login |

Hírcsütörtök

2018. 06. 28. 09:11 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Stath Lets Flats S1, Big Brother US S20 (dupla!), Teen Titans GO! S5, Girl Meets Farm S1, Inside The American Embassy S1 + Finálé: The Expanse S3 (vendégblogger?), Clarence S3, Brother vs Brother S6, Stone House Revival S3, My House S1
 • Magyar premier – HBO GO: 08.01 Black Lake / Svartsjön 1. évad
 • Magyar premier – AXN/Sony Max: ősz A lopás művészete (The Art of More) 1. évad
 • A Krypton szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Doc Martin S8, Queen of The South S2,
 • Joel Kinnaman az Instagramja szerint a Bajcsy-n lévő Caffé Gian Mario-ban nézte a tegnap a svédek meccset. Hátha a nyolcaddöntőre is visszatér oda.
 • A Westworld évadzárójáról beszél: Jonathan Nolan + itt is (az egyik készítő), Lisa Joy + itt is (a másik készítő), Tessa Thompson (Hale), Jeffrey Wright (Bernard)
 • David Lynch szerint van esély a Twin Peaks 4. évadjára. Vagyis nincs kizárva.
 • Nathalie Kelley (Cristal) azt nyilatkozta, hogy nem fog visszatérni a Dynasty 2. évadjára – lehet, hogy színészcserét húznak?
 • Claire Danes elmondta azt, amit korábban többször mi is, hogy nem feltétlenül fog véget érni a Homeland a 8. évaddal, hiszen sok féle formában folytatódhat egy új showrunnerrel. Az viszont új infó, hogy azt sem mondta biztosra, hogy neki az S8 lesz az utolsó szezonja, inkább “nem tudom, majd meglátjuk” volt a válasza, de persze jelezte, hogy a gyereke már majdnem 6 éves, és kevésbé lehet ide-oda cipelni.
 • A napokban jelent meg a Westworld című mobiljáték, ami a hírek szerint annyira hasonlít a Fallout Shelter-re, hogy a Bethesda pert is indított a kiadó Warner ellen.
 • A Cloak & Dagger a Freeform legjobb premierjét hozta az elmúlt két évben az L+3-as adatok alapján 1,64M nézővel – és digitális változatban is rekord a 716e néző. A sorozat nyitánya lineáris és digitális platformokon (gondolom, ismétlésekkel, mert másképp nem tudom hogyan) összesen 7,3M nézőt hozott.
 • Újabb pert kapott a nyakába az AMC a The Walking Dead-franchise kapcsán. Most Mel Smith, a Dead Ahead című képregény készítője vádaskodik azzal, hogy a Fear The Walking Dead 2. évados sztoriját az ő művéből emelték át.
 • Az ABC meghosszabbította a Steps című passzolt pilotjában szereplő színészek opcióját, így lehet, hogy ebből is sorozat lesz.
 • A Last Week Tonight with John Oliver múlt heti epizódját, amiben a kínai cenzúráról volt szó, cenzúrázták Kínában, és ahogy olvasom, az HBO bizonyos dolgait is elérhetetéenné tették.
 • Az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította a Making a Murderer-es Brendan Dassey fellebbezési kérelmét.
 • A BoJack Horseman 5. évad 09.14-én érkezik a Netflix-re.
 • A FOX berendelte a Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back 2. évadját.
 • 6 sorozatos rendező beszél legnagyobb kihívásaikról.
 • Állandó szerep: Jeremy Irons – Watchmen (HBO), Sam Jaeger – Tell Me a Story (CBS All Access),
 • Vendégszerep: Lisa Edelstein – The Good Doctor (visszatérő), Timbaland – The Four, Hera Hilmar – The Romanoffs + Oprah Winfrey hangilag benne volt a mostani The Handmaid’s Tale-ben
 • Interjú: Julie Chen (a Big Brother US műsorvezetője), Carly Mensch és Liz Flahive + még egy (a GLOW készítői), Rich Meehan és Alison Grodner + még egy (a Big Brother US showrunnerjei), David Annable (Lee Dutton – Yellowstone), Cas Anvar (Alex – The Expanse)
 • A MasterChef VIP műsorvezetője Ördög Nóra lesz, a zsűrit pedig két séf alkotja majd. Az egyikük Nyíri Szása az Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje. A másik Mizsei János, a Mák Bistro séfje.
 • Az Entertainment One megvásárolta az Agatha Christie-féle They Came To Baghdad (itthon: Bagdadba jöttek, ill. Eljöttek Bagdadbaitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom) sorozatos adaptációs jogait. Ebben egy nő társalkodónőként Irakba utazik az 50-es években és ott egy amerikai férfi meghal a szobájában, ő pedig felgöngyölít egy összeesküvést, mely a globális politikát érintette volna.
 • Az IFC berendelte 8 részre a Sherman’s Showcase című zenés, varietés szkeccssorozatot, amit Bashir Salahuddin és Diallo Riddle jegyez készítőként. Az olyan ikonikus sorozatok által inspirált projekt, mint a Soul Train, American Bandstand, The Midnight Special és az In Living Color, minden egyes része egy fiktív műsorvezető révén (őt Salahuddin alakítja) bemutatja a nézőnek zenék és komédiabetétek révén egy legendás (de kitalált!) zenés varieté show 40 éves történetét.
 • Új sorozat: Coop and Cami Ask the World – Disney Channel, többkamerás komédia, készítő: Boyce Bugliari & Jamie McLaughlin, két középiskolás tesóról, akik minden döntésüket netes csatornájuk milliónyi követőjével szavaztatják meg. Szereplők: Dakota Lotus, Ruby Rose Turner, Olivia Sanabia, Albert Tsai (JEEEEEEEEEE!, remélem marad is pár évig a Disney-n), Paxton Booth, Rebecca Metz.
 • Bulvár: Heather Locklear-t letartóztatták, mert rátámadt egy rendőrre és egy mentősre, majd visszavitték a kórházba, ahonnan korábban kiengedték.
 • A Bachelor in Paradise 5. évados szereplői képekkel.
 • A Big Brother US 20. évadjában nem lesz visszatérő játékos.
 • Emmy-interjú: Carey Meyer (az Altered Carbon díszlettervezője), Susan Kelechi Watson (Beth – This Is Us), Richard Schiff (Dr. Glassman – The Good Doctor), Evan Peters (Kai – American Horror Story S7), Ted Sarandos és Cindy Holland (a Netflix nagyfőnökei),

10 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 06. 28. 10:56

De durva, hogy már majdnem 6 éves Claire Danes gyereke. Hiszen most volt nemrég az a 2.évad, ahol CGI-ozni kellett a hasát. És annak is már 6 éve.
Arról nem beszélt, hogy fog-e csúszni valamit a 8.évad forgatása a mostani várandóssága miatt? Láttam róla pár napja egy képet, és bizony szépen ki van kerekedve már.

winnie - 2018. 06. 28. 11:04

ez az a podcast, ahol beszélt erről, nem tudtam még végighallgatni.

zolij - 2018. 06. 28. 11:33

Itt a Westworld játék vs. Fallout Shelter kapcsán nem arra kell gondolni, hogy mondjuk az alapötlet ugyanaz, hanem az a vád hogy konkrétan lenyúlták a kód egy részét és azt újra felhasználták, amit azzal támasztanak alá, hogy például ugyanolyan bugok vannak a két játékban. Ezt amúgy az teszi lehetővé, hogy a Fallout Sheltert is eredetileg az a fejlesztőcsapat csinálta a Bethesdának, akik most a Westworld-ot a Warnernek, csak valamikor a fejlesztés folyamán levették őket a projektről és új csapatnak adták.

A Bethesda amúgy nem csak a Warnert perelte be, hanem a fejlesztő Behaviour Interactive-t is.

Deny - 2018. 06. 28. 11:41

A Prime jövő héttől 23:00-ra pakolja a Grey’s Anatomy új részeit. Gondolom, megbukhatott :S

Kissur - 2018. 06. 28. 15:28

A Strike Backesek befejezték ma a 7×03-04 forgatását, és költöznek. És most hétvégén lesz a casting a nemzetközi akciósorozatnak. Nagyon úgy tűnik, hogy ők lesznek. :D

kiskiraly - 2018. 06. 28. 17:06

Red Harlequin
Finn sorozat nemzetközi koprodukcióban
Young adult sci-fi egy könyvsorozat alapján

1. évad 12 részes lesz, 30 milliós költségvetéssel

http://www.cineuropa.org/en/newsdetail/356616/

kiskiraly - 2018. 06. 28. 17:06

a költségvetés euróban értendő

jelenvalólét - 2018. 06. 28. 18:57

A Brendan Dassey hír szörnyű.:( Aki látta a Making a murderert, tudja, miért mondom ezt. Nem volt olyan szabály, amit ne szegtek volna meg az eljárás során vele szemben, a legalapvetőbb jogait is ideértve, pl. az ügyvédje ellene dolgozott. Elképesztő. Hihetetlen az USA jogrendszere.

DarkEagle - 2018. 06. 28. 20:36

Mondom én, hogy nem volt akkora kamu az a 10 milla nézettség Freeformnál amit anno olvastam. Persze felmerül a kérdés, hogy ez nem csak egy kampány hogy többen nézzék vagy tényleg ekkora siker lenne a csatornán? Mert ugye az alap nézettség nem ezt mutatja. Bár mostanra már talán beállt szintre a sorozat.
De ezek szerint akkor mégis nyom valamit a latba a Streaming? Bár ha jól látom itt a DVR-t is említik ebbe a 7 misibe. Mert az L+3 az ha jól tudom a 3 napon belüli megtekintés a Live után, ugye? @Winnie majd kiokosít úgyis. :D

Deny - 2018. 06. 28. 23:43

DarkEagle: Jaja, az L+3 meg az L+7 a DVR-adatos szám.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz