login |

Délelőtti videó 2.: Kiss Me First

2018. 07. 13. 10:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Netflix átvette a Skins készítőjének új, a Channel 4-on bemutatott sorozatát, így most egy újabb, sokkal többet mutató előzetes nézhető meg hozzá a tovább mögött. A pilotról már írtunk, de hiába különleges, hiába a VR, a gamer kultúra, a dráma, a készítő, mégsem lett túl népszerű nálunk. Hátha most rákapnak még páran? (Valaki egyébként végignézte már?)

2 hozzászólás Ne habozz!

archer - 2018. 07. 13. 13:20

Engem total berantott, szerintem tok jo kis sori.

Jane-O - 2018. 09. 29. 16:05

Én tegnap néztem végig, kb egy hét alatt lement és egész érdekes meg hangulatos volt de ahogy más helyeken is olvasni a kritikák közt valahogy hiányoznak összefüggések, vagy inkább azt mondanám hogy nem mennek bele részletekbe hogy akkor lássuk ez most hogy is volt. Bőven lehetett volna még bontani a karaktereken, bár lehet ezt még később behozzák és még az utolsó rész után is az egész kicsit megoldatlan, befejezetlen marad, pedig meg volt az íve a részeknek hogy behozzanak valami rendes befejezést. De ettől még simán ránéznék a második évadra vagy a könyvre is, mert volt benne potenciál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz