login |

Big Brother US: kezdett a 20. évad

2018. 07. 04. 14:56 - Írta: Deny

125 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

A CBS-nek idén két reality-je is mérföldkőhöz érkezett. Míg a The Amazing Race a 30., a Big Brother a 20. évadát kezdte meg. Szinte hihetetlen, hogy ez a két műsor (és a Survivor is) lassan már 20 éve szerves részét képezi a csatorna műsorrendjének, népszerűségük pedig töretlennek tűnik.

A múlt héten már kikerült egy remek ajánló a Big Brotherről, így most nem mennék bele nagyon a részletekbe, de annyit talán érdemes ismét kihangsúlyozni, hogy az amerikai változat merőben eltér az itthon megszokott valóságshow-któl, így bátran neki lehet állni és levetkőzni az előítéleteket, mert a BB US még mindig egy kemény stratégiai játék, és nem egy alpári trash reality, melyben wannabe celebek dőzsölnek hónapokig egy házban.

Színes egyéniségek persze itt is vannak, de a játék lényege a stratégiára és különféle versenyekre épül. Röviden: ez tényleg egy társadalmi kísérlet. Lássuk, mivel is dobták fel idén az évadot, és mire számíthatunk a műsorban ezen a nyáron. Apró spoilerek előfordulnak a tovább mögött, bár mivel még nagyon az elején vagyunk, nem sok minden történt.

Míg tavaly a kísértés volt a szezon témája, idén a technológiát választották a készítők tematikának. Julie Chen első részbeli bevezetője alapján részben azért, mert a műsor indulásának idején még sokkal visszafogottabb volt a technika, nem léteztek közösségi oldalak, így érdekes volt látni, hova fejlődött a reality az évek haladtával. Az már most látszik, hogy a versenyek elég látványosak lesznek idén, és a ház is elég modern külsőt, izé… belsőt kapott.

Az évad egyik új eleme az úgynevezett BB App Store, melynek lényege, hogy a nézők az első pár héten online válaszolhatnak kérdésekre a játékosokkal kapcsolatban, és amelyikük a legnépszerűbbnek bizonyul („trendingel”) az adott héten, az választhat egy jutalmat a BB App Store kínálatából.

Ezek különféle előnyök, ha úgy tetszik, „szuperképességek”, amelyekkel előbbre juthatnak a játékban. Az első győztes, Sam például kapott egy esélyt, hogy visszatérhessen a játékba, ha kiszavaznák az első 3 eviction egyikén. Azonban úgy tűnik, a jutalmaknak is lesz egy csavarja, ugyanis ha Sam nem használja fel az előnyét a harmadik kiszavazásig, át kell adnia azt a negyedik kieső játékosnak.

És hát nem ez lenne a Big Brother, ha nem lennének büntetések is, amelyek hátráltathatják a házlakókat.

Szintén a BB App Store része, hogy az a játékos, aki a legkevésbé népszerűnek bizonyul az adott héten, köteles választani egy büntetést (crap app) a kínálatból. Itt eléggé vakartam a fejem, ugyanis az első áldozat, a muszlim Faysal sikeresen kiválasztotta a „Hamazon” nevű büntetést, melynek lényege, hogy egy héten át sonkaszállítmányt fog kapni, amit mindig meg kell ennie az utolsó falatig. Nem értem, hogyan választhatott egy olyan opciót, aminek a neve egyértelműen elárulta, hogy disznóhúshoz lesz köze.

Nem ő volt azonban az egyetlen pórul járt versenyző. Sam és Kaycee is megkapták a magukét, amiért elbukták az első versenyszámot. Előbbi egy igen bizarr szankciót kapott: bizonyos időközönként csakis egy távirányítású robot formájában tartózkodhat a házban, amely kamerával és mikrofonnal van felszerelve, így bár mindent láthat és hallhat, és beszélhet is a többiekkel, eléggé korlátolt a mozgóképessége.

Kaycee pedig kapott egy színes öltözéket, melynek övcsatja bizonyos időközönként forogni kezd, olyankor pedig abban a helyiségben kell maradnia, amelyikben éppen tartózkodik. Emiatt például lemaradt az első nomination ceremony-ról is.

A show mottójához híven („Expect the unexpected”) bizonyára tartogat még számunkra pár csavart ez az évad is. Érdekes egyébként, hogy idén nem hoztak vissza egy régebbi játékost sem. Ami pedig a házlakókat illeti, idén talán a szokásosnál is színesebb egyéniségeket válogattak össze. Egyértelmű kedvencem még nincs, viszont a meglehetősen önimádó, roppant „eredeti” becenevű Swaggy C már három rész alatt képes volt az agyamra menni (és ezzel nem vagyok egyedül).

Kíváncsian várom, mit hoz ez a jubileumi szezon. Egy biztos, unatkozni biztos nem fogunk, hiszen a Big Brotherben aztán tényleg bármi megtörténhet.

125 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2018. 07. 04. 18:59

Hehe, köszi a kibeszélőt:) Az utóbbi években most érzem a legjobbnak a castingot, Angela kb. fél perc alatt a kedvencem lett, Hailegh is nagyon cuki, Rachelt is bírom, és a fiúk között is vannak szimpatikusabb arcok, pl. a vízimentő srác. Örülök, hogy sikerült vele összehozni azt a szövetséget Angie-nek és Rachelnek. Amúgy elég régen volt ilyen évad, hogy két nagyobb szövetség megy egymás ellen, szóval emiatt is izgatott vagyok. Mostanában inkább az volt a divat, hogy páran csináltak egy magot, aztán bevettek még pár feláldozható embert, hogy meglegyen a többség, aztán szép lassan leszeleteltek mindenkit. Így azért izgisebb, ha két pólus van.

A BB App Stora-ral nem igazán találták fel a spanyol viaszt, ha belegondolsz, szinte tök ugyanaz, mint a Den of Temptation volt, azzal a különbséggel, hogy azt nem volt kötelező elfogadni, de hát miért ne fogadná el valaki?:) Ott is valakire nézve negatív következményei voltak, itt most crap app van, oké. Vagy az OTT-s ejtőernyős szeretetcsomagokat is említhetném, ott kezdődött, hogy legyen több beleszőlása a nézőnek a játékban.

Itt most maga az előny csak akkor fordulhatna hátránnyá, ha nem használja fel Sam 3 hétig, és a negyediken megnyeri az HOH-t, mert akkor tudni fogja, hogy akárki is esik ki, az visszajöhet és bosszút állhat rajta. Azt nem tudom, hogy ez csak esély, valamit csinálnia kell, vagy mindenképp visszatér az első 4 kiesett egyike. Mondjuk így vagy úgy, de biztos jönnek majd vissza kiesettek idén is.

Deny - 2018. 07. 04. 19:30

Jaja, tényleg hasonlít a Den of Temptationre :)

Szerintem valami önálló feladatot kaphat Sam, és ha sikeresen teljesíti, akkor visszatérhet. Vagy ha esetleg terveznek Battle Back-et, akkor lehet, hogy ő lehet egy plusz versenyző.

Vannak jó arcok amúgy. Angelát én is csípem, és hát csinos is :) Tyler valamiért még nem lett favorit, de hát nagyon korán van még. Kaitlyn se semmi :D

Valóban elég szimpatikus bagázs, talán itt nem lesznek olyan csúnya háborúzások, mint tavaly. Viszont már volt egy kisebb botrány JC-vel, bár ahogy olvastam, azt is inkább a nézők fújták fel, és nem a játékosok panaszkodtak.

Swaggy viszont remélem, minél hamarabb koppan. Nagyon örültem, mikor Bayleigh beszólt neki a beceneve miatt. :D

Thomas - 2018. 07. 04. 20:15

Én úgy értettem, hogy nem csak Sam térhet vissza, bárkire használhatja, aki kiesik. De igen, mintha a chance szó elhangzott volna, szóval nem tuti a dolog.

Angela nagyon bejön, ezen a képen is milyen helyes, amit beraktál:) Sajnálom, hogy nem sikerült azt a szörfös versenyt megnyernie, vagy talán jobb is? Már így is célkeresztbe került, mert hogy jó lesz a versenyekben, pedig ott pont egy véletlennel került a döntőbe. Akkor lett volna nagy a baj, ha Tyler (?) Swaggyékkel tart. Meg nem nagyon tudom a neveket:)

Swaggy tényleg elég idegesítő, meg szeirntem Kaitlyn is, bár róla azt hittem előzetesen, hogy kedvelni fogom. Abból a csapatból igazán csak Haleigh-t sajnálnám, remélem, meg tud onnan pattanni, mielőtt rá kerülne a sor.

Thomas - 2018. 07. 05. 16:05

Nem tetszik ez, hogy Tyler csak alibizik:( Persze, ez neki csak jó, mert jövő héten a világon senki nem próbálná őt kitúrni, de Angie és Willett csak némán nézik, hogy Steve a célpontja? Ők tudhatják, hogy ha Swaggyék nyerik az HOH-t, akkor ők lesznek bajban, nem a szövetségük, mert arról semmit sem tudnak:( Persze a Vetót odaadta Faysalnek, így nincs miről beszélni…

Fragohol1C - 2018. 07. 06. 09:29

Na, sziasztok :-)

Négy rész megtekintése után, nekem eddig nagyon bejön az évad. Bár az, hogy a nézők egy kicsit is befolyásolják a játék menetét nagyon utálom és úgy tűnik tavalyról nem tanultak a készítők semmit.

Érdekes, hogy az interjúk során voltak olyanok akik szimpatikusak voltak, viszont a játékban már nagyon nem. Pl Swaggy. Nagyon nagy képűvé vált, mert az elején nyert valamit és szerintem idővel elég nagyot is fog koppanni. Tyler viszont kellemes meglepetés volt. Szerintem egész jó kis évad lesz ez, ráadásul eddig nem idegesít senki, szóval bármi meglehet :D

Thomas - 2018. 07. 07. 15:10

Hát nem tudom, mit jelent ez nekünk (Team Angie), hogy Kaitlyn nyerte az HoH-t. Az egy dolog, hogy velünk szavazott, de azért nem hiszem, hogy teljesen átállna. És tudjuk, hogy Swaggy célpontja Angie:( Szóval simán kieshet a héten:( De amúgy eddig nagyon élvezem az évadot, ha Angie megnyerné, tutira meg is tartanám az egészet:)
Amúgy mikor volt ilyen eyecandy évad utoljára? Jó régen:) Azért Angie, Rachel, Haleigh, most nagyon betaláltak ezzel a castinggal:)

Deny - 2018. 07. 07. 16:30

Thomas: Egyetértek eyecandy téren. Amúgy Haleigh csak szerintem hasonlít nagyon Nicole-ra? Amikor először megláttam, azt hittem, tesók :D

Kaitlyn HoH-e érdekes lesz mindenképpen. Ő már magában annyira furcsa csaj, hogy bármit kinézek belőle, nagyon kiszámíthatatlannak tűnik. Remélem, Angela marad.

Swaggy arca, amikor Julie bejelentette a kieső nevét… #priceless :D

Sam meg Faysal nyűgözött le a héten kicsit. Jók voltak a Veto Comp-on, utóbbi ráadásul jól viseli a büntetését. Tényleg, amúgy a becenevét hogy írják, tudja valaki? Faysie vagy Fazzie?

Fragohol1C - 2018. 07. 09. 15:25

Szimplán Fessy :-)

Nekem a csajom közül Sam a legszimpibb, bár ő nem nagy taktikus, de meglátjuk még :-)
A fiúk közül pedig Tyler. Egész jól tolta múlt héten.

Fragohol1C - 2018. 07. 09. 17:02

Mármint csajok* közül :-)

Deny - 2018. 07. 09. 17:29

Samet én is csípem, és most már Tylert is megkedveltem.

Nem bánnám, ha Kaitlynnek összejönne a backdoor, de még mindig elég kiszámíthatatlannak tartom :D

A Yatus-os jeleneten szakadtam, és Sam is aranyos volt, ahogy szenvedett az “anonymity”-vel :D

Köszi a Fessy-t, ez a verzió eszembe se jutott. :)

Thomas - 2018. 07. 09. 19:22

Haleigh szerintem nem haonlít Nicole-ra, mármint külsőre. Bár eleinte őt is bírtam, de aztán nagyon megutáltam.
Samnek idegesít a hangja, ahogy beszél, mást nem?
Én egyből gondoltam, hogy hiatust mond, nem értem, Tyler miért nem jött rá, vagy csak szórakozott? Attól még viccesen beszél, az tény:)

Tyler jó játékosnak tűnik, és most Kaitlyn is nagyon felpörgött az HoH-től. Nagyon örülök, hogy Swaggy a célpont, és nem Winston és Angie:) Meg attól féltem, ha már a sajátjai ellen megy, akkor a fiúkat kedveli, és Baleigh és Haleigh lesz, de nem.

Amúgy meg csalódott vagyok, mindig úgy várom a részt, hogy láthassam Angie-t, erre ebben a részben kb. egy mondata nem volt, mást is csinál vajon a napozáson kívül? Eleinte úgy tűnt, hogy ő játszani ment, de most meg inkább már úgy né ki, hogy nyaralni:( Kaycee-t meg el is felejtettem, hogy a házban van, amíg Fassy be nem dobta a nevét a végén:)

Na mindegy, Angie így legalább nem lesz célpont, de esélyes egy crap appre, ha a következő 2 részben is ennyit szerepel:( Nála még Rachel is többet játszott, aztán mégis megkapta.

Thomas - 2018. 07. 14. 20:41

Hát nem szerepelt többet Angie azóta sem:( De Rachel is kb. akkor volt látható, amikor ordibált vele az a fazon. Azért szurkoltam most nagyon a végén, hogy megnyerje az HoH-t, hátha ki tudott volna bontakozni, de a fenébe:) Ha a másik számot karikázza be, nyer:)
Legalább Swaggyt sikerült kirakni, ez nagyon jó. És most elvileg Scotty is velük van már, így talán nem lesz gond, mehet Bailey vagy Rockstar. Vagy Fazzyt támadja be? Akkor Kaitlyn mérges lesz. Akkor mégis okos döntés volt őt vetózni? Azt hittem, hülyeséget csinált Tyler:)

Deny - 2018. 07. 16. 17:46

Na jó, szerintem én elengedtem Angie-t. Nem tudok olyannak szurkolni, aki szó szerint láthatatlan.

Brettet is csak most vették elő, hogy felkerült a blockra. Egyikük sem hiányozna amúgy. Imádom a bromance-eket, de Winston nem szimpatikus.

JC megint villantott :D Úgy látszik, nem volt jó földrajzból. Még hogy 1 millió ember él Amerikában :D

Bayleigh power app-je izgalmasnak tűnik, és kíváncsi vagyok, Sam használja-e majd a sajátját a héten. Haleigh büntetése meg érdekes, valószínűleg vicces lesz majd.

Fragohol1C - 2018. 07. 17. 08:03

Szerintem Scott nincs a hatossal, attól, hogy mit kamuznak neki, simán átlátja, hogy bs az egész és miattuk esett ki Steve. Ezzel a szememben nagyot nőtt Scottie. Remélem valamelyik bro elhagyja a házat a hétvégén.

Swaggy kiesésének örültem is és nem is. Az sosem jó, hogy a jó játékosok hamar kiesnek. Lásd BB15. Az lett a második legrosszabb évad a 9. után.

Fragohol1C - 2018. 07. 17. 09:01

Viszont JC-t nem tudom mikor fogják leállítani a szerkesztők. Fogdossa a csajok seggét, oda-oda nyúlkál, meg ilyenek, múltkor sajnos pont láttam, hogy imitálta, hogy megszekszualizál egy plüss állatot, eléggé gusztustalan volt …

Néha vannak jó momentumai, de az ilyeneket nem tudom hova tenni.

Deny - 2018. 07. 17. 14:51

Fragohol1C: Még mindig csinálja? Ajjaj, pedig állítólag már rászóltak pár héttel ezelőtt. Hallottam, hogy a fagyiskanállal is odanyúlkált mindenkinek.

Kaitlyn pedig állítólag len*ggerezett valakit, már nem tudom, hogy Swaggyt vagy Bayleigh-t. A pasija mindenesetre szakított vele.

Scotty a kiszavazáson nőtt nagyot a szememben, azért az nem volt semmi!

Fragohol1C - 2018. 07. 17. 15:50

Deny: Igen, de Kaitlyn pasija nem azért szakított vele, hanem a Tyler-es mókázás miatt. Az élő adásban is poén volt a kamera bezoomolt a képre amin Kaitlyn a pasijával van, közben meg Tyler-rel ölelkezett :D

Thomas - 2018. 07. 18. 00:31

Pedig most egész sokat mutatták Angie-t az előzőben, és többet beszélt, mint az évadnyitó óta összesen:) Nem tudom elképzelni, hogy mi van ilyenkor, amikor ennyire eltüntetnek valakit, senkivel nem beszél taktikáról, csak napozik, meg a csajokkal csacsog? Vagy csak nem tesz hozzá semmit a megbeszélésekhez? Na miatta szívesen nézném a live streamet, hogy lássam is azért néha a változatosság kedvéért:)

Swaggy nem volt jó játékos, végig fogalma sem volt, mi történik, azt hitte, hogy Tyler vele van, stb. Egyáltalán nem kár érte. Scottie sem nagy szám, amit itt lenyomott, még midig azon kattog, hogy ki szavazott Steve-re. Tyler viszont komolyan veszélyes, hasonló játékot nyom, mint Paul, mindenkivel jóban van, fogalmuk sincs, hogy Brettékkel áll szövetségben. Most jön majd, hogy mindenkivel final 3 dealeket köt?:)

JC-t nem tudom, hova tenni. Mindez, amit csinál, nem idegesíti őket? Mert amennyit mutatnak belőle, úgy tűnik, hogy ő is mindenkivel jóban van, kedvelik a többiek.

Remélem, Sam használni fogja az előnyét, mert nem szeretném, hogy felbomoljon a hatos szövetség. De sajnos elég kaki ez a hét, mert Angie még simán jelölt is lehet, ha valamelyik srác megnyeri a vetót.

Deny - 2018. 07. 18. 19:19

JC-re azt hiszem, a feednézők panaszkodtak, és emiatt figyelmeztették, azt nem tudom, hogy zavarta-e a játékosokat.

Tyler tényleg nagyon kemény, kíváncsi vagyok, végig tudja-e majd tartani ezt a szintet.

Swaggyt én sem tartottam jónak. Tipikusan clueless volt (bár ha a feeden csinált valami komolyat, akkor elnézést), bár azt elhiszem, hogy lehetett volna benne potenciál. Én mindenesetre örülök, hogy kiesett, gyűlölöm az ennyire nagyképű embereket, de ez már csak személyes probléma :)

Thomas - 2018. 07. 19. 19:14

Na ez jó rész volt, volt benne bikinis Angie (meg Rachel és Haleigh is:), mi kell még?:)

Nem örülök, hogy kiesik az egyik srác, de még mindig jöbb, mintha valamelyik vetót nyer, és felkerül helyette Angie vagy Rachel, mert gondolom ők a Level 6-nak feláldozhatóbbak lettek volna, mint a brók:) Szóval gondolom a körülményekhez képest még jól járok. Csak ne bomoljon fel a szövetség, mert ezek után Kaitlyn már csak Tylerben meg Scottie-ékban bízik, és ha megint ők nyernek HoH-t, szerintem Tyler le is válik a lányokról:( Ha viszont Tyler nyerne, vajon Scottie lenne-e a célpont, vagy Kaitlynnek nem tetszene, és nem akarná megbántani?

Persze még az is lehet, hogy nem megy senki sem haza, szerintem érdemes lenne Samnek elhasználni a bonus life-ot, jövő héten nagyon random, hogy ki kapja, bár szerintem pont ő az, aki mindenkivel jóban van a házban.

Azért jó ez az évad, mert nem is emlékszem, mikor volt olyan, hogy nincs bent egy idegesítő ember sem, márpedig Swaggy kiesése óta ez a helyzet:) Még JC sem idegesít, már Kaitlyn sem, talán most Scottie egy icipicit, de ez semmi:) Ennél sokkal durvább emberek szoktak bent lenni:)

Deny - 2018. 07. 20. 15:58

Ajjaj, olvastam, hogy valaki (nem lövöm le) idén is elkezdett az edényekkel lármázni :D

Tetszett a rész, lesz ám dráma a héten :D

Thomas - 2018. 07. 21. 16:31

Ajjaj, még nem mutatták, hogy ki volt az:)
Viszont volt megint Angie, esküszöm, ő a tökéletes eyecandy:) Amíg bent van, nem fogok olyat mondani, hogy nem ez a kedvenc évadom, bármi is történjék:)

Csodálom, hogy Sam nem lőtte el a bonus life-ot, bár akkor nem így kellett volna, hogy Winstonra szavaznak, aztán visszajön mérgesen, hanem előre szólni kellett volna. Most tök mindegy, mi történik a jövő héten, ha úgyis visszajön valaki. Bár nem biztos, csak chance… Ezt a visszajövési esélyt úgy tudom elképzelni, hogy pl. most Winston beállhatott volna az HoH versenybe, és ha mondjuk 5 embert megelőz, akkor visszajöhet.

Amúgy most azt szeretném, hogy nyerje meg Brett, és pakolja ki Scottie-t, tegye mellé Rockstart a blokkba:) De ha Angie nyerne vagy Rachel, és elkezdenének kicsit komolyabban játszani, akkor sem lennék mérges:) Csak aztán nehogy visszajöjjön, akit kiraknak… Ááá, ez a hét most gáz lesz Sam miatt, mert nem használta fel… nyerjen inkább ő:)

Fragohol1C - 2018. 07. 23. 14:18

Uhh ez a tegnapi epizód nem volt gyenge. Sam-et sajnos el kell engednem, mert nagyon szimpi, de amit művelt ebben az adásban az már túl sok volt :-)

Először is minek nyeri meg az HOH-t, mikor tudja, hogy már nincs kontrolja a bonus life-ra. Ezt tökre máshogy kellett volna kezelni. Ráadásul, konkrétan kitiltott mindenkit a HOH szobából az mi már? :D

Rockstar csörömpölése meg unalmas, ráadásul Bret észre se vette :-) Evel Dick-nél(S8) még röhögtem ezen, de (S15) Amandánál meg pláne (S19) Josh-nál rohadt unalmas volt, ráadásul mindkettőjüket utáltam, mint állat :D

JC ahogy leesett amikor a szemüvegét igazította rohadt nagy volt :D

Jah és JC és Bayleigh beszélgetése nálam kiverte a biztosítékot, az ilyet nem tudom miért kell betenni az adásba …

Deny - 2018. 07. 23. 17:00

Fragohol1C: Gondolom azért tették bele, mert már ment a felháborodás adás előtt, meg jelentek meg cikkek róla.

Nem értettem Bayleigh-t amúgy. Tudom, hogy tabuszó meg minden, de JC tényleg metanyelvi kontextusban használta, nem sértésnek. Bayleigh ugyanezt csinálta, annyi volt a különbség, hogy az övé kérdő, JC-é pedig kijelentő mondat volt. De egyikük sem sértésnek használta.

Ilyen értelemben még országos csatornás sorozatokban is hallottam a szót. A Parenthoodban pl. az egyik fehér karakter magyarázta el a fekete fiának a fekete felesége jelenlétében, hogy miért csúnya szó, és kimondta. Semmi gond nem volt belőle.

Arról nem is beszélve, hogy JC konkrétan a saját közösségére használt tabuszót is kimondta, meg a midget-et is. Na mindegy.

Nem tetszett Sam viselkedése, de ettől még (egyelőre) csípem. Rockstar “dala” jobban bejött, mint Meatballé, bár ez nagyon gyerekes volt tőle. Kaitlynnek mennie kell minél előbb. Nagyon idegesít.

Thomas - 2018. 07. 23. 21:12

Ez aztán kemény rész volt, elveszekedtek minden marhaságon, aztán Sam jelölt két random embert és vége:)
Én sem tudom az ilyet soha megérteni, hogy hogy lehet ennyire érzékeny valaki. Olyan szavakra, amiket már ezerszer hallott, és kimondja valaki egy magyarázó kontextusban, akkor vége van a világnak, de nem voltam sosem a helyükben, szóval inkább nem foglalok ebben állást. Egyedül az a biztos, hogy kár volt ezt betenni, de hála Samnek, a jelek szerint nem volt jobb anyaguk.
Csak Haleigh-t féltem, bár nyilván nem ő lesz a célpont, mondjuk kicsit Kaitlynt is sajnálnám már, ha kiesne. Szeretném látni a fejét, amikor rájön, hogy Tyler végig játszott vele:)

Thomas - 2018. 07. 26. 21:33

Nem volt Angie:( Folyton azt lesem, hogy a háttérben feltűnik-e valahol, párszor láttam azért, meg a végén, ahogy készült megölelni Hailegh-t, de sajnos kivágták:)
Örülök, hogy Fessy Haleigh-t vette le, de most már Kaitlynt is sajnálnám. Nem tudom, ki kezdte el befonni a hajukat, de nagyon cuki lett, baromira hasonlított így Ayumi Hamasakira:) Eddig fel sem tűnt, hogy mennyire hasonló szeme van, de most ahogy szomorúan nézett, tiszta olyan volt:) Szóval remélem, Rockstar esik ki, belőle nem nézem ki, hogy bármit is teljesítsen, amivel visszamehetne. Szerintem a Level 6-nek is jobb, ha Kaitlyn marad, majd Tyler megdumálja a lányokkal. Aztán ha mégsem, akkor legalább jöjjön vissza a bonus life-fal:)

Mit is mondjak még? Ja igen, Sam most már átment a határozottan idegesítő tartományba, ahogy előadta a hülyeségeit, hogy ki kivel tiszteletnek. Te jó ég, hol vagyunk, a középkorban? És amikor ő kezdte el ölelgetni Fessyt, az nem volt tiszteletlen? Vagy amikor Fessy minkét csajnak megígérte, hogy megmenti?

Fragohol1C - 2018. 07. 27. 10:26

Igen sajnos Sam már túlmegy egy határon. Sok helyen a valaha volt legrosszabb BB játékosnak mondják, amit bármikor megcáfolok ugyan, de sajnos van benne valami. Cuki a csaj meg minden, de sajnos nem sok köze van a játékhoz.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, mrs nyehehétől (Rachel Reilly) agybajt kapok. Soha nem volt még ennyire idegesítő Big Brother játékos, mint ő, pedig voltak rendesen akik idegesítettek :D

Fragohol1C - 2018. 07. 27. 10:42

Egyébként meglepően jó eddig az évad. Nem volt még egyöntetű szavazás, végre van megint két oldal, vannak blindside-ok, sőt ha a tegnapi(mai) részt nem számítjuk, eddig minden kiszavazás blindside-dal ért véget. Volt már backdoor is, szóval, minden odavezet, hogy ez egy igazi tuti jó BB évad legyen és a többi jó évadok közt emlegessük.

Deny - 2018. 07. 27. 17:39

Nekem is tetszik az évad.

Úristen, Kaitlyn jól elszúrta ezt a puzzle-t, pedig ez gyerekjáték lett volna :D Sorrendben kellett volna bedobálnia a részecskéket és aztán fél perc alatt összerakhatta volna :D Ha nem állt meg volna bőgni, még össze is jöhetett volna neki. Alázzák érte rendesen.

https://scontent.cdninstagram.com/vp/78f9c0336795ac44f95425cffe6f6c85/5C111140/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/37822366_828842033988357_1672137438140563456_n.jpg

https://i.imgur.com/gu3ar1X.png

JC kiejtése megint vicces volt, ezen a latin “dzs” hangon mindig mosolygok. :D

@Fragohol1C: Rachel engem annyira nem zavar (bár akkoriban még nem néztem a műsort, mikor ő volt, csak a TAR-ban láttam), de már leállhatnák a nyomatásával. Minden évadba be kell dobni valamilyen ürüggyel.

Fragohol1C - 2018. 07. 28. 11:12

A poén az Kaitlyn kiesésével, hogy a BB production sem számolt azzal, hogy ki fog esni, azért nem voltak székek és azért sem volt normális interjú, búcsú videók stb :D

Itt a teljes interjú, sokat tölt, nekem még nem jött be kb 5 perce, valszeg vpn kell hozzá:
https://www.cbs.com/shows/big_brother/video/FE2EFC92-8B9E-147D-DD1A-D9F13DA6E109/big-brother-see-julie-chen-s-full-interview-with-the-latest-big-brother-20-evictee/

Thomas - 2018. 07. 28. 15:57

Sajnálom, hogy így alakult:( Egyre jobban élveztem a Tyler-Kaitlyn-Fessy-Hailegh négyszöget:) Vajon a Level 6 (5) miért váltott? És JC is váltott, de az ellenkező irányba, fura. Itt azért kéne valami magyarázat majd. Nekik szerintem jobb lett volna Rockstart kiejteni, aki egy szavazat az ellentábornak, míg Kaitlyn azt csinálja, amit Tyler mond neki. És ezt milyen okosan megmondta Angie is, hogy örültem, hogy volt szövege:)

Amúgy figyelitek, hogy Angie mindig a legszűkszavúbb a szavazásnál is? Nem dicséri meg Julie-t, nem üzen a családjának, mindig lényegre törő. Vajon ennyire keveset beszél amúgy is, azért vágnak be tőle ilyen keveset a megbeszéléseknél is? De azon röhögtem, amikor bevágták a Haleigh-ölelés végét az elején, majd egy perccel később, ahogy elindulnak egymás felé:) Így hogy mindig Angie-t lesem, jobban észreveszem, hogy milyen szar a szerkesztés…

Rachel engem sosem idegesített, ő mindig szórakoztató volt, szurkoltam is neki anno:) Engem az ilyen túl harsány figurák szoktak idegesíteni, mint mondjuk Frankie és Dan, meg Paul is… Sam nekem nem cuki, már eleve nem tetszett ez az álszent stílusa.

Azért az a puzzle nem volt egyszerű, összerakni igen, de felállítani már nehezebb, mert a lábaknak a megfelelő szögben kell állnia, hogy megtartsák a többit, és felette több darabból állt, amit tartania kellett, így az alapokat nehéz volt lerakni. A földön meg tudta csinálni. Persze ideges volt, ha eleve a földön kezdi, több ideje maradt volna felépíteni, de ebben a a helyzetben én sem vagyok biztos benne, hogy kiraktam volna.

Az évad tényleg marha jó eddig, én már csak amiatt is mindig várom, hogy vajon mond-e valamit Angie, vagy mutatják-e:) De jó lenne, ha ő vagy Rachel megnyerné az HoH-t, és elkezdenének kicsit játszani, nagyon kéne már!

Thomas - 2018. 07. 28. 16:00

Azt el is felejtettem, hogy a kisfilmje alapján azt hittem, JC marha gáz lesz, de nagyon vicces, annyit röhögök rajta:) Josh-hoz tudnám hasonlítani, hasonlóan idióták, még azt is kinézem belőle, hogy véletlenül mondta Rockstart:)

Thomas - 2018. 07. 28. 16:13

A puzzle-ről jut eszembe, hogy milyen izgalmas volt így real time-ban nézni, először mondom, á, ez könnyű, meglesz, aztán hú, nem is olyan könnyű, de azért csak meglesz, féltávnál kezdtem ráeszmélni, hogy ez nem is biztos, hogy meglesz, aztán elkezdte a földön összerakni, mondom, jaj, nem fogja tudni felállítani és szétesik, aztán elkezdett sírni… Tiszta hullámvasút volt:)

Ezzel szemben milyen a Survivorban egy puzzle? Agyon van vágva az egész, mutatják külön-külön a csapatokat, hogy ügyködnek valamin, nem látni, hogy állnak, nem tudod, hogy megfelelő időrendben vannak-e odavágva a dolgok, nem tudsz izgulni sem, mert egyszer csak az egyiknek már csak egy darab van, betolja és vége:) Talán érdemesebb lenne osztott képernyőn mutatni a 3 puzzle-t real time-ban, biztos követhetőbb lenne.

Az nekem fel sem tűnt, hogy nem készültek a kiesésre. Voltak székek, máskor nem ilyenek szoktak lenni, vagy mi? Persze az interjú rövid volt, de hát nyilván nem hagyhattak neki meg több időt, mert ha visszamegy, akkor mivel töltötték volna ki?:) Búcsú videók sem mindig szoktak lenni.

Bobby - 2018. 07. 30. 12:39

Furcsa, hogy Bayleigh pont az ellenséges csapat tagjának hamarabb mondja el, hogy van egy power app a zsebében mintsem egy Haleighnek.

De ez a Scottie gyerek folyamatosan csak elcseszi a játékát. Nemhogy ellavírozna a játék felééig inkább hol ide, hol oda haverkodik. Amint egyszer jelölve lesz kiesésre, röpül is.

Fragohol1C - 2018. 07. 30. 15:03

Bayleigh valszeg azért mondja el az ellenséges csapat tagjának, hogy power appja van, mert ahogy Kaitlyn interjújából kiderült konkrétan fogalma nem volt arról, hogy van másik szövetség. Sanszos, hogy ez Bayleigh-nek sem esett le.

Thomas - 2018. 07. 31. 17:53

Nem esik le nekik, mert Tylerről mindenki azt hiszi, hogy Kaitlynnel volt párban, Brettből meg a csendes lányokból meg senki sem nézi ki, hogy kialakítanak egy szövetséget. Kezd már nagyon félremenni az egész:( Az elején milyen jó szövetségnek tűnt a Level 6, nem igaz már, hogy egy HoH-t sem képesek megnyerni:( Azért is szomorú, mert ez is olyan volt, hogy bárki bemákolhatta volna. De ahogy becsúszott Baleigh 8 század különbséggel, egyből tudtam, hogy Brett, Rachel vagy Angie kiesik:( Ha Brett megnyeri a Vetót, akkor egyértelmű, hogy az egyik kedvencem kiesik:(

Amúgy azt tudtátok, hogy Angie rúdugró? Én eddig nem tudtam:) Meg azt is elmondta, hogy erre a hétre az a taktikája, hogy meglapul. De nem ez volt a taktikája az előző 3 héten is? Lassan ideje lenne már váltani, és mondjuk megnyerni valamit.

Deny - 2018. 08. 01. 00:38

Nem tudtam, de azon a mondatán röhögtem :) Mondom, ennél jobban már nehezen lehet meglapulni :D

Azon a Fessy-JC szitkomjeleneten akkorát röhögtem :D

Amúgy nem tudom, kinek mekkora tragédia lenne, de veszélybe kerülhet Julie műsorvezetői posztja, ha a férjét elítélik és leveszik a csatorna éléről a zaklatási vádak miatt. Én azért sajnálnám. Tudom, hogy ő a Chenbot, de én szeretem a stílusát.

Fragohol1C - 2018. 08. 01. 09:27

Én nagyon sajnálnám, ha Nem Julie Chen lenne a műsorvezető. Nem tudnék elképzelni nála jobbat, pedig biztos lenne. Az első résztől kezdve ő a műsorvezető, hiba lenne a férje miatt lecserélni.

Thomas - 2018. 08. 02. 00:22

Hát legalább jól követi a taktikát, és eddig be is jött, mert az elején még általános célpont volt, mégis megúszta a jelölést, szóval egy rossz szót nem lehet rá szólni! Nála jobban csak Kaycee követei, az a csaj nagyon tud valamit:)

Ne már, most komolyan a férje miatt cserélnék le Julie-t? Hát ez már abszolút túlzás, mi köze neki ahhoz? Még mindig mennek ezek a zaklatási perek, elég őrjítő, nem tudni, épp ki lesz eltüntetve a TV-ből…

winnie - 2018. 08. 02. 07:27

ezt a témát inkább hanyagoljuk – legalábbis abban a tekintetben, hogy miatta lecserélnék. mármint nem olvasok semmit az ügyben, de ő nem csinált semmit. az simán lehet, hogy ha a férje bukik, amire jó esély van, akkor ő is lelép, de az saját döntés kell, hogy legyen.

majd, ha lesz konkrétum, akkor, de ezek a vizsgálatok elég sokáig el szoktak tartani.

Thomas - 2018. 08. 02. 15:50

Hát azért így már más. De azért remélem, annyi esze csak lesz, ha kiderül, hogy a férje egy zaklató, akkor inkább elválik tőle, nem a karrierjét dobja el.

Ezt a mai részt meg rossz volt nézni, komolyan:( Egy félreértés miatt esik ki Rachel, volt már ilyen? Szerintem Bayleigh nem taktikából hazudott, nincs neki annyi esze, tiszta őrült az a csaj, most bebizonyította. Valamit félreértett, aztán továbbgyűrűzött a hülyeség, és ha most Rachel emiatt megszívja, nem tudom, kit lehet okolni:( Leginkább magát, hogy elhitte, Angie-nek legalább volt annyi esze, hogy egyből tudta, Tyler ilyet nem mondana.

Deny - 2018. 08. 02. 17:03

Volt Angie! :)

Bayleigh tényleg nem normális, eleinte bíztam benne, hogy jó lesz, de tiszta bolond. Mehetne már ő is, csak sajnos van még egy adu a zsebében.

A veto comp tetszett, a varjús jeleneten pedig felröhögtem :D

Fragohol1C - 2018. 08. 03. 08:25

Hát srácok, ezen kb fél órája röhögök :D
https://i.imgur.com/hTC5aA5.jpg

Bobby - 2018. 08. 03. 12:00

Hát sajnálom Rachelt jol szarul jött ki neki az egész de az hogy a saját szövetsége hitte, hogy kamuzik…..

Viszont ez olyan rossz, hogy aki csak az adásokat összefoglalókat nézi az egy csomó lényeges dologról lemarad. Nagyon manipulativan van szerkesztve az egész. Pl. Haleigh es Tyler kis romancarol egy képkocka nem volt meg az osszefoglaloba, pedig a kiscsaj nagyon nyomul. Ugyanezért nem értem, hogy szinte minden adásba elmondják hogy Scottiet kene a blockra tenni. De miert?! Nem is csinál semmit (oké kinyírta a Brókat) de akkor is . Azt hiszik hogy O valójában a “Tyler” vagy csak gyengének tartják es egyszeru kiszavazásnak ?

Egy csomó fontos dologról lemard az ember . Mar olyanokat olvasni hogy van HÍVE meg Maneaters szövetségek is .

Fragohol1C - 2018. 08. 03. 13:32

A The Hive konkrétan a Fouette minusz Kaitlyn, a maneaters meg gondolom egy csajos szövetség, bár kétlem, hogy annak van-e valamiféle valóságalapja.

Fragohol1C - 2018. 08. 03. 13:44

Jah, a Hive-ban még Scottie is ott van persze.

Fragohol1C - 2018. 08. 03. 13:59

Kutakodtam kicsit, szóval a Maneater szövetségben ők vannak/voltak:
Kaycee, Angela, Rockstar, Bay, Haleigh, Rachel, Kaitlyn.

Valami kamu szövetség lehet szerintem, bár ki tudja :-)

Deny - 2018. 08. 03. 15:45

Fragohol1C: Bakker! Ez fájt :D
Sajnálom Rachelt, de az interjúja nem volt semmi. :D

Thomas - 2018. 08. 04. 20:34

Há, nem is hiszem el, hogy Angie nyert:) Vá, most aztán kezdődhet a játék végre vagy mi:) Persze, hogy most jön be valami hackeres csavar, meg Bayleigh is ott van még, aki felülírhatja a jelöléseket (és gondolom fogja is, mert az ő oldaláról fog jelölni Angie). Szóval azért nem fenékig tejfel, de most végre többet fog szerepleni a következő 3 részben, és bizonyíthatja, hogy tud játszani is:)

A többi rossz volt, nagyon rossz, arról inkább nem is írok semmit. Szégyen, hogy ilyen megtörténhet a BB-ben, csalódott vagyok, kínos volt nézni:( Azt hittem már annak sem fogok tudni örülni, ha Angie nyer, de azért tudtam:) Ez azért megmentette, hogy minden idők legrosszabb BB része legyen:)

Fragohol1C - 2018. 08. 05. 13:21

Azért Angela búcsúbeszéde Rachelnek elég durva volt.

Komolyan nem vágom miért kellett ezt. Tavaly konkrétan a búcsú beszédei miatt nyert Josh, remélem Angela nézte a tavalyi évadot :-)

Thomas - 2018. 08. 06. 16:34

Angie!!:) Ez mi volt? Megőrülök ettől a csajtól:)
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/06/236big.brother.us.s20e18..jpg

De ez a hacker comp most igencsak megnehezíti a helyzetét, sejtettem, hogy az lesz. Mondjuk azt nem, hogy Heilegh Tylert jelöli, azt hittem, Brettet fogja. Tyaler nem fog kiesni, már annyi oldalról bebiztosította magát, hogy előbb szavazza ki Bayleigh is Rockstart, mint őt. De a lényeg, hogy meg kell nyerni a Vetot, mert én azt szeretném, ha Bayleigh menne! Mondjuk E.T. után sem fogok sírni, az biztos.

A búcsúbeszédeknek mi köze a győzelemhez amúgy? Nekem is rosszul esik, hogy most mindenki haragszik Rachelre, pedig semmi rosszat nem tett szegény, de az ő oldalukról teljesen érthető:(

Deny - 2018. 08. 07. 00:29

Huh, hát nem irigylem Angie-t. Ilyen héten azért szép HOH-nek lenni. Sam ötletén kiégtem, de a többiek is :D

Hú, ez a hacker comp nekem nagyon ment volna, nagyon jó vagyok a word puzzle-ökben.

Azért nem semmi, hogy Brettnek még “poénkodni” is volt ideje: http://tvfanforums.net/uploads/monthly_2018_08/2018-08-05-hacking-brett-anal-lice.thumb.jpg.c4434a05468d0af40c5f0aed6f342842.jpg

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul a hét további része. Ez a jutalom elég nagy hatalommal ruházta fel Haleigh-t, már-már kicsit túl naggyal is.

Thomas - 2018. 08. 07. 23:25

Haha, Brett, nagyon jó:) Igen, túl nagy hatalom ez, teljesen tönkreteszi Angie HoH-ét. Most választhat egy embert a Vetora, nyilván Fessyt fogja, aztán elveszi majd Brett szavazatát, szóval még akkor sem biztos, hogy ki tudják ejteni Bayleigh-t (megőrülök már ezektől a nevektől ebben az évadban), ha megnyerik a Vetót. Csak aztán nehogy visszaüssön Angie-re:( Sam dilis, vagy a végletekig naiv, ilyen ötlet is csak az ő fejéből pattanhat ki…

Úgy néz ki, megzavarta az oldalt a két pont a linkben, így az egész sort jelöljétek ki, és úgy nyissátok meg:) Én akkorát röhögtem ezen a nyelvnyújtáson:)

Thomas - 2018. 08. 08. 00:06

Jaj, szörnyű volt elolvasni a reggeli hírekben lévő Rachel-interjúkat, hogy mennyire haragszik Angie-re, miket mond rá, meg horrible personnak tartja:( És Angie is ugyanígy haragszik rá, mert meg van róla győződve, hogy hazudott, és ellenül fordult:( Komolyan, jobban bánt ez az egész, mint bármi, ami a BB-ben történt mostanában, nagyon remélem, hogy meg tudják beszélni:( De milyen klassz lett volna, ha az interjúk előtt Rachel legalább az utolsó 2 részt visszanézi, utána lennék kíváncsi inkább a véleményére!

Thomas - 2018. 08. 09. 16:27

Hú, mi volt itt:) Volt valami mogyorót rágcsáló Angie, testápolót kenegető Angie, labdával gurigázó Angie, alkudozó Angie, magabiztosan beszédet mondó Angie, többet szerepelt, mint eddig az összes részben:) Ezt a hacker dolgot megint nagyon benézte, végül is hasonló a szitu, mint Rachelnél, most ezt mégis nagyon élveztem, mert Bayleigh-t nem bírom, és akár ő a hacker, akár nem, mennie kell a power appje miatt. Szegény Haleigh mire gondolhatott, amíg Angie halál magabiztosan szónokolt, hogy most felfedi a hackert?:) Elveszi mondjuk Brett szavazatát, ha JC és Sam most is velük szavaz, akkor meglesz.

Amúgy azt nem teljesen értettem, miért nem vette el Tyler a Vetót Angelától, azt hittem, ezzel felfedik, hogy szövetségesek. De végül is így magyarázható, hogy Angie elmondta neki, hogy Bayleigh a hacker, és őt akarja jelölni, de akkor is… Fene tudja. Azért az tetszik, hogy Bayleigh hülye figyelmetlensége (hazugsága?) nem csak Rachel sorsát, de az övét is megpecsételte.

Thomas - 2018. 08. 11. 15:57

Csak sikerült valakinek fellépnie a komolyan idegesítő szintre, ez a Bayleigh tuti nem százas. Bár már sejthettem volna akkor is, amikor összeállt Swaggyvel. Azért aki úgy tud ordítani, hogy vérzik a szája, az nem kispályás. Sajnáltatja magát, közben meg csak ő tehet az egészről, ha nem forgatja ki Tyler szavait, talán még Rachel és ő is bent lennének! Azt hittem, magával rántja Haileght is, mert ő meg valami megmagyarázhatatlan okból magát tartotta felelősnek, szóval a legjobbkor jött neki ez az HoH győzelem asszem. De most így Angie lesz veszélyben, ha Tyler mondjuk Vetot nyer, akkor nem tudom, hogy Brett vagy Angie lesz-e ezek után a célpont:( Mert azt most már összekapcsolhatták, hogy Tyler és Angie együtt dolgoznak, Brettet nem tudom, hogy hozzájuk kapcsolták-e:( Hát most már komolyan kezd izgalmas lenni, nem tudom, mi fog történni, a hacker miatt totál kiszámíthatatlan az egész! Kemény hét lesz, az tuti!

Amúgy a “nagyi” nem ugyanaz a csávó volt, aki Rachellel ordítozott? Haláli:) Sajnálom, hogy Tyler nem vette el a vetót Angie-től, akkor ő kapta volna meg a nagyit:))

Az valami akvárium, amikor akkor szoktak mutatni, amikor csúnyán beszél valaki az élő adásban?

Deny - 2018. 08. 11. 19:16

Fú, Bayleigh-n én is kiakadtam. Egy pillanatra azt hittem, az Ördögűzőt nézem, amikor ordítozott. Pszichó a csaj nem kicsit. Amúgy olvastam, hogy állítólag aggódott, hogy terhes, mert védekezés nélkül feküdtek le Swaggyvel az elején, és most késik neki, de ebből nem vágtak be semmit.

A nagyin én is eltűnődtem, de nem tudtam kivenni a maskara alatt, hogy valóban ugyanaz a fickó-e.

Az az akvárium szokott megjelenni a live feedeken is, amikor leveszik őket, vagy valami hiba történik. Nem hiszem, hogy a káromkodás miatt volt, olyankor szimplán leveszik a hangot, ha gyanús, hogy valaki csúnyát fog mondani. Szerintem pillanatnyi hiba volt :) A hangosítással is akadtak problémák, ahogy láthattuk.

haruka - 2018. 08. 11. 21:10

Én úgy tudom, kis késéssel adják a műsort, hogy a véletlen káromkodásokat az élőből is ki tudják vágni, ezért mutatják olyankor az akváriumot. Fessy meg Kaycee tuti mondott valamit, mert rosszat választottak és rá is jöttek egyből, Kaycee bocsánatot is kért.

Nem tudom, nekem eddig nincs kedvencem, kiesők közül senkit nem sajnáltam. Talán most Hayleighnek kicsit, ő legalább kezdi kapisgálni, hogy Tylerre oda kell figyelni. Tényleg, Fessy meg közte ez a showmance akkor ennyi is volt? Mostanában nem mutatják, hogy enyelegnek, meg Brettnek is azt mondta, hogy “they are not a thing”..

Fragohol1C - 2018. 08. 13. 13:31

A Fessy és Hayleigh showmance-t csak Fessy akarja, Hayleigh inkább nem.

Ez a hacker comp jól megkavarta a szálakat, bár múlt héten is és elég nagy esély van rá, hogy ehéten is a Level 6 fog kijönni belőle jól. Alapjában véve én örülök, hogy csak két hétig volt.

Szerintem a Fouette/Hive a játék történelmének egyik leggagyibb szövetsége, pedig aztán elég hosszú a lista :D

Thomas - 2018. 08. 14. 18:24

Jaj, én nagyon féltem Angie-t:( Hiána a hacker comp, ha a Vetót nem nyerik meg, megy vissza Kaycee és ugyanúgy ki fog esni:( Viszont ha megnyerik, akkor E.T. végre hazatelefonálhat:) Az szerencsére növeli az esélyeiket, hogy berakhatja Tylert vagy Brettet, és csak 2 embert kell húzni, de jó lenne, ha a másikat is sikerülne kihúzni:) Még ha Brett nem is egy nagy chellenge menő, inkább ő játsszon, mint Fessy:)

Tényleg elég gagyi Fessyék szövetsége, folyamatosan fogalmuk sincs, mi történik a játékban:) Nem mintha a Level 6 annyira ütős lenne, elég vacakul megy nekik a játékok megnyerése.

Harukának igaza van, minden elő műsort 1-2 perc késéssel adnak, hogy ki tudják belőle szerkeszteni, ha csúnyát mond valaki, vagy bármi olyat, amit nem akarnak, hogy kimenjen, rettentő szomorú, de így van. Egyszer az Idolban is cenzúrázni kellett asszem Steven Tylert. Viszont az akváriumra legalább kapásból ráismertem a hacker compban:)

Fragohol1C - 2018. 08. 15. 10:28

Húú srácok, Fessy letörte a mosdót a HoH szobában :D
https://i.imgur.com/syObCTp.jpg

Illetve van új szövetség, Mr & Mrs Smith, nem fogjátok kitalálni kik vannak benne. Brett és RockStar(BlockStar) :D Persze Brett csak poénkodik :D

Bobby - 2018. 08. 16. 13:21

Na jó Rockstar most már tényleg mehet (és valószínűleg menni is fog ) Mondom úgy, hogy KC-t szívesebben látnám kint, de amit most a Vítón csinált az valami hihetetlen idegőrlő volt… :D Kétszer is megnyerhették volna erre elbassza mind a kétszer, egyszerűen hihetetlen ez a nő. :D

Mi lett volna ha a lányának még születésnapja is van?! :D :D

haruka - 2018. 08. 16. 15:22

Rockstar hogy lehet ennyire szerencsétlen? :DD Mondjuk Samnél meg JC-nél legalább be lehet próbálkozni azzal, hogy őt tartsák bent, hát látják, mennyire nem tud semmit nyerni. :)
Nem tudom egyébként Tyler mennyire gondolkodik előre, de ha négyen maradnak, szerintem senki nem akarja majd őt vinni a döntőbe. Én legalábbis nem tenném.

Thomas - 2018. 08. 16. 15:25

De hogy törte el, véletlenül vagy mérgében? Valami bele is van rakva, mintha az alsó része lenne.

Hú, ez a Veto, párszor a szívroham kerülgetett, nem is tudom, mikor volt legutóbb ilyen izgalmas játék:) Amikor Tyler felment a rossz kártyával, huhh, azt hittem vége van Angie-nek, aztán visszament, és versenyfutás Haleigh-vel, majd a végén én esküszöm már bíztam ET-ben, hogy rosszat vitt, és tesék:) El sem hiszem, hogy sikerült megnyerni! Múltkor tévedtem, mégiscsak megérte ET-t bent tartani, ha őt szavazzák ki, most Angie ment volna haza, huhh:)

Bobby - 2018. 08. 16. 19:52
Thomas - 2018. 08. 19. 21:15

Köszi, beletették az összefoglalóba:) Nem is írtam utána, hát elég egyértelmű volt a dolog. Viszont azt sajnálom, hogy nem ment ki Tyler power appje, mert emiatt nagy veszélyben van Angie, akárki nyer, aki Tylert akarja kidobni, majd őt fogja helyette:( Szóval jó lenne, ha ebben a két hétben ők nyernék az HoH-t, vagy legalább a Vetót, amíg játékban van. Mondjuk ahogy elnéztem ennek a csúszkálósnak a kezdését, ezt jó eséllyel Fessy nyeri:( Bár Angie-nek is ment azért, de nem olyan gyorsan.

Thomas - 2018. 08. 20. 16:51

Haha, hát ez sokkal jobban alakult, mint gondoltam, szenzációs a JC:) Ezt nem hiszem el, úgy röhögnék, ha sikerülne Fessyék még egy szövetségesét kiejteni az ő HOH-ük alatt:) Most már csak az kéne, hogy Scottie ne nyerje meg a Vetót! Meg Haleigh sem, mert ő is leszedné. Nem semmi, hogy JC-ben jobban bízik, mint a barátnőjében, ebből sem lesz így komoly kapcsolat:)

Most nem bánom, hogy nem volt Angie, talán most okos dolog egy kicsit meglapulni, aztán majd megnyerhetné a a következő HOH-t:) Amúgy hogy megjósoltam, hogy Fessy nyeri a mostanit, de már az elején látszott, hogy milyen jól mozog a csúszós talajon, rajt-cél győzelem volt, bár Scottie azért szorongatta. Vele rosszabbul jártak volna, az biztos:)

haruka - 2018. 08. 20. 21:21

Azért az vicces, hogy még mindig level 6-nek hívják magukat, miközben az egyik tagot ők maguk ejtették ki. :)) Sam meg JC meg ugye nem része a bandának.
Fessy meg, hát na, igaza volt Haleigh-nek, ha ennyire idióta, akkor ne csodálkozzon, ha jövő héten ők ülnek majd a kanapé közepén. Kíváncsi vagyok, mi lesz a veto-n. Ja meg végre látunk majd jury house-t.

Fragohol1C - 2018. 08. 21. 10:36

Eddig azt hittem Rockstar a legbénább játékos a mostani szezonban, de amit Fessy művel az elég durván űbereli :D

Jah és van egy kis Tyler+Angela összemelegedés, kíváncsi leszek mi lesz belőle, bár Angela már említette, hogy bejön neki Tyler :-)

Fragohol1C - 2018. 08. 22. 11:06
Thomas - 2018. 08. 23. 21:36

Mi történik itt? Nagyon fura volt a vége:) Már egy pillanatra elhittem, hogy Fessy annyira sötét, hogy a másik szövetségesét is jelöli, de hát nehogy már:) Rakja csak be Samet, aztán jól van. De miért nem mutatták a veto meetinget? Fura volt ez az egész.

De az marha jó, hogy Brett megnyerte a Vetót, el sem hiszem, hogy azzal a hülye stratégiával összejött neki:) Pedig már Tyler elkezdte lebontani a kupacot, annyira nyilvánvaló volt, hogy alatta lesz egy:) Azt meg egyből tudtam, hogy Angie-ét fogják először megtalálni, ahogy berakta a sütőbe.

A zingek nem voltak most olyan viccesek, inkább csak sértegette őket, meg mi volt megint az a kisípolás? Nagy hülyeség olyat mondani, ami nem mehet le az adásban, de ezt már tavaly is megbeszéltük.

Thomas - 2018. 08. 23. 21:39

Miket mondott Angie-re, hogy lelketlen, meg mittudomén… nem, ez már egyáltalán nem tetszik, régen ezek viccesek voltak, most csak szimplán bunkók. Meg olvastam azt a Julie-interjút, amit winnie linkelt valamelyik nap, ő is olyanokat mondott Angie-ről, hogy nem veszi észre magáról, hogy gonosz, meg mittudomén. Nem értem, miért utálja így mindenki Angie-t, nekem az adásokból nem ez jön le róla:(

haruka - 2018. 08. 23. 22:17

Kár, hogy nem mutatták a veto-t, de szerintem máskor is volt már ilyen. Érdekes, szerintem most jó volt Zingbot, pedig amúgy nem szeretem, de majdnem mindenkinél betalált.pl. Fessy a full-time moron. :D

Thomas: Angela a tipikus popular mean girl, legalábbis nekem ez jön le, semmi emberit nem láttam még tőle (mondjuk én nő vagyok. ja meg a live feedet meg az after darkot nem követem).

Fragohol1C - 2018. 08. 24. 06:24

Abból a pár percből amit egy adásban mutatnak egy játékosról nem feltétlen mutatja, hogy milyen a jelleme. Angela csinos csaj, könnyű kedvelni. A live feeds meg egy teljesen más történet. Például Angela beszélte rá Brettet, hogy mit mondjon Rachelnek a viszlát üzenetben, a Rockstar kiesésénél is ő mondta Brettnek, hogy legyenek bunkók vele. Brettnek meg ugye nem kell kétszer mondani az ilyeneket.

A Vetot valszeg azért nem mutatták, mert a mai adásban lévő HOH is hosszabb lesz és nem fog beleférni az adásba.

Lesz megint Jury battleback. Nem tudom miért erőltetik ezt. Aki egyszer kiesett az okkal esett ki. Jelen esetben semmi értelme nem lenne. Gondolom akkorra tervezik, amikor 5-en lesznek a Jury-ben. Akárki jön vissza a kövi körben újra ki fog esni.

Deny - 2018. 08. 24. 10:24

Thomas: Azt tudni kell, hogy az adások azért eléggè manipuláltak. Minden karakter kap egy narratívát, ahogy a készítők ábrázolni szeretnèk a játèkosokat. Olvasom mindig a TVTime-on és a Jokersen a dolgokat, és azokból gyakran kiderül, hogy egyes játékosok valójában teljesen más személyiségűek, mint ahogy azt az adások mutatják. Pl. ott tudtam meg, hogy Angie egyáltalán nem húzta meg magát, állítólag mindig részt vett a game talkokban, csak ezt nem vágták bele.

Nekem tetszettek a zingek, a sípolás csak simán egy “fucking” volt. (Real fucking crazy, asszem).

Bretten kiégtem, mondom, tuti meg fogja találni valaki a mappáját, kicsit se gyanús az a matrachegy, erre ő nyert :D

Fragohol1C - 2018. 08. 24. 13:31

Szerintem is jók voltak a Zingek, illetve JC zingje szerintem béna volt, ezer mást ki tudtam volna találni.

Zingbot egyébként twitteren szivatta Kaitly-t és Swaggy-t :D

https://i.imgur.com/O3O4fr5.jpg

Thomas - 2018. 08. 25. 20:09

Az pl. nem volt emberi, ahogy az utolsó részben bejött a síró Haleigh, és Angie egyből ugrott és megölelte? És ha befűti valami hülyeségre Brettet, az sem azt jelenti nálam, hogy ő a szemét, hanem hogy pl. le akarja járatni, ha esetleg vele jutna döntőbe, tutira ne rá szavazzanak. Az már Brett baja, hogy meg is csinálja. Azt persze tudom, hogy jól lehet manipulálni ezekkel az összefoglalókkal, de hogy ha Angie tényleg gonosz, és aktívan részt vesz a stratégiában, akkor miért próbálják meg úgy bemutatni, mint egy halk szavú csajt, aki nagyjából azért ment be, hogy még jobban lebarnuljon, azt már egyáltalán nem értem. De valahol örülök is, hogy nem nézem a streamet, mert nekem Angie az álomcsaj, nem is szeretnék semmi olyat látni, amitől csalódok benne, jó ez így:)

Nem akarok BattleBacket:( Most pont tök jól alakul a dolog, Angie és Tyler bebiztosították magukat szerintem a következő 2 hétre ezzel a Fessy-Haleigh “szövetséggel”, akik meg kiestek, egyáltalán nem szeretném, hogy visszajöjjenek, főleg véres szájú Bayleigh vagy Scotty:( Szóval ez most nem jött jól, de gondolom azért kellett, mert Kaitlyn nem tudta kirakni azt a puzzle-t. És így is tutira csak egy dupla kiesés lesz idén, szóval még az is lehet, hogy ez alapból be volt tervezve.

Fragohol1C - 2018. 08. 26. 19:16

@Thomas, ha Angel neked az álomnő akkor tessék, ennek talán örülni fogsz :-)

https://imgur.com/a/QiGn2ak

haruka - 2018. 08. 26. 21:39

Thomas: Nyilván sok múlik a szerkesztésen, és az amcsik szeretik a feszkót meg a drámát a realitykben (ezért kaszáltam pl. a Masterchefet, mert már kicsit túltolták).
Én most megnéztem egy After darkot, ami közvetlen az hoh competition után volt (és ezzel jól el is spoilereztem magamnak az egészet, na mindegy :D), érdekes volt,meg voltak benne vicces dolgok, amiket tuti nem fognak berakni az összefoglalóba, nagyrészt a rengeteg fuck miatt.

Thomas - 2018. 08. 27. 16:12

Köszi, Fragohol1C, az bizony!:) De juj, megeszi azokat a cukros szarokat, amiket JC kotyvaszt? Hát most csalódtam benne a legnagyobbat :D

Amúgy most nem örültem, hoyg megnyerte az HoH-t, ezt most dobniuk kellett volna Tylerrel, ahogy meg is beszélték. Úgyis Samre mentek volna Haleigh-ék, a többiek meg rájuk. És akkor mi van, ha kiesik Brett vagy Kacey? Hamarosan úgyis ki kell esniük. Szóval most kár volt célpontot csinálni magából, miután ilyen szépen bebiztosították magukat:(

De épp azon gondolkoztam, hogy más simán reális, hogy nyerjen. HA képes lesz megszabadulni Tylertől, mert ellene nem fog, bármilyen más kombóban viszont elég jó esélye lenne szerintem:)

És most mennyi jó anyag volt Angie-ről, nagyon élveztem ezt a részt:) Azok a kis mosolyai, meg ahogy beszélt a diary roomban Tylerről, haruka, ne mondd már, hogy nem volt emberi:) Szerintem cuki volt:)

Hú, és ha az amcsik szeretik a drámát meg a feszkót, akkor mi van a magyarokkal? Én már konkrétan ezért nem bírtam nézni a VV-t, mert ott már nem túltolták, hanem csak ebből állt:)

Deny - 2018. 08. 27. 16:45

Thomas: Jó hír! Lehet, hogy Zingbot szívtelennek találta Angie-t, de a nézők úgy tűnik, szeretik. A Jokerses szavazáson jelenleg a 2. helyen áll a népszerűségi listán Tyler után. Bemásolnám a linket, csak kicsit spoileres, mert rajta van, hogy ki nyerte a vétót.

Thomas - 2018. 08. 27. 16:49

Vá, ennek örülök:) Kérdés, hogy közülük hány ítél a műsor alapján, ahol aboszolút szerethető szerintem, és hány nézi a streamet:) Zingbot nagyon gonosz volt most:)

De ez a szavazás is alátámasztja azt, amit mondtam, ha nem Tylerrel döntőzik, nyerhet, nem? Mert Sam egy nulla, JC nem akkora puppet master, mint hiszi magáról, Fessy a legbutább játékos ever, Haleigh HoH-e alatt kiesett a legjobb barátnője, Brett csak játssza az agyát, Kacey meg semmit sem csinált eddig. Angie feljött az első HoH-e óta nagyon, szerintem már nem hívják furniture-nek:)

Fragohol1C - 2018. 08. 27. 19:59

Kacey ugyanúgy benne van a L6-ban, mint a többiek, ugyanúgy odateszi magát, csak az adásba kevésbé kerül bele.

Fragohol1C - 2018. 08. 29. 13:00

Hajegyenesítés project beindult Sam fodrászatában :D

Tyler, Kaycee és Brett az áldozatok, bár Bretten nincs sok mindent egyenesíteni :D

https://imgur.com/a/255uSTy

Thomas - 2018. 08. 30. 00:51

Jézus, ez Tyler az első képen? Meg sem ismerem:)
Akkor azt mondod, hogy Kaycee ugyanolyan aktív, mint Angie mostanában? Mondjuk neki mindenképpen előnyére válhat a végén a 2 HoH győzelme, míg Kaycee talán csak egy Hacker compot nyert.

Deny - 2018. 08. 31. 10:29

JC megint zaklatta a népet. Fogdosta Tylert és a hónalját csókolgatta, Haleigh-t pedig nem engedte WC-zni, kinyitotta az ajtót, ezért Haleigh kiabált a stábnak, hogy állítsák le. Egyelőre nincs szó szankcióról/kizárásról, de basszus, elég betegnek tűnik a csávó.

Thomas - 2018. 09. 01. 16:11

Egy kicsit most lemaradtam, csak most láttam a vetós részt, szóval nem is merek visszaolvasni, hogy írtatok-e valamit:) De ez a vetó marha jó volt, annyit röhögtem rajta:) Végre valami újítás, nem csak a szokásos típus feladatok:)

Angie-nek miért nem voltak olyan vicces kommentjei, mint a többieknek? Kár érte. Amúgy nem volt fair az első része, az 1 pontos labdákkal, Angie-nek az összeset a feje fölé adta, volt amit elkaphatatlan magasságba, Kaycee-nek is vagy feje fölé, vagy lábához, Fessy meg töbet kapott mellmagasságba, amit a legkönnyebb elkapni. Vagy csak ezeket mutatták, remélem. De vére valami Kaycee-nek is ment, úgy örültem, hogy megnyerte, mert különben Haleigh esett volna ki:) Aki meg utolsóként bent marad a szövetségéből, annak általában szokott lenni esélye kezdeni magával valamit, talán ezután Sam következik. Vagy az, aki visszajön.

JC meg nem értem, hogy mire játszik, igaza van Fessynek, utánuk ő jön. Vagy köztük van valami erősebb szövetség Brettel? Ha Haleigh-t is maga mellé állítja, akkor bizony könnyen kieshet Tyler vagy Angie, amikor egymás ellen fordulnak.

Fragohol1C - 2018. 09. 02. 10:11

JC-ről volt állítólag ilyen vezetői megbeszélés és mivel Tyler nem jelezte a production-nak JC-t, ezért most megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.

Egyébként JC ezen a héten még nagy valószínűséggel megússza a blockot, mert szerintem a HOH Haleigh-t és a visszatérőt fogja megjelölni. Bár a backdoor tervekről még nem hallottam.

Jah és van egy tök aranyos videó, Tyler és Angela beszélget a saját életükről, teljesen spoiler mentes. Látszik, hogy forr közöttük a levegő :-)
https://www.youtube.com/watch?v=gd1bXStQ2Qw

Thomas - 2018. 09. 02. 18:08

Hát nem nagyon örülök a fejleményeknek, most Scottie is, JC is, Brett is Angelát akarja kiejteni, és Tyler basszus:( Pont Angie-vel nincs final 2-ja? Pedig én azt hittem, hogy neki ő az első számú szövetségese! Most meg már azt mondta, hogy simán kiejti, ha kell:( De most ez spoiler, hogy Haleigh és a visszatérő lesz a jelölt? Akkor valaki a Level 6-ből nyert nyilván. De ha Brett, akkor lehet, hogy Angie-t akarja backdoorozni:( Hát én nem tudom, de most ez után a rész után nem érzem úgy, hogy jó lenne a helyzete, háromnak konkrétan ő a célpontja, szerintem Haighley is jelölné, valamint Samnek sem jelent semmit, és Tyler is megszabadul tőle, ha kell, nem érdekli különösebben:( Hát így nem fog nyerni, ha csak Kaycee-re számíthat.

Amúgy milyen gagyi volt már, hogy ilyen 1 perces, random labdadobálgatással döntötték el, hogy ki menjen vissza. Azért ez egy komolyabb versenyt érdemelt volna szerintem. Máskor ennek egy külön részt szenteltek.

Köszi ezt a videót, majd megnézem mindenképpen!

Fragohol1C - 2018. 09. 04. 11:57

Nem spoiler, csak logikus gondolkozás :-)

Tyler az HoH. Nem fogja felrakni a többieket. JC-vel és Sam-mel is van f2-je, Angelat meg nem fogja megjelölni, max valamikor a final 3-4-ben rakja ki.

Thomas - 2018. 09. 04. 15:18

Ja, így legalább Angie biztonságban van, de így meg Haleigh fog kiesni?:( Kérdés, hogy adja be a többieknek, hogy rá szavazzanak. Már ha marad minden így, nem lesz Veto, de remélem Haileigh megnyeri, ne menjen minden olyan simán Tylernek:)

Azt továbbra sem értem, hogyhogy Tylernek pont Angelával nincs final 2-ja? Hisz már mutatták is őket egyszer, ahogy tervezgetik a végjátékot. Vagy csak Angie olyan természetesnek gondolja, hogy nem is lett kimondva? Nagyon fura. De most akkor miért is akarja kirakni, hogy ne terelje el a figyelmét? Mert sajnos Angie nem hiszem, hogy átlátná, hogy neki meg kéne Tylertől szabadulni a győzelem érdekében.

JC már túlzásba viszi a szarkavarást, lehetne ő a következő. Szerencsére Tyler átlát rajta. Ha most nem menne ennyire Haleigh ellen, simán lehetne backdoorozni JC-t. Szerintem ha Scottie nyerné a következő HOH-t, ki is esne.

haruka - 2018. 09. 04. 15:27

Remélem Haleigh megnyeri a veto-t, és JC kerül a helyére, már az elejétől idegesít. Ellene szerintem Scottie még akár maradhatna is.
Ha Angela vagy Kaycee nem lép, akkor Tyler megnyeri szerintem. Mondjuk lehetne kicsit tökösebb, bár az is egy taktika, hogy mással végezteti el a piszkos munkát.

Thomas - 2018. 09. 04. 17:45

Jaj, megnéztem ezt a videót is, nagyon elcseszett gyerekkora lehetett szegény Angie-kémnek:( De miért rángatta évekig az anyja tornára, ha nem is akarta? Az ilyenekből pont ez lesz, hogy egyszer csak besokall, és teljesen feleslegesen költöttek rá annyi időt és energiát és vették el az egész gyerekkorát:( Kár, hogy vége lett, hallgattam volna tovább is, mert ez a rúdugrás is elég rosszat tett neki, de gondolom csak az egyetem végéig csinálta.

Thomas - 2018. 09. 06. 17:53

Hogy feljött Kaycee a competitionökben:) Fogalmam sincs, ki fog most kiesni, Tyler nyilván megpróbálja majd rábeszélni a többieket, hogy Haleighre szavazzanak, de nagyon remélem, hogy nem fog összejönni! Ha viszont Scottie esik ki, akkor visszatérünk a múlt heti állapotokhoz, ami nem feltétlen jó Angie-kémnek:(

Mert ha JC és Brett nyer, könnyen lehet, hogy őt akarják majd backdoorozni, JC egészen biztosan. Haleigh is szerintem őt és Tylert tenné a blokkba, mert Brettel jól elvan, Kaycee-t most szereti, szóval ki mást? Sam nem valószínű, hogy nyer, ha mégis, akkor kiszámíthatatlan, Tyler meg nem játszik. Csak akkor dőlhetek hátra, ha ő vagy Kaycee nyeri az HoH-t. De szerintetek van esélye Angie-nek nyerni? Mármint a végén:) Mekkora lenne, te jó ég:)

Fragohol1C - 2018. 09. 07. 11:26

Kaycee azt csinálja amit Dan (BB10, BB14) taktikának szoktak hívni. Meghúzza magát a játék első felében, szövetséget köt pár emberrel, de semmi extra. Most meg a vége felé hajrázik. Ráadásul nem nagyon volt balhéja senkivel, mindenkivel jóban van és akiket a szövetsége kirakott ők nem tudják, hogy Kaycee is benne volt. Szóval teljesen jó helyzetben van egy esetleges F2 esetén.

haruka - 2018. 09. 07. 14:15

Na, ezért nincs semmi értelme a battle back-nek, remélem jövőre nem erőltetik. Viszont jövő héten double eviction, juhú! :)
Kicsit sajnálom, hogy nem Brett lett az HoH, kíváncsi lettem volna, mit csinál (Thomas, te viszont tuti örülsz neki, mert így Angela nincs veszélyben :)). Így valószínűleg Haleigh meg Sam lesz a jelölt, esetleg egy kis JC-backdoor beleférhet.

Thomas - 2018. 09. 08. 16:51

Hú, én baromira örülök, kutya nehéz hete lett volna Angie-nek, ha nem nyeri meg Kaycee vagy ő az HoH-t:) Persze még így is lehet a double eviction miatt, a második HoH-t neki kéne megnyerni. Bár ha összejön a JC backdoor, akkor talán nagyobb biztonságban lenne, mert akkor ha mondjuk Tyler nyer, akkor tuti inkább Haleight dobná ki, de talán Brett is. Szóval JC-nek kéne mennie, nagyon fontos!

Kaycee akkor direkt bénázott az elején a chellenge-ekben? Most meg hirtelen kiderült, hogy milyen ügyes, nem semmi:) De örülök ennek a fordulatnak:) Persze nem vele kéne döntőbe jutnia Angie-nek, de ki ellen lenne esélye? Brett ellen talán? Vagy Sam ellen? Ki tudja, akár még Tyler ellen is lehet, tavaly sem számítottam rá, hogy Paul elbukja ugyanezzel a taktikával, hogy mindenkivel final 2-je volt.

Thomas - 2018. 09. 08. 16:54

Amúgy tényleg nincs értelme a battle backnek, jó, amikor Victor kétszer is visszajött, akkor azért jó sokáig húzta emiatt, de most csak megnyújtották vele 1 héttel a játékot. Persze ha Kaitlyn kirakja az emberkét, akkor valószínűleg nem lett volna. Vagy akkor kétszer csinálnak dupla kiesést, ki tudja?

Ha nem jön vissza Scotty, és Tyler az HoH, akkor kiesett volna Hailegh, amit sajnáltam volna, viszont így egyértelműen JC lenne most a célpont szerintem. Így meg talán Tyler rádumálja Kaycee-t Hailegh-re, szóval ebből a szempontból mintha rontott volna Angie helyzetén. Mert az most már világos, hogy rá nézve JC a legveszélyesebb.

Thomas - 2018. 09. 10. 17:37

Hát ez nem túl jó, hogy fel sem merül JC. Marad az, hogy Haleighnek meg kéne nyernie a vetót, különben simán lehet, hogy utána megy Angie is. Ami a szomorú, hogy ha Haleigh kiseik, Tyler dobni fogja a következő 2 HoH-t, hadd essenek egymásnak, ő már be van biztosítva. Ha meg Angie nem nyer valamit csütörtökön, akkor igen jó esély van rá, hogy repül is, mire felfogná dolgokat:(

Rettentő jól szóarkoztam Angie szaglásáról szóló kisfilmen, több ilyen kéne:) Az meg nagyon meglepett, hogy random benyomták azt a több hetes anyagot, amikor Tylernek mesél a gyerekkoráról! Ezek szerint így szerkesztik az egészet, mikor van hely, akkor bedobálnak akármit, ami korábban kimaradt, ez valahogy nem tetszik nekem. És sajnos itt sem jutottunk el a sztori végéig, még az anorexiás rész előtt elvágták.

A kis BB-reunion marha jó volt, Victort meg sem ismertem szakáll nélkül, nézem, ki ez?:) Meg Daniele Donatót sem, azta, hogy megváltozott! Pedig nemrég gondolkodtam rajta, hogy Angie lehet-e a legszebb csaj, aki valaha játszott a BB-ben, és rá gondoltam, hogy talán vetélytársa lehet:) Mondjuk én csak a 10. évad óta nézem, szóval max onnantól tudnék egy eyecandy toplistát felállítani:) Britney-n is igencsak látszanak az eltelt évek, pedig ő is csak 31 éves.

Fragohol1C - 2018. 09. 10. 23:15

Húú, Dani nagyon megváltozott mióta legutóbb láttuk, bár még most is nagyon csini, de ez a haj kicsit öregíti szerintem. A 8. évadban nézett ő ki nagyon jól szerintem :-)

Thomas - 2018. 09. 12. 01:10

Igen, szerintem is öregíti, nekem is ez jutott eszembe, de ha ő maga is nagymamának érzi magát, akkor nem csoda:) A 8. évadot meg kéne néznem valamikor:)

haruka - 2018. 09. 12. 14:24

Én csak a 14. évadnál kapcsolódtam be, szóval Daniele nekem ismeretlen volt, de azért ja, elég idősnek néz ki, főleg, hogy fiatalabb nálam. :D Mondjuk én Samet is idősebbnek néztem, meglepődtem, mikor kiderült, hogy 27 éves.
Ez az eljegyzés megint csak időhúzás volt, ráadásul Nicole-t én annyira nem is bírom. :/

JC-t szerintem így első körben jelölni nem lenne jó ötlet, mert rögtön elkezdené kavarni a szart, viszont ha Sam vagy Haliegh megnyeri a vetót, akkor tuti ő lesz a replacement, és akkor van esély kiejteni. Vagy a double evictionnel, mert ott gyorsan pörögnek az események, nincs idő elkezdeni manipulálni.
Angela része vicces volt, jót röhögtem rajta, főleg a német juhászos mondaton. :)) Meg persze hogy kinek milyen szaga van. Mondjuk elég koszosnak tűnik a ház. Múltkor Angela meg Tyler mászkáltak mezítláb, aztán lehetett látni, hogy mindkettőnek fekete volt a talpa, fujj. :)

Thomas - 2018. 09. 13. 16:21

Samet is az elég fura frizurája öregíti, ami azért elég meglepő, hogy egy fodrász ilyet hord (mindig az Under the Dome jut róla eszembe, Lyle, a fodrász, akinek úgy nézett ki a haja, mintha meghalt volna a fodrásza:). Jó, nyilván nem magának csinálja, de talán tudnia kéne, hogy mi áll jól neki. Nicole-t már én sem bírom, hidegrázás kap el már akkor is, ha csak meghallom a hangját. Ami csak azért furcsa, mert képtelen vagyok elhinni, hogy a 16. évadban még szurkoltam neki, pedig így volt.

Tényleg backdoorozni kellett volna JC-t, azért szurkoltam, hogy megnyerje Hailegh vagy inkább Sam, de sajnos utolsók lettek:( Kaycee hihetetlen, most már szinte biztos, hogy tudatosan fogta magát vissza. Ilyen nincs, hogy valaki csak bénázik 2 hónapon át, most meg sorban nyer mindent!

Haleigh-t sajnos már szerintem semmi sem mentheti meg, viszont legalább nem úgy tűnik, hogy Tyler dobná az HoH-t, és ha ő nyer, nagyon remélem, hogy JC megy ki gyorsan, mielőtt kavarni tudna bármit:) Viszont a másik véglet, hogy ha JC vagy Brett nyer, akkor Angie is pillanatok alatt kieshet, szóval izgi rész lesz, az biztos. Ha Sam nyer, akkor talán azt csinálja majd, amit Tyler mond neki, nem hiszem, hogy ilyen hirtelen ki tudna találni valami marhaságot (pl. hogy kisorsolja a jelölteket), de ő úgysem nyer.

Azt el is felejtettem mondani, hogy Sam nem kicsit őrült azért, mi volt már az a confession, amit most is bevágtak az elején az összefoglalóban? Hogy ha hazudtak neki és kiszavazzák, akkor széttép mindenkit, letépi az ajtókat, vagy mittudomén?:) Valaki szóljon már neki, hogy erről szól a játék:)

Thomas - 2018. 09. 14. 19:18

Hú, ez kemény volt! De jól van ez így, szimpatikus volt Brett az interjúnál, és nem is igazán lehet mérges, ő ugyanezt tervezte. Pechje volt, nem tudott megnyerni semmit, így nem is volt lehetősége előbb lépni.

Most viszont ugyanolyan kemény hét jön, ha JC vagy Sam nyer, szerintem Angie a célpont. Ugye Sam róla beszélt Tylernek, hogy mindenki milyen kényelmetlenül érzi magát maitta, WTF? De mit is várhatnék valakitől, aki úgy érvel, hogy megérdemli, hogy itt legyen, hogy ő jó ember:)

Nincs mese, Kaceynek vagy Angie-nek kell nyerni, vagy legalább a vetót megnyernie, különben baj lesz. De ha a zsűri ennyire Angie ellen van, akkor úgysincs esélye nyerni?

Haleight-t nagyon sajnálom, ő is milyen cuki volt az interjún. De igazából örülnöm kell, hogy mindketten eljutottak ilyen sokáig. Akár nyer Angie, akár nem, ez biztos hogy az egyik kedvenc évadom marad:)

Fragohol1C - 2018. 09. 17. 10:43

Amennyiben sikerül a Tyler-KayCee-Angela F3 akkor Kaycee-nek lesz a legnagyobb esélye.

Amennyiben Tyler vagy Angela őt viszi magával tuti ő nyer. Konkrétan senki nem haragszik rá, mindenkivel jóban volt és nem tudtak róla, hogy a döntésekben ő is benne volt. Tylernek csak akkor van szerintem esélye ha Angela-t viszi magával a döntőbe, mivel a csajt sajnos mindenki utálja. Amennyiben Tyler Kaycee-t választja a fináléba (jelen állapot szerint) akkor szerintem bukja a győzelmet.

Ha a kövi körben JC-nak valahogy a csodával határosan sikerülne összehozni egy HoH-et akkor az eléggé megkavarná a szálakat.

Ha nem is ez, de remélem valami csavar még lesz, mert a vége uncsi lesz :D

Thomas - 2018. 09. 17. 17:17

Egyre izgalmasabbak ezek a compok, ha itt most Sam nyert volna… hú, hát az nagyon ott lett volna, hogy a teljesen fogalmatlan játékos jelöl a top 5-ben. Azt mondja, Angie semmit nem tett azért, hogy itt legyen:) Miért, ő mit tett? Tudom, ő jó ember, meg 100%-ig bízik Tylerben, oké:)

Na szóval Angie bezsákolta a harmadik HoH-t:) Nem vagyok benne biztos, hogy Samat kéne kiejtenie, az oké, hogy nem haragszik rá senki, de olyan szinten nulla volt a játéka, hogy szavaznának rá? Azért a végén a többség le szokta gyűrni a sérelmeit, és arra szavaz, akit jobb játékosnak lát. Viszont JC játszott is azért, bár nem volt akkora puppermaster, mint hitte, és közben jóban volt mindenkivel.

Azt elhiszem, hogy Kaycee gyakorlatilag bárki ellen nyerhet, ha bejut, ezért kéne Angie-nek és Tylernek egymást vinnie. Főleg most az új epizód fényében, hogy szerelmesek egymásba, ez valami új lenne, még sosem jutott el egy pár a végéig. Arra is gondolhatnának, hogy az évadok után a győzteseknél is kiemeltebb a sokáig eljutó pároknak az utóélete, ha együtt jutnának a döntőbe, ők lehetnének a jövő über BB-párja:)

Arra vagyok tök kíváncsi, hogy Haleigh kire fog szavazni. Sejtem, hogy ha Kaycee bejut, akkor rá, de egy Angie-Tyler döntő esetén szerinted kire szavazna?

Ezek szerint akkor Angie-nek semmi esélye nincs nyerni, mindenki utálja? Én azért bízok benne, hogy egy Sam ellen nyerhet, Tyler ellen viszont… hát, nem ő az esélyes sajnos. De tavaly is olyan biztos voltam benne, hoyg Paul nyeri, és nem, visszaütött ez a sok final 2, hátha most is ez lesz:) Más reményem nincs, mert úgyse Sammel fog döntőzni, ő valszeg már ma kiesik…

Dust in - 2018. 09. 17. 22:11

Angelának egyedül Sam ellen lehet esélye, illetve Brett ellen lehetett volna, mert ő is hasonló közutálat tárgya.

KC
Tyler
JC
Angela
Sam

Kb. ez a sorrend szerintem a jury-nél. Egyébként messze Tyler a legjobb játékos, de ezt a jury csak a műsor után fogja látni, így KC ellen szerintem valós az esélye, hogy kikapna a döntőben.

haruka - 2018. 09. 17. 22:16

Hát, én kicsit sajnálom, hogy Brett kiesett, egész szimpatikus lett a végére.
Egyébként a Kaycee-Angela-Tyler hármas ennyire jól titkolta eddig, hogy ők gyakorlatilag összedolgoznak a final3-ig, vagy JC-nek ez eddig hogy nem esett le?

Kaycee ellen szerintem senkinek nincs esélye, Tyler nyerhet Angela vagy Sam, JC ellen, Angela szerintem csak Sam vagy JC ellen, JC meg Sam meg max egymás ellen. :)
Én is remélem történik valami váratlan, mert ez így tényleg uncsi lesz a végére. :)

Thomas: hát ez az, hogy tavaly is bitter jury volt, mert Paul simán jobb volt, mint Josh, de mivel sokan megharagudtak rá, ezért inkább nem rá szavaztak. Szóval ez alapján szerintem Angelára nem sokan szavaznának, akármennyi comp-ot nyert is, vagy bármilyen jól is játszott.

Fragohol1C - 2018. 09. 18. 11:23

A látottak alapján szerintem idén is erősen érzelem alapján fog dönteni a jury és Brett exit interjúja is ezt erősíti. Ráadásul meg ugye nem igazán foglalkoztak a srácok a jury managementtel, látva a búcsú videókat :D

Thomas - 2018. 09. 18. 19:00

Eh, akkor ezek szerint tényleg nincs sok esélye Angelának, mert ő meg pont fordítva látja, hogy Samet mindenki szereti, ellene nem nyerhet, ki kell dobni. Hát akkor menjen Tylerrel, aztán majd meglátjuk.

Szerintem a Level 6 esetében nem is a titkolás a lényeg, hanem hogy Tyler el tudta hihetni mindenkivel, hogy vele akar menni a final 2-ba, a többieket csak felhasználja. Van sajnos ez az embertípus, aki bármit el tud hitetni bárkivel, biztos velünk is el tudná, ha ott lennénk, és nem kívülről figyelnénk:) Paul is ilyen volt, nála visszaütött, amikor a kiesettek rájöttek, hogy mit csinált, lehet, hogy itt is az lesz. Én tavaly is örültem, hogy Meatball nyert, az én szememben ő jobb játékot játszott. Tyler mondjuk szimpatikusabban csinálja ezt az egészet, mint Paul, de attól még ő is csak játszik az emberek érzelmeivel.

Fragohol1C - 2018. 09. 19. 08:44

Srácok, Julie Chen marad a BB-nél! Csak a The Talk-ot hagyja abba. A férje lemondott a CBS CEO pozícióról.

Thomas - 2018. 09. 20. 16:48

Mondta ezt konkrétan? Mert mindjárt arra gondoltam, hogy így az évad vége előtt nem szállhat ki, de aztán ki tudja, hogy hosszabbítanak-e vele szerződést.

Hát JC nyerte az HoH-t:( Várható volt, hogy egyszer már összejön neki valami. De végül is már nincs különösebb jelentősége, fontosabb, hogy ki nyeri a vetót, az dönt a kiesésről. Angie-nek meg Sammel úgyis elúszott az utolsó esélye, hogy nyerjen?:( Nem tudom, mit ahogy azt sem, hogy döntőzhetne JC-vel. Ha Angie nyeri az utolsó HoH-t, nem hiszem, hogy őt vinné, ha JC nyer, fene tudja. Vagy akkor már nem fog Tylerhez ragaszkodni, hanem átgondolja, hogy Angie ellen lehet esélye nyerni és őt viszi? Na, talán még ez lenne a legjobb forgatókönyv:)

És most, tegyük fel, hogy Tyler dönt, melyik lányt vinné tovább? Kaycee volt a no. 2-ja, de Angie-be meg szerelmes elvileg. Kaycee talán Angie-t választaná, szóval egy fokkal nyugodtabb lennék, ha folytatódna a veto nyerő szériája:) De persze biztosra csak akkor lehet menni, ha Angie nyer. Fuhh, hát unalmas ez semmiképpen sem lesz, max utána, ha kiesik Angie:)

Deny - 2018. 09. 20. 23:14

Én is hozzászólok már :) Én most már mindenáron Kaycee-nek szurkolok. Nem semmi a csaj, meg igazából szerintem meg is érdemelné. Őt tartom a legesélyesebbnek a győzelemre. Tyler szerintem el fog vérezni Paul módjára, Angie-t utálják, JC pedig nem tűnik akkora faktornak, hogy rá szavazzanak. Azon röhögtem, hogy Sam idegesítőnek találta :D

Egy Tyler-Angie döntő viszont érdekes lenne.

Thomas: Egy csomó tévés hírportál megerősítette, hogy Julie marad, bár akkor szerintem nem nagyon kellene hangoztatnia a férje nevét, mert így is elég álszentül jön ki belőle. A nézők szidják is érte. Viszont nem bánom, hogy marad, mert nélküle nem nagyon tudnám elképzelni a műsort. Annyira bírom a stílusát :D

Fragohol1C - 2018. 09. 21. 07:14

Konkrétan azt nem mondta, hogy marad, de kiadott egy videonyilatkozatot twitteren és abban búcsúzott el a The Talkos kollégáitól. A videoban a BB szinpadon állt a kijáratnál. Ha nem folytatná a BB-t szerintem azt is mondta volna.

Sosem kedveltem JC-t, de most kicsit örülök, hogy megnyerte a HoH-et. De ugye itt a lényeg a PoV, aki ott nyer az dönt, hogy ki megy. Elcsíptem a feedsen pár beszélgetést és érdekes lesz az biztos :-)

Deny - 2018. 09. 21. 12:40

Update Julie-ról: még egy évadra van szerződése + a téli celebes szezonra. Addig biztosan marad, utána kérdés, hogy a CBS megtartja-e, vagy ő ki akar-e szállni.

Thomas - 2018. 09. 22. 14:38

Hát vége:( Rettenetesen sajnálom:( Lehet, hogy úgysem nyert volna, de már az is mekkora dolog lett volna, ha akinek az első perctől szurkolok, bejut a final 2-ba:) Sőt, már ez is nagy dolog, hogy eddig eljutott. Ahogy Tyler mondja, a legszebb csaj, akit valaha láttam:) Na jó, ezt így azért nem jelenteném ki, de a BB történetében a legszebb, ezt aláírom:) Szuper évad volt mindenképpen, bár most már nem különösebben érdekel, hogy ki nyer. Azért megnézem, mert jön Jeff, az egyik all-time kedvenc férfi játékosom:)

Nagyon remélem, hogy Julie marad, én ís bírom a stílusát, az nagy csapás lenne a BB-nek, ha le kéne cserélni. Bár ha Angie vezetné, azt az egyet még elfogadnám:D És most egyébként mi van a férjével, volt valami vizsgálat az ügyében? Ha tisztázódik, visszakerül a CBS élére, vagy az már esélytelen? Csak annyit tudok, amit a wikipedia ír, hogy kvázi 100 milliós végkielégítést kapott és lemondott. Azért nem rossz nyugdíj alap, na:) De tagadja a vádakat, és ne már hogy ennyivel tönkre lehessen tenni bárkinek a karrierjét, hogy páran megvádolják valamivel, amit nem is kell bizonyítani. Ha meg bizonyítva lenne, kétlem, hogy Julie ennyire kiállna mellette.

Fragohol1C - 2018. 09. 24. 09:08

Itt lehet szavazni az idei AFP-re akár 10x is, vpn sem kell:
https://www.cbs.com/shows/big_brother/favorite-houseguest-vote/

Ha kíváncsiak vagytok, tudok írni részeredményeket :-)

haruka - 2018. 09. 24. 15:30

Köszi! Nyomtam is gyorsan 10 szavazatot. Én nem szeretném látni az eredményeket, még a végén felidegesíteném magam. :))

Kíváncsi vagyok, mi lesz. Ha Kaycee bejut a final 2-ba, akkor tuti ő nyer. JC viszont nem tudom, kit vinne magával, szerintem inkább Tylert.

Thomas - 2018. 09. 24. 16:54

Köszi, nyomtam is Angie-re, legalább ezt nyerje meg, hátha:)
Nagyon vacak volt a mai rész, többet mutatták Bayleigh-t, mint Angie-t:( Külön örülök, hogy az Ördögűzőbe illő ordítozását újra láthattam, köszönöm, CBS!:)
Kitalálhatnának már az ismétlés helyett valami mást, mondjuk mutassanak több jury house-t, meg legyen valami extra nyereményért, mondjuk egy kocsiért egy verseny, azt is vezethette volna Jeff.

haruka - 2018. 09. 26. 14:51

Jaj, én is de unom ezeket az visszatekintős részeket. Szerencsére a Survivorban egy ideje már nincs ilyen időhúzás. Jobb lenne tényleg, ha kicsit többet mutatnák a jury house-t.

Bobby - 2018. 09. 27. 11:17

Hát nagyon jó évad volt az tény, de annyira nem szeretem mikor az ilyen “under the radar” játékosok nyernek. Még JC-nek is jobban örültem volna ha ő nyer. Tyler szerintem az egyik legjobb játékos, kezdetek óta kedvencem de ahogy látszik Amerikának is ő volt :D
Több jury housenak én is örülnék. Hogyhogy még nem találták ki spin off-ra? Heti egybe simán mehetne olyan napokon mikor nincs rendes epizód.
Celebrityt érdemes lesz nézni?

Fragohol1C - 2018. 09. 27. 13:55

Ugyanígy vagyok én is. Tylernek sokkal jobb volt. Viszont és ez valszeg vmi új trend is vagymi, hogy érzelmek alapján döntenek az ex játékosok a jury-ben, ezért van szükség jury managementre. Ezzel nyert Kaycee. Nyilván megérdemelte ő is, de az egész évados játéka Tylernek volt jobb. Sokkal.

Ez a swaggy c lánykéréses dolog szerintem egy cseppet sem volt romantikus, sőt inkább szánalmas volt. Nem is lett volna szabad, hogy engedjék ezt, elvitte azt a pár percet mástól.

Az egész évad viszont szerintem irtó jó volt, főleg az első fele, de a másodikban sem panaszkodhattunk. Egy viszont biztos, erről a Fuette/Hive szövetségről kijelenthetjük, hogy a játék egyik legrosszabb szövetsége volt. Alulmúlta még a Moving Company-t (BB15) is :D

Néztem udvari interjúkat. Bár én bírom a Rosst és Marissát, de tavaly Dr Will ezerszer jobb interjúkat csinált tavaly.

Jah és egy fun fact. Tyler volt az első az AFP szavazáson és Kaycee a második. Ha Tyler nyer akkor Kaycee-nek adták volna az AFP-t.

Thomas - 2018. 09. 27. 19:10

Kaycee csak az első felében volt under the radar, aztán jól feljött. Emlékszem még, hogy az elején ők voltak Angie-vel a furniture, annyira nem vágtak be tőlük egy mondatot sem, de ez a CBS hibája is. De aztán ahogy fogytak az emberek körülöttük, kénytelenek voltak mutatni őket:) Szerintem megérdemelten nyert, bár nekem már a végén tök mindegy volt.

Milyen jó, hogy Rachel ennyit beszélhetett a fináléban:) Helyette legalább volt lánykérés, szuper. Ezért kellett a döntősöket is folyton félbeszakítani, hogy legyen hely az igazán fontos dolgokra!:)

A Celebrityt inkább akkor érdemes nézni, ha van valaki, akit kedvelsz. Játék szempontjából egy ilyen összecsapott évad nem egy nagy élmény. Múltkor Shannon tök jó volt az elején, aztán meg dög unalmas lett, miután kiesett, nem is tudom, minek szenvedtem végig.

Fragohol1C - 2018. 09. 28. 11:19

Itt vannak a backyard interjúk Ross és Marissatól:
https://www.facebook.com/OffTheBlockwithRossAndMarissa/videos/334668733993098/

Thomas - 2018. 10. 17. 23:05

Nicsak, kik tűntek fel a Dancing with the Starsban:) Kíváncsi lennék, hogy simán csak szeretik és elmentek megnézni, a kamerás meg kiszúrta őket, vagy van valami oka, hogy ott voltak?
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/10/190dancing.with.the.stars.jpg

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz