login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2018. 07. 01. 15:05

Jeff Ross annyira lejárt már.. semmi új dolgot nem tud már mondani. Egyrészt nem is ismerősök Willis-el, másrészt unalmas már.. Willis a kategóriájának a legjobbja, több mint 1-2 jó filmje van (Stallone csak a rocky-val tud jönni meg talán az első rambo filmmel, Arnold ehhez képest kb semmivel), pl Die Hard 1-2-3, sebezhetetlen, hatodik érzék, sakál, az éj színei stb.. ehhez képest nevenincs égetők, se egy chris rock, se adam sandler, se egy neves színész. Ennél azért többet érdemelt volna. Ebből is látszik, hogy nem kell ezt a Roast dolgot erőltetni, a Bieber féle is krva gáz volt.

winnie - 2018. 07. 01. 15:18

azért norton mégiscsak norton.

rossban egyetértek, de az a “baj”, hogy ő kvázi a branddel egyenértékű, nélküle nincs is roast, kint tuti, hogy sokkal népszerűbb, mint itthonról tűnik, ld. a Jeff Ross Presents Roast Battle nem elég, hogy berendeléseket kap, de eladták több országba is a formátumot.

Jesustomer - 2018. 07. 01. 16:08

Huh Norton-on átsiklottam.. de akkor is ő az egyetlen :D és ha csak rá lennék kíváncsi (ami csak 70%) akkor se érdekelne. Az a baj ezzel a Roast-al h amíg Charlie Sheen-t nem csak felszínen kaparták addig a többieket már igen, Trump és Bieber is emiatt volt iszonyat kínos, most meg itt van Bruce Willis aki szerintem egy igazán tehetséges színész csak hát ugye a Die Hard skatulya jelenség is bejött és ez lesz sajnos a roast témája ami valljuk be nem elég jó. Sőt, hiszen nem volt nagy zűrje, nem volt nagy beszólása, az égvilágon nem vétett ez az ember és erre.. áá. Miért nem Stallone-t tapossák a földbe a Trump imádatával, vagy Kanye West-et a kiszólásaival.

pody - 2018. 07. 01. 16:54

Mondjuk a sakál, az éj színei parost en inkabb nem emlitettem volna, foleg az utobbit, amely egy rohejesen gyenge film, ezeknel Bruce Willis ezerszer jobb filmeket csinalt (mondjuk 12 majom, vagy volt egy Ponyvaregeny is, esetleg Utolso cserkesz sok embernel kultfilm, foleg itthon, Sin city sem volt rossz, mindegy van meg jopar).
Cybill Shepherd es Kevin Pollak adja magat es melle Norton, inkabb oket neznem, mint Sandlert…

wellwellwell - 2018. 07. 02. 10:31

Azert egy-ket poen biztos lesz. Sztem mar az elozetesben is van par. (Its gonna be a long m. night 😂)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz