember A Discovery of Witches 1. évad
 • A Westworld évadzárójában van egy jelenet a stáblista után is.
 • A 13 Reasons Why 3. évadjára nem fog visszatérni Katherine Langford.
 • Nézettségekről nem beszél konkrétan a Netflix, de azt elismerték, hogy van 40-50 milliós nézettségű sorozatuk is.
 • John Wells elmondta, hogy többször próbálták már feltámasztani a Southland-et, de nem jött össze, és egyre nehezebb lesz, hogy a színészek mostanság elég elfoglaltak, de még nem mondott le róla.
 • Sarah Ramos (Creek) bár már nem állandó szereplő, azért valamilyen kapacitásban vissza fog térni a Midnight, Texas 2. évadjára.
 • A Supergirl-be a tervek szerint sem Chris Wood, sem pedig Odette Annable nem fog visszatérni.
 • A Bachelor in Paradise új szezonja 08.07-én kezd az ABC-n egy új reality, a Castaways társaságában, amiben 12 embert 12 indonéz szigeten szórnak szét, és ott kell túlélniük, esetleg egymásra találniuk, hogy könnyítsék az életüket. És eközben flashback-eket kapunk a való életükről, amolyan Lost-módta.
 • A Lucifer készítője elmondta, hogy ha a Netflix a 3×25-ös, Ella-s epizódot beilleszti a 4. évadba, akkor az nem fog beleszámítani a 10 részes berendelésbe. Csak ki kell találniuk, hova tudják elhelyezni.
 • A TvLand elkaszálta a Nobodies-t.
 • A Netflix berendelte a Busted! 2. évadját.
 • Benedict Cumberbatch beszél a Patrick Melrose zárásáról.
 • 5 sorozatos jelmeztervező beszél a munkájáról.
 • Kerekasztalok: dráma showrunnerök (Dan Futterman, Courtney Kemp, Peter Morgan, Bruce Miller, David Shore, Lena Waithe),
 • Állandó szerep: Elisha Henig – The Sinner S2, Richard Gere, Helen McCrory, Billy Howle, Sarah Lancashire, Sinéad Cusack, Paul Ready, Pippa Bennett-Warner, Danny Sapani, Joseph Mawle – MotherFatherSon (BBC),
 • Vendégszerep: Keith David, Curtis Armstrong, Allyce Beasley, Danielle Schneider, Neil Casey, Sabrina Revelle, Rich Sommer, Adriyan Rae – cím nélküli Adam Pally/Sam Richardson-komédia (visszatérők),
 • Interjú: a Sharp Objects készítői, Issa Rae (az Insecure készítője és főszereplője), a Queer Eye átalakítói, Kim Dickens (Madison – Fear The Walking Dead), Jerry O’Connell (Carter – Carter – magyarul!),
 • A Supergirl 3. évadjában három szereplő is új magyar hangot kap: Winn (Molnár Áron helyett Márkus Sándor), Alura Zor-El (Horváth Lili helyett Bognár Gyöngyvér), Maggie Sawyer (Farkasházi Réka helyett Majsai-Nyilas Tünde)
 • Új sorozat: The Archer Connection – BET, 10 rész, fél órás dramedy, készítő: Chad Sanders, sötét tónusú komédia és szociológiai thriller egy huszonéves fekete programozó srácról (a fekete Mark Zuckerberg), aki Brooklyn-ban él és egy randi alkalmazást fejleszt, mely definiálja a szexuális vonzódást két ember között. A történet a hipszter Brooklyn, a vérszomjas Wall Street és az underground és innovatív Szilícium-völgy között zajlik, itt próbál csetlőbotló módon navigálni a főhős, miközben el akarja kerülni a kapitalizmus vasmarkának szorítását, és saját szexfüggését.
 • Pilotszkript: The White House Detail – NatGeo, készítő: ?? – Clint Hill és Lisa McCubbin könyve, a Five Presidents. The White House Detail alapján, executive producer: Michael Bay, egy belsős, insider pillantás az elnököt és az elnöki családot védő amerikai titkosügynökök szakmai és magánéletére, kezdve az 1960-as választásokkal és John F. Kennedy-vel, (Az egyik író, Clint Hill 5 elnököt szolgált, és ő volt az, aki ráugrott JFK elnöki limuzinjára.)
 • Pilotszkript: Ten Borders – NatGeo, 6 rész, készítő: ??, executive producer: Ridley Scott, Tom McCarthy, 5 teljesen idegen emberről, akik akaratukon kívül egymás életeinek részeivé válnak, amikor a háború sújtotta Szíriából a biztos menedéket jelentő Svédországba menekülnek. A több nézőpontos történet az elmúlt évszázadok egyik legnagyobb migrációját mutatja be érzelmekkel teli utazásként a mindennapi emberek szemszögéből.
 • Miután pár hónapja bejelentették a Wife Swap felélesztését, Amerikában hirtelen több régi reality újráján is elkezdtek dolgozni: az Eco-Challenge-en, a Temptation Island-ön, és a The Real World-ön, bár utóbbi csak másfél éve tért véget. A legkonkrétabb az Eco-Challenge, amit ismét Mark Burnett jegyezne Bear Grylls műsorvezetésével, és ebben anno volt, hogy 50 négy fős nemzetközi csapatnak kellett több száz kilométeres kemény útszakaszt legyűrnie lóháton, kajakon, tevén és mindenféle járművekkel, kvázi megállás nélkül. A Temptation Island-re a USA csatorna vetődött rá – ebben párok tagjai szinglikkel élnek együtt egzotikus körülmények között, és nézik, hogy vajon engednek-e a kísértésnek, azaz 4 férfi 12 nővel, és 4 nő 12 férfival.
 • Snapchat-es verzió készül a The Hot Ones című websorozatból.
 • Emmy-interjú: Nzingha Stewart (a Scandal egyik rendezője), Christine Baranski (Diane – The Good Fight), Kenya Barris (a black-ish készítője), Chris Harrison (a The Bachelorette műsorvezetője), Matthew Heineman (a The Trade rendezője),

9 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2018. 06. 25. 09:17

Uuuu remélem majd írtok a Castaways-ről :d

JustABoyInMotion - 2018. 06. 25. 09:36

*a fekete Mark Zuckerberg

heidfeld - 2018. 06. 25. 09:44

Amazon, Netfix ugye részvényes cégek. Befektetők nem igazán örülnének, igen alacsony nézettségnek, pláne nagy költségvetésű sorozatoknál..
Amazon azért van jelentős előnyben, mert Bozos-tulajdonában van a részvények döntő többsége, és nincs majd’7 milliárdos adóssága, mint a Netflix-nek.

Tyberius06 - 2018. 06. 25. 09:54

Az a 40-50 millió néző az kevésnek számít a Netflix esetében?

Luciferes hírt nem igazán vágom. Az a rész le lett adva a 3-dik évadban (oké évadon kívül, de egyébként meg évadon belül). Egyébként totál random rész és bárhova illeszthető, viszont így ad egy kis spoilert, hogy mit akarnak belehozni az új évadba… :)

519 - 2018. 06. 25. 10:02

“A Supergirl-be a tervek szerint sem Chris Wood, sem pedig Odette Annable nem fog visszatérni.”

Ez érdekes, legutóbb még azt nyilatkozták, hogy Odette Annable-t szeretnék visszahozni vendégként egy-két epizód erejéig. Vicces lesz, hogy így hipp-hopp eltűnik, miközben az egész évad arról szólt, hogy milyen szuper jó barátok lettek Lenával és Karával. :D Mondjuk, azok után, hogy Peter Facinelli karaktere is egy szó nélkül eltűnt, és még csak nem is utalnak a létezésére, egyáltalán nem lep meg a dolog. :D

winnie - 2018. 06. 25. 10:09

heidfeld: nincs 7 milliárd adóssága – sokkal nagyobb, illetve nagyobb volt, főleg, hogy tavaly felvásárolták a whole foodsot annak az adósságával együtt. (de ezek a cégek értékéhez képest még így is csak töredék adósságok, nem sokat jelentenek, ráadásul simán ide-oda lehet mozgatni.) ugyanis az amazon a netflixszel ellentétben elsődlegesen nem stream szolgáltató.

“Befektetők nem igazán örülnének, igen alacsony nézettségnek, pláne nagy költségvetésű sorozatoknál..”

a befektetőket egy cseppet sem érdeklik a nézettségek, ezért sem publikálják őket, az egy belső adat, aminél sokkal, de sokkal fontosabbak a nézői szokások. a szolgáltató nem nézettségekből él, hanem előfizetői díjból – és júniusban befolyt jóval 1,5-2 milliárd dollár havi előfizetési díj, ami elég korrekt. ergó a sorozatokat nem azért csinálják, hogy nagy nézettségűek legyenek, hanem, hogy előfizetőket toborozzanak ÉS megtartsanak. ők pedig jönnek folyamatosan. amíg jönnek, addig tökéletesen tervezhető a netflixes modell. amikor leáll a gyarapodás, akkor lesz majd érdekes.

heidfeld - 2018. 06. 25. 10:47

Befektetőket általánosságban nem érdekelhetik a nézettségek, de kiemelt projekteknél meglepődnél, Winnie, mennyire. Gyűrűk Ura-projekt nagy bukta lehet az Amazon-nál. Irdatlan összegeket kifizettek, és fognak még…
Netlflix esetében is lehetnek nagy bukfencek, mint bárkinél.
Volt osztálytársam, nagyon jó barátom, Epix-nél van, vezető beosztásban. Nem nagy cég az Epix, de őket is csesztetik a tulajok.
Minden komoly cégnél így lehet, ha csalódást okoznak a számok.
Mondjuk itt egyszerűbb. Kaszálják a sorozatot, ha nem hozza az elvártakat.

winnie - 2018. 06. 25. 10:55

egy befektetőnek egyrészt fogalma sem lenne arról, hogy egy szám (eleve mi az, hogy netflixes nézettség?) mit jelent, arról meg főleg nem, hogy egy szám mindenféle kontextus nélkül mit jelent, hiszen nincs semmilyen viszonyítási alapja – nem tudja, hogy másnak, illetve más szolgáltatónak mi a nézettsége. ha tévés nézettségről lenne szó, akkor lenne viszonyítási alap, de itt, ha azt mondják, hogy háromszázhuszonöt, akkor az most jó vagy rossz? mennyiből háromszázhuszonöt?

de ha ezen tovább lépünk, akkor is értelmetlen nézettségről beszélni a netflixnél, főleg befektetők szempontjából, őket az a bizonyos vonal alatti összeg érdekli, a szám, ami az esszencia, nem a részletek. ha egy sorozatnak nulla a nézettsége, de az előfizető szám 100%-ot nő egy hónap alatt, akkor melyik a fontosabb adat? ha egy sorozatnak 100 millió a nézettség, viszont csökken az előfizetők száma, akkor is az utóbbi a lényeges, nem?

kiskiraly - 2018. 06. 26. 08:22

Megint két nagy tévés multi (Pro7Sat1/Eurosport) próbál egy közös online platformot létrehozni a német piacon

Eddigi probálkozásokat (Amazon-projekt – Pro7Sat1/RTL, Gold – ARD/ZDF) mindig megfúrta a német versenyhivatal.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/06/25/prosiebensat-1-and-discovery-join-forces-to-create-german-hulu/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz