login |

A hét dumája

2018. 07. 13. 20:00 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: a hét dumája,

Ed Harris pár hete egy interjúban elmondta, hogy nem nagyon van arról fogalma, hogy mi történik a Westworld-ben (ami szerintem nem meglepő, hiszen a színész nem nézi a tévében, így marad a szkript). Most Evan Rachel Wood is nyilatkozott a Vulture-nek – valami hasonlót. És ehhez képest, ugye, leginkább a színészeket szoktuk dicsérni a sorozat kapcsán. Szóval.

I had no idea what was happening in season two. At all. And we shot out of order, so most of the time — I mean, it was insane to be an actor on season two. I don’t know how I feel about it. But it was a ride. We stopped reading the call sheets. We would show up and Jeffrey (Wright) and I would ask what episode we were in. It was kind of that level of — we just lived in the moment in whatever scene that we were doing, and that’s how we made it.

4 hozzászólás Ne habozz!

Venom - 2018. 07. 13. 20:16

Hát nem csak nekik nincs fogalmuk arról, hogy miről szól a második évad.

Mersby - 2018. 07. 13. 20:35

Azért illene tudniuk, ha már ott dolgoznak.
Ez olyan mint ha én nem tudnám mit gyártok a cégnél.

Nyílméregbéka - 2018. 07. 13. 21:24

Ebben az esetben a jó színészi teljesítmény inkább a rendezőt dicséri. Ha kb fingja sincs milyen kontextusban szerepel a jelenete és szinészileg az mégis jól működik, akkor az a rendezői instrukcióknak köszönhető egy jórészben.

winnie - 2018. 07. 13. 21:44

inkább a készítőket, hiszen ők is ott vannak. de a saját cuccaival mindenki tisztában van, kérdez ezerrel, tudással megy neki a jeleneteinek, de épp ez az, hogy az egészről nem lehet sok fogalma, ha a többiek sztoriját nem ismeri, ės a szkriptből megérteni azt, amit a nézők sokszor vizuálisan sem tudnak, nem egyszerű.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz