login |

Délelőtti videó 3.: Mostly 4 Millennials

2018. 07. 11. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Na, a The Eric Andre Show rajongói örülhetnek. Amíg nincs TEAS (ahogy olvasom a készítői interjúban, majd jönni fog a folytatás valamikor), addig is az M4M, ami szinte ugyanazt a stílust képviseli az Adult Swim-en a műsorvezetője/főszereplője, a TEAS-író Derrick Beckles (ő az egyébként), de az eddigi epizódokat Eric Andre-val írta, szóval.

A hivatalos szinopszis szerint a sorozat egy izgalmas pillantás arra, hogy mi indítja be a hihetetlenül nagy jelentőséggel bíró millennial generációt, ami azt fedi, hogy egy totál elszállt szatíra, ami a készítő előző sorozatának, a Totally For Teens-nek a nyomdokain haladva azt figurázza ki szkeccsekkel, interjúkkal (szegény vendégek…!), rejtett kamerás utcai felvételekkel, stb.

A totál elszállt előzetes és két részlet a tovább mögött, valamint egy The Late Show-s interjú, amiben Eric Andre és Derrick Beckles Stephen Colbert vendége, és többek között arról beszélnek, hogy tartóztatták le a műsorvezetőt és a producert forgatás közben.

4 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 07. 11. 12:47

bocs az offért,
de ilyen képet meglátva néha elmerengek, hogy biztos jó felé halad a világ?
és ilyennek képzeljük el a jövő tévéjét, ilyen műsorait, a “szórakoztatást”?
Én biztos nem.

winnie - 2018. 07. 11. 12:52

képet?? ott az előzetes vagy a részlet, az sokkal pontosabb képet ad:)

és ez szerintem nem off, ráadásul nagyon jó helyen jársz, mert ez a sorozat pontosan, de halálpontosan erről szól – de leírtam a posztban. arról szól, hogy az új generációnak mi kell, ezt figurázza ki, a folytonos ingerelvárásokat, szenzációt, meg mindent. nem mondom, hogy nézz meg belőle egy részt, mert nekem például totál elviselhetetlen, annyira tömény baromság az egész, de a mondanivaló az egyértelmű, és azelőtt végülis emelhetem a kalapom, minden túlzása ellenére. más kérdés, hogy annak, akinek/akiről szólna, az nem a szatírát fogja észrevenni, az ilyen extrém dolgok van, hogy másképp csapódnak le.

Energiavampir - 2018. 07. 11. 14:45

Hm, így kicsit árnyaltabb a kép, és értem amit írsz, de kösz nem..inkább kihagyom :)

goodjohnwin - 2018. 07. 11. 18:52

“a hihetetlenül nagy jelentőséggel bíró millennial generáció”
kár, hogy ezt csak ők érzik így…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz