login |

Hírkedd – The Opposition-kasza! Tangled: The Series 3. évad!

2018. 06. 26. 09:10 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Lángoló Chicago 6. évad, Supergirl 3. évad
 • Premier: Raven’s Home S2, Salvation S2, Penn & Teller: Fool Us S5, Double Dare S1, Cultureshock S1, In The Defense Of S1, Wedding Cake Championship S1, Britains Best Junior Doctors S1, Bare Knuckle Fight Club S1, Rip Off Britain Live S5, Romesh Talking To Comedians S2 + Finálé: Drain The Oceans S1, Evidence of Innocence S1, Love It or List It S13 + lement a Mr. Neighbor’s House 2
 • Új standup-különkiadás: W. Kamau Bell: Private School Negro (Netflix)
 • Magyar premier – HBO3: 07.11 A főszerep (Famous in Love) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 07.14 Durrellék (The Durrells) 3. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Secret City S1 (magyar felirattal!), Charité S1, Merlin S1-S5, Steven Universe S1, Adventure Time S1-S3 + thaiföldi sorozatok: Club Friday The Series 7 S1-S7, The Underwear S1, Love Rhythms – Accidental Daddy S1 + koreai: Orange Marmalade S1, Secret S1, Full House S1, Nice Guy S1, Dream High S1, Dream High 2 S1, Who Are You: School 2015 S1 + The Vietnam War S1 + hetiben: Shooter 3. évad
 • Új a magyar Amazon-on: If You Give a Mouse a Cookie S1
 • Az első pletykák szerint az egyik tervezett Star Trek-sorozat egyik szereplője Patrick Stewart lehetne, mint Picard. Azt beszélik, hogy ezt Alex Kurtzman a Discovery-től lelépő Akiva Goldsman-nal együtt írja. Persze ehhez az is kell, hogy a színész benne legyen.
 • Azt beszélik, hogy a Lucifer első 3 évadja Amerikában is fel fog kerülni a Netflix-re, de erről egyelőre még nincs hivatalos hír. (Az USA-ban a Hulu-é a sorozat.)
 • A The Resident 2. évadjára Malcolm-Jamal Warner (AJ) és Glenn Morshower (Apu) állandó szereplőnek lett kiemelve. Cserébe nem lesz állandó szereplő a folytatásban Merrin Dungey (Claire Thorpe), Melina Kanakaredes (Lane Hunter) és Moran Attias (Renata Morali – akinek volt vagy két jelenete a sorozatban?)
 • Giancarlo Esposito a Better Call Saul 4. évadjában állandó lesz, és most szerződött le ugyancsak állandóként a Cinemax-os Jett-hez, de ott csak 1 évados a szerződése, így akár a Saul 5. évadjára is visszatérhet állandóként.
 • A Roseanne körüli botrány nem csak Amerikában érezteti hatását, hiszen Ausztráliában, Spanyolországban, Kanadában és Németországban is lekerült a régi sorozat a kínálatból, és az új sugárzását is lemondták. Sőt, volt ahol a digitális platformról is eltüntették a nyomait.
 • Készítői szerződés: David Shore – Sony Pictures Television (3 év), Amy Seimetz – FX Productions, Liz Friedman – Sony Pictures Television (több év),
 • A Comedy Central elkaszálta a The Opposition w/Jordan Klepper-t, az utolsó adás 06.28-án megy majd le.
 • A Disney Channel berendelte a Tangled: The Series 3. évadját. A sorozat címe pedig ezentúl Rapunzel’s Tangled Adventure lesz.
 • Trevor Noah beszél arról, hogy néz ki egy Daily Show-epizód készítése.
 • 4 sorozatos díszlettervező beszél a munkájáról.
 • Kerekasztal: komédia showrunnerök (Alec Berg, Pamela Adlon, Whitney Cummings, Michael Schur, Amy Sherman-Palladino, Justin Simien),
 • Jalyn Hall a pilot után ki lett emelve állandó szereplőnek a CW-s újonc All American-ben.
 • Interjú: Bob Greenblatt (az NBC nagyfőnöke), Darren Star (a Sex and The City készítője), Geoff Wills (a Live Nation komédia guruja), Ruth Kenley-Letts (a Strike készítője), Clyde Phillips és Lon Diamond (a Parker Lewis Can’t Lose készítői),
 • A Prime 07.02-tól kezdi el adni a Dr. Csont (Bones) ismétléseit, amiket, mint írtuk korábban, a TV2 Csoport megszerzett az RTL Klubtól. Az ismétlések a 4. évaddal kezdődnek majd.
 • Új sorozat: Reckoning – AXN, 10 rész, készítő: David Hubbard, társshowrunner: David Eick, rendező: Shawn Seet. Pszichológiai thriller a férfi psziché legsötétebb szegleteiről két apa szemén keresztül, akik egyike sorozatgyilkos. Mint a legtöbb férfi, ők is a legjobbat próbálják nyújtani azok számára, akiket szeretnek, azonban mindketten belső démonjaikkal küzdenek, és egy tinédzser megölésének hatására mindketten elindulnak egy destruktív úton, ami csendes lakóközösségüket is felforgatja.
 • Új sorozat: cím nélküli komédia – YouTube Red, 10 rész, készítő: David Caspe, rendező: Maurice “Mo” Marable, főszereplő: Adam Pally és Sam Richardson + visszatérőként: Jay Pharoah. Minden rappernek van egy csapata, mely tagjai nélkül képtelen élni – és ez fordítva is igaz. A sorozat bemutatja, hogy a brancsban lévők mennyi ideig bírják anélkül, hogy jutna nekik is a rivaldafényből.
 • Pilotszkript: Michelangelo – Hulu, készítő: Richard Mason, a zseniális és gondokkal küszködő művész életéről modern lencsén keresztül, mely beletekint a szexualitásba, kapcsolatokba, szövetségekbe és árulásokban a 16. századi Firenzében.
 • A Lifetime-féle The Rap Game angol változatot kap The Grime Game munkacímmel
 • A Netflix berendelt 3 nemszkriptelt sorozatot:
  • The Fix: egy komikus panel show lesz, ami a világ legnagyobb problémáit fogja megoldani humorista “szakértőkkel” két csapatban. Műsorvezető: Jimmy Carr, csapatkapitányok: Katherine Ryan és D.K. Hughley. 10 rész.
  • Westside: dokureality tehetséges zenészekről, akik egy los angeles-i nightclubban élő fellépések sorozatát szervezik meg maguknak – a sorozat ezt a folyamatot, valamint életüket és zenés próbálkozásaikat fogja követni. 8 rész.
  • Sugar Rush: cukrász realityverseny, amiben időre fognak nagyon finom és jól kinéző dolgokat sütni. Zsűri: Candace Nelson és Adriano Zumbo, műsorvezető: Hunter March. 8 rész.
 • Emmy-interjú: a The Alienist főszereplői és a rendező, Lisa Kudrow (Sheree – Grace and Frankie), Nora Felder (a Stranger Things zenei szerkesztője), Ken Fuchs (a The Bachelor rendezője), Mark Vanselow (a 9-1-1 kaszkadőr koordinátora),

14 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2018. 06. 26. 09:19

Istenes Bence az augusztusban újrainduló német X-faktorban kapott lehetőséget műsorvezetésre.

A műsorvezető Charlotte Worthig lesz.

Eddig mindig egy fő volt a műsorvezető, úgyhogy feltételezem kisérőműsorban és/vagy online felületen lesz látható.

https://24.hu/szorakozas/2018/06/26/istenes-bence-x-faktor-nemet-nemetorszag/

dochollywood - 2018. 06. 26. 09:36

Elisabeth Moss… szavak nélkül..

https://www.youtube.com/watch?v=InyT9Gyoz_o

Cole - 2018. 06. 26. 10:03

“A Prime 07.02-tól kezdi el adni a Dr. Csont (Bones) ismétléseit, amiket, mint írtuk korábban, a TV2 Csoport megszerzett az RTL Klubtól. Az ismétlések a 4. évaddal kezdődnek majd.”

Az RTL azt írta erre, hogy 2025-ig náluk vannak a jogok, és csak a 4. évadot szerezte meg a TV2 csoport. Ennek ellenére emlékszem, hogy azt mondta a programigazgató a befejező évadot tv2 fogja adni. Szóval jó lenne tudni, hogy mi az igazság.

—-
Ezen a héten a Halálos fegyver dupla részekkel megy péntekenként, így a jövő héten véget is ér a sorozat.

dochollywood - 2018. 06. 26. 10:13

@ winnie

Az utóbbi napokban Netflix-ajánlók jöttek ki magyar felirattal. Érdemes eljátszani a gondolattal vagy ez csak valami “marketing blöff”?

pl:
https://www.youtube.com/watch?v=1F1CsXKTnxw

winnie - 2018. 06. 26. 10:21

cole: én arra emlékszem, hogy fokozatosan kerülnek át a szezonok, tehát jövőre már az 5. évad is náluk lesz.

winnie - 2018. 06. 26. 10:25

dochollywood: ezek nem házi gyártmányok? netflixen más előzetesek vannak fent a sorozatokhoz, de ezeken a videókon sem látok magyar feliratot, csak az indexképre van magyarul felírva a cím. (ha benézem, akkor szóljatok.)

dochollywood - 2018. 06. 26. 10:52

@ winnie

A videó jobb alsó sávján tudsz rákattintani a felirat gombra.
Mondjuk ezek tényleg csak barkács-videóknak tűnnek. :)

Mom - 2018. 06. 26. 11:02

“Ennek ellenére emlékszem, hogy azt mondta a programigazgató a befejező évadot tv2 fogja adni.”

Azt nem tudom, mit mondott, de azt tudom, hogy a befejező évadot az RTL Klub adja (momentán).

speranza - 2018. 06. 26. 11:04

A Michelangelo ötlet érdekesnek tűnik, szívesen néznék meg egy újabb, középkori Firenzében játszódó sorozatot. Arról nem is beszélve, hogy ebben a témában is megkerühetetlenek a Mediciek.

Cole - 2018. 06. 26. 11:55

Mom: Igen, a programigazgató még év elején nyilatkozott valamelyik portálnak. Szóval 2025-ig bezárólag 11 évadot is megkapják. 1-3 és a 12. évad meg marad ezek szerint 2025-ig az rtl-nél.

Spencer - 2018. 06. 26. 13:09

@dochollywood, @winnie
A csatorna ahova az állítólagos “magyar ajánlókat” feltöltötték teljesen rajongói. Aki csinálja szimplán abból él, hogy televízió adók oldalairól áttöltögeti az ajánlókat és gondolom mivel nyáron uborkaszezon van így unatkozása miatt elkezdett “rajongói” feliratokat is gyártani. Egyáltalán nem kell és nem is lehet komolyan venni az ilyeneket.

winnie - 2018. 06. 26. 13:19

igen, tudom, ismerem a csatornát, többek között onnan pakoljuk ki a szinkronos előzeteseket a blogra. de ettől még, ha lesz valamikor magyar feliratos netflix promó, azt ilyen helyeken vehetjük észre, mert a netflix előzeteseit nem szoktam nézegetni, hivatalos magyar oldaluk pedig nincs.

payskin - 2018. 06. 26. 20:02

Parker Lewis Can’t Lose! Mekkora volt (főleg az első évad!) Na, azóta vagyok junkie! :D

kiskiraly - 2018. 06. 26. 20:19

https://www.dwdl.de/nachrichten/67554/x_factor_sky_findet_seinen_comoderator_in_ungarn/

Most már a németek is megerősítették az Istenes Bence hírt. Ha jól értelmezem backstage-ben és online felületen lesz majd látható

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz