login |

Emlékeztető: Éles tárgyak 1. évad

2018. 07. 09. 19:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány,

Ma. HBO. 20:00. Sharp Objects – 1×01 (pilotkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Wow, azért a hívószavak erősek a plakáton: Gone Girl (regényíró), Big Little Lies (rendező) és Get Out (producer) – akkor már a The Arrival is felkerülhetett volna rá a főszereplő miatt.

A lényeg, hogy itt az HBO legújabb presztízsdrámája, jól csengő nevű készítőkkel és színészekkel. A kritikánál majd bővebben is írok az alapsztoriról, de a felszínen egy átívelős krimiről van szó, aminek a főhőse egy újságíró, aki 2000-es szülő(kis)városába hazautazik, hogy arról tudósítson, hogy egy fiatal lányt megöltek, egy másiknak pedig nyoma veszett.

A többit majd a kritikában, de azt jelzem, hogy az újságírói vélemények elég jók (bár közel sem elsöprően pozitívak), s bár a sorozat (ami nem mini! folytatásosnak van tervezve) szerkezetében a Big Little Lies-ra hasonlít, valójában sokkal közelebb áll hangulatában és stílusában a True Detective-hez.

Ja, és a tartalom eléggé korhatáros, nem véletlen, hogy a 13 Reasons Why-hoz hasonlóan a csatorna figyelmeztető táblácska kíséretében adja le, amiben felhívják a figyelmet arra, hogy a függőséget, illetve a [SPOILER]-t kezelni kéne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz