login |

Lebuktál!

2018. 06. 30. 13:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: Ázsia sorozatozik, kampány, reality,

Nem tudom, hogy valaki nézte-e a koreai Busted!-et a Netflix-en, aminek a 90 perces részei kettesével hetiben kerültek fel a szolgáltatóra – én elkezdtem valamikor tömegközlekedésen, de még nem folytattam, mert nem egyszerű ez a műfaj. Viszont mindenképp meg akartam említeni még egy külön posztban, hiszen megkapta a 2. szezonos berendelését, szóval nemzetközileg is népszerű volt, ráadásul a nyomozós műfaj sincs felülreprezentálva a reality-kben. (Whodunnit?, valaki?, szipp…)

A Busted!-nek hét ismert koreai celeb a szereplője (Yoo Jae-suk, Lee Kwang-soo, Kim Jong-min, Ahn Jae-wook, Park Min-young, Sehun (Exo), Sejeong (Gugudan)), akik botcsinálta nyomozóként próbál felderíteni egy-egy bűnesetet minden részben. Nem szkriptelt a műfaj, de ahogy néztem a szerepek adottak, és ezért is volt fura nézni, mert nem tudtam dekódolni, hogy mik az arányok. Itt vannak az előzetesei, amik adnak némi képet ebből a kakukk sorozatból.

(Első blikkre a YouTube Red-es Escape The Night tűnik hasonlónak ehhez, de aki nézte, majd kijavít.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz