login |

Hírcsütörtök

2018. 07. 05. 09:10 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek

 • Amerikában szerdán nemzeti ünnep volt, amivel kezdetét vette egy hírmentes hosszú hétvége.
 • Finálé: Comedy Knockout S5
 • Magyar premier – Prime: 07.12 Gotham (Gotham) 4. évad (folytatás)
 • Magyar premier – RTL Klub: 07.19 Doktor Murphy (The Good Doctor) 1. évad
 • Az LA to Vegas szinkronhangjai.
 • Andrew Marlowe, a Take Two készítője azt találta mondani, hogy új sorozata ugyanabban az univerzumban játszódhat, amiben a Castle is, és felvetette, hogy akár crossovert is csinálhat, illetve, hogy egy ideális világban kiderülhetne, hogy mi a helyzet manapság a Castle karaktereivel.
 • Alan Taylor rendezheti a The Sopranos előzményfilmjét (bővebben róla itt), a The Many Saints of Newark-ot.
 • Alapból nem tűnik érdekesnek számunkra egy nem íróval kötött készítői szerződés, márpedig az Amazon Studios-hoz tartó Vince Gerardis producer. Azonban. A Game of Thrones-t az HBO-nak eladó figura elég sok IP, azaz szellemi tulajdont, azaz könyves jogot birtokol, így a vele kötött szerződés révén az Amazon olyan scifi és fantasy író könyveit adaptálhatja, mint Robert Silverberg, David Brin, Greg Bear és Jack Vance.
 • A felélesztett Last Man Standing-be az eddig bejelentett szereplők mellé Hector Elizondo (Ed) is vissza fog térni. Ezen kívül folynak a tárgyalások, hogy Kaitlyn Dever (Eve) visszatérő szereplőként esetleg feltűnjön az új szezonban. Molly Ephraim (Mandy) és Flynn Morrison (Boyd) le lesz cserélve.
 • Az HBO Westworld: The Maze címmel az Alexa-ra fejlesztett egy Choose Your Own Adventure kalandjátékot. A 20 perc alatt végigjátszható hangvezérelt játékban értelemszerűen adott szituációkban kell döntéseket hozni.
 • Júliusban jelenik meg a The Walking Dead: Our World, ami egy Pokemon GO-szerű AR-mobiljáték lesz.
 • Adrian Pasdar elmondta, hogy Tawnia McKiernan, Stephen J, Cannell lánya elkezdte fejleszteni 1996-os sorozata, a hamar kaszált Profit rebootját.
 • Pilotberendelés: Motherland – Freeform, készítő: Eliot Laurence, executive producer: Will Ferrell és Adam McKay, katonai fantasy egy alternatív Amerikában, melyben 300 évvel korábban véget ért a boszorkányüldözés, miután a boszorkányok megegyeztek az amerikai kormánnyal, hogy harcolni fognak az országért. Így a fiatal boszorkányok 18 éves korukban katonai mágiával kapcsolatos harci kiképzést kapnak – és a nemi szerepek is felcserélődnek, hiszen a nők lépnek fel a terrorista fenyegetések ellen. A történet középpontjában három nő lesz, akik megkezdik kiképzésüket.
 • A Viceland-en 2 évad után befejeződik a Deesus & Mero című késő éjszakai napi talkshow 2 évad után, de nem ám azért, mert nem lenne rá igény, hanem mert Desus Nice és The Kid Mero a Showtime-ra költözik át, ahol saját heti talkshow-t kapnak. Az utolsó rész 06.28-án kerül adásba. Szóval a Viceland hiába próbálta megtartani őket. Az új műsor fél órás lesz és 2019-ben kezd, és benne a műsorvezetők dumálni fognak mindenféléről (zene, sport, popkultúra, politika) egymással és vendégekkel.
 • A Boomerang berendelte a The Tom and Jerry Show 3. évadját.
 • Az AMC elkaszálta a Comic Book Men-t.
 • A The Bletchley Circle: San Francisco 07.26-án érkezik a BritBox-ra.
 • A Sex and The City egyik legsokkolóbb epizódjának, a Splat!-nek (6×18) az oral history-je.
 • Színészek színészekkel beszélgetnek: Jeff Daniels és Laura Linney, Debra Messing és Sharon Stone, Sarah Silverman és Joel McHale,
 • Állandó szerep: Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever – Unbelievable (Netflix), Tomer Capon – The Boys (Amazon),
 • Vendégszerep: Michael Galante – Good Trouble (visszatérő), Jason Sudeikis, Rick Springfield, Peter Gallagher, Tyler Posey​, ​Thomas Lennon, Bryan Greenberg, Charles Michael Davis – Sideswiped,
 • Interjú: Jeremy Strong (Kendall – Succession), Scott Adsit (Baymax – Big Hero 6: The Series), Joaquim Dos Santos és Lauren Montgomery (a Voltron: Legendary Defender showrunnerjei), Chris és Shane Houghton (a Big City Greens készítői),
 • A FOX+-ban júliusban felkerült a Bob burgerfalodája 1-3. évad és az APB – A milliárdos körzet, valamint új évadok jöttek olyan sorozatokból, mint az X-akták, az Amerikai Horror Story, a Foglalkozásuk: amerikai, Amerikai fater, Futurama és a Scream Queens – Gyilkos történet – utóbbi szezonja talán az első országos premier is a platformon.
 • Új sorozat: Tim Vine Travels Through Time – BBC, angol, készítő: Tim Vine és John Archer, amolyan Doctor Who csak szójátékokkal, amiben a főszereplő Robin Hood korába utazik vissza, hogy helyretegye az arany nyílvesszőt és a szívét is.
 • Új sorozat: Hailmaker – BBC3, komédia, készítő: Jon Macqueen, szereplők: Akemnji Ndifornyen és Samson Kayoegy, munkásosztálybeli történet, amiben a főszereplő vállalkozók ráébrednek, hogy a könnyű pénznek a legnagyobb az ára.
 • Az ABC múlt héten nem tervezett epizódját adta le a The Proposal című randi reality-jének, ugyanis abban az egyik résztvevőről múlt héten valaki megírta, hogy szexuális zaklató.
 • Az Apple TV-n folytatódott, vagy csak visszatért egy kicsit a Carpool Karaoke: The Series. Két hete a Tag című film kapcsán Jon Hamm, Jeremy Renner és Ed Helms énekelt, most pedig Evan Rachel Wood és James Marsden, akik még egy Westworld-ös karaktereikre átírt számot is lenyomtak.
 • Emmy-interjú: Christina Ricci (Zelda – Z: The Beginning of Everything), Tatiana Maslany (mindenki – Orphan Black), Mara LePere-Schloop (a The Alienist díszlettervezője), Merritt Wever (Mary Agnes – Godless), Bill Camp (Robert Chesney – The Looming Tower),

18 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 07. 05. 09:30

Rontott jelenetek a Suits 7. évadából:

https://www.youtube.com/watch?v=a4WCU9zJ-n4

goodjohnwin - 2018. 07. 05. 09:47

Mandy és Eve nélkül elég unalmas lesz a Last Man Standing, főleg, ha az általuk hagyott űrt Kyle-os és favágóboltos jelenetek fogják kitölteni.

Claire8310 - 2018. 07. 05. 09:50

:D mi fene! Az HBO megnézte a Bethesda E3-re készített paródiáját és azt mondta, hogy hé ez nekünk kell! :D
Állat.

https://www.youtube.com/watch?v=FnEW6dX_BmU

Yorg - 2018. 07. 05. 09:54

A Cameron doku premierje szombaton lesz.

winnie - 2018. 07. 05. 09:55

egyszer csak el fogom találni:)

GYV - 2018. 07. 05. 09:58

Szinkron készült a Helix cím sorozathoz is. Magyar címe: Helix.

Magyar hangok:

Dr. Alan Farragut – Lux Ádám
Dr. Sarah Jordan – Németh Kriszta
Dr. Julia Walker – Sipos Eszter Anna
Sergio Balleseros hadnagy – Gyurin Zsolt
Dorin – Sági Tímea
Daniel Aerov – Tokaji Csaba
Dr. Hiroshi Hatake – Kisfalusi Lehel
Peter – Beratin Gábor
Dr. Bryce – Németh Gábor

További magyar hangok: Vámos Mónika, Varga Rókus

Magyar szöveg: Erőss Ágnes
Hangmérnök: Kis Pál
Gyártásvezető: Gazdik Katalin
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor

A magyar változat a Sony Pictures megbízásából a BalogMix stúdióban készült.

GYV - 2018. 07. 05. 10:10

Illetve a Casual 4. évad premierje átcsúszott augusztus 1-re.

A Sikoly sétány (Scream Street) magyar hangjai:

http://www.gyerek-vilag.tk/2018/06/a-sikoly-setany-szinkronhangjai.html

dochollywood - 2018. 07. 05. 10:18
Devy - 2018. 07. 05. 10:28

Helix ha jól tudom az a syfys vírusos sorozat volt 2.évad után kasza de korrekt lezárása volt 2.évadnak vagyis elfogadható volt ha jól emlékszem….

winnie - 2018. 07. 05. 10:32

úgy készültek az évadok, hogy egy egységet alkossanak. belebegtették a folytatást, de ennyi.

kiskiraly - 2018. 07. 05. 13:01
winnie - 2018. 07. 05. 13:13

fura ez a platform, hogy nem mutatja (vagy csak nem látom), hogy milyen szinten áll a gyűjtés, plusz az is meglep, hogy kommunikációs céget szerződtettek, ma délelőtt küldték ki a közleményt – de nyilván így több emberhez eljut a dolog.

kiskiraly - 2018. 07. 05. 13:14

MOst olvasom a pénzűgyűjtó oldalukon, hogy 3 millió a cél, most majd 1 millió összegyűjtve.

1 nagy tv megtámogathatná őket. Megérdemelnék (a rajongók is).

kiskiraly - 2018. 07. 05. 13:21

Sajna nem vagyok képben az ilyen adománygyűjtő oldalakkal. De remélem sikerül valahogy elcsábítani őket :)

CsuDa - 2018. 07. 05. 14:10

De jó, hogy a Helixhez készült szinkron! Köszi az infót! :D

speranza - 2018. 07. 05. 16:39

A Csengetett, Mylord? találkozó ötletét én is üdvözölöm. Ez az egyetlen olyan sorozat, amit az elmúlt kb. 20 évben legalább 2-3 évente újra megnéztem, annyira zseniálisak. Egyszerűen nem tudom megunni, pedig sokszor már a szöveget is kívülről tudom. :))

gromit - 2018. 07. 05. 19:03

“Új sorozat: Tim Vine Travels Through Time”

A Robin Hood-történet csak a Comedy Playhouse-os pilotban volt, azóta volt még egy karácsonyi kiadás is belőle, de már fogalmam sincs, hogy akkor épp hova melyik történelmi korba kirándultak el.

Esetleg kicsit újragondolták a koncepciót? Mondjuk a karácsonyit nézve nem valószínű, az is ugyanolyan volt, mint a pilot. Nagyon erőltetett.

A tegnapi hírekben említett “Static”-kel ellentétben itt legalább rögtön vágtam, miről van szó (persze úgy könnyű, h a készítő neve benne van a címben :) ).

Szóval a tavalyi Comedy Playhouse-felhozatalért se voltam oda, a BBC meg rendelgeti be sorozatnak az ilyeneket.

Hát, végülis ott vannak még mindig a panel show-ik, ha szórakozni akarok. Szkriptelt komédiáért meg megyek valami kisebb adóra próbálkozni (BBC3, Channel4)

Eny - 2018. 07. 06. 09:20

Köszönöm a Tatiana inetrjú linkjét, winnie !

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz