login |

Hírszerda – A Tanár 2. évad! Ransom 3. évad!

2018. 07. 18. 09:25 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Tini titánok, harcra fel! 4. évad (folytatás)
 • Premier: The Hollywood Puppet Sh!t Show S2, Fear Factor S9 (nyári), Hip-Hop Houdini S1, Seven Year Switch S3, Chopped S40, Inside the Factory S4, Our Guy In Russia S1, Serial Killer With Piers Morgan S1, Weatherman Walking S11, Nadiya’s Family Favourites S1, Katie Price My Crazy Life S2 + Finálé: The Cromarties S1
 • Magyar premier – HBO: 08.13 Nagypályások (Ballers) 4. évad
 • Magyar premier – Minimax: szeptember Waffle The Wonder Dog 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: koreai: Big S1, Moorim School S1, Hi! School – Love On S1, Blood and Treasures S1 + kínai: Metor Garden S1 + thai: Fatal Destiny S1,
 • Lekerül hó végén a magyar Netflix-ről: elmegy: Blackstone, Transformers: Rescue Bots, My Little Pony: Frindship is Magic, Transformers: Robots in Disguise, The Long, Long Holiday, Littlest Pet Shop, Transformers Prime.
 • Az RTL Klub berendelte A Tanár 2. évadját. Az RTL Klub nem hozza vissza Ubrankovics Júlia karakterét (Klaudia), a helyére Trokán Nóra érkezik női főszereplőnek egy új karakterrel. (Ilyenkor egyébként az RTL nem koppint rá a saját vagy a castingos körmére?)
 • Egy netes infó szerint a Fargo 4. évad 1825-ben fog játszódni. Ami vagy igaz, vagy nem.
 • Némi licit után a Hulu csapott le a Vampire Chronicles (itthon: Vámpírkrónikák) sorozatra – illetve már megírt pilotszkript ide vagy oda, egyelőre csak fejleszteni kezdték azt, szóval sem pilot-, sem sorozatberendelés nincs még, most keresik, hogy ki lehetne a showrunner, aki nyilván az új pilotforgatókönyv megírásában is tevékenyen részt fog venni.
 • A Global és a CBS berendelte a Ransom 3. évadját, újabb 13 részt. A forgatás ősszel kezdődik ismét Magyarországon. Érdekesség egyébként, hogy a hivatalos sajtóközleményben is kanadai-magyar sorozatként emlegetik a Ransom-ot, kíváncsi vagyok, hogy most kapunk-e újabb szerepkört benne. (Nem lenne semmi, ha magyar író is lenne az operatőrök és producerek mellett.)
 • A Cloak and Dagger évadzárójában lesz jelenet a stáblista után.
 • A Time Warner-AT&T egyesülés következménye lehet az is, hogy az HBO-nak némiképp át kell alakulnia. Legalábbis John Stankey, a WarnerMedia elnök-vezérigazgatója azt mondta, hogy több nézőt kell szerezniük, és tovább kell megtartaniuk őket, vagyis naponta több tartalmat nézetniük velük. Kérdés, hogy a populárisabb irányba való elmozdulás a jelenlegi anyagi keretek között történik-e (azaz pápá, pár kevésbé nézett, igényesebbnek mondott sorozat), vagy megnövelt büdzsé mellett (vagyis a kis sorozatok maradnak az újak mellett). És, hogy miért kell több HBO-nézés a WarnerMedia-nak? Nem köntörfalaztak. Azért, mert így több adatot és információt tudhatnak meg a fogyasztóról, amiket alternatív reklámozási módok révén monetizálhatnak. (Az HBO-nak jelenleg 40M amerikai előfizetője van és 143M globális.)
 • A Netflix smart download, azaz okos letöltési funkcióval bővül. Ugyebár már jó ideje lehet letölteni sorozatokat a platformról, hogy offline is lehessen nézni azokat. Ennek a funkciónak az lesz a lényege, hogy ha valaki megnéz egy részt, akkor az törlődik, a következő pedig automatikusan letöltésre kerül. Mindez egyelőre csak Android-ra lesz elérhető.
 • Sandra Oh lett az első ázsiai-amerikai színésznő, akit főszereplőként is jelöltek Emmy-re. Persze a sok mellékszereplős jelölése után nem meglepő a dolog.
 • A Big Finish rádiójáték formájában feléleszti a Callan című klasszikus angol sorozatot is. Ben Miles és Frank Skinner fogja a két főszereplőt alakítani.
 • Brady Norwood (Cassie) állandó szereplőnek lett kiemelve a Star 3. évadjára.
 • Liz Flahive és Carly Mensch, a GLOW készítői beszélnek a zárásról és a hogyan továbbról.
 • A Reckoning című AXN-sorozat (bővebben) szereplőgárdája: Aden Young, Sam Trammell + Simone Kessell, Laura Gordon, Gloria Garayua, Mitzi Ruhlmann, Milly Alcock, Ed Oxenbould, Finn Little, Anthony Phelan és Diana Glenn.
 • Vendégszerep: Stephanie Beatriz, Melissa Fumero – One Day at a Time, Stephen Full – Santa Clarita Diet (visszatérő),
 • Pilotszerep: Madison Lawlor, Mia Serafino – Juicy Stories (E!), Taylor Hickson, Amalia Holm, Kelcey Mawema, Jessica Sutton, Demetria McKinney – Motherland (Freeform),
 • Interjú: Jose Molina (a The Tick és az Agent Carter írója), Amy Adams (Camille – Sharp Objects), Jerry Ferrara (Proctor – Power), Jesse Armstrong (a Succession készítője),
 • Pilotszkript: The Changeling – FX, készítő: Kelly Marcel – Victor LaValle regénye alapján. Egy varázsvilágban játszódó történet egy házaspárról, akiknek gyereke születik, azonban idővel szörnyű dolgok történnek velük és a kicsivel. Afféle felnőtteknek szóló tündérmesére kell gondolni, ami egy olyan New York-ban játszódik, amiről senki sem tudta, hogy létezik, és a főhős házaspár megpróbálja kideríteni, mi történt a tőlük elvett fiukkal, s útjuk során varázslatos szigeteken és kísértetjárta erdőkön vezet az útjuk, amit fénylő boszorkányok, démon óriások és rasszista rendőrök szegélyeznek. Hogy túléljék a tündérmesét (amit talán épp annyira brutális túlélni, mint Trumplandiában élni), meg kell küzdeniük a személyes technológia és a közösségi média veszélyeivel, valamint szüleik mentális egészségével.
 • Új sorozat: The Mallorca Files – BritBox / BBC, 10 rész, angol, készítő: Dan Sefton, (A BBC-n napi, délutáni sorozat lesz.) Mallorca szigetén játszódó krimisorozat egy német (férfi, extroverált, és pofátlanul nem tipikus módszerekkel dolgozó) és egy brit (nő, introvertált, karrierjét komolyan vevő) nyomozóval a középpontjában, akik eléggé eltérő módszereik révén próbálnak rendet tartani a szigeten élő külföldiek között.
 • A Lionsgate TV megvásárolta Wednesday Martin emlékiratainak, a Primates of Park Avenue-nak a tévés adaptációs jogait, a komédia egyik készítője maga az írónő lenne. A sorozat egy antropológus nőről szólna, aki a New York City Upper East Side-jára megérkezve nagyon nem találja a helyét a csillogás és könyöklés műfajában nagyon menő anyukák között. A beilleszkedésre tett utolsó próbálkozása közben úgy dönt, hogy elkezdi tanulmányozni ennek az új “főemlős fajnak” a párosodási és vándorlási szokásait, a gyerekkezelési praktikáit, valamint mágikus megtisztulásai szertartásait, és eközben rájön, hogy az egyedek jóval komplexebbek, mint azt gondolta volna.
 • Képek a Nailed It Queer Guy-os epizódjának készítéséről.
 • Meghalt Matt Cappotelli, aki korábban a WWE-s Tough Enough-ban is szerepelt.

20 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 07. 18. 09:40

Jamie Foxx “ronaldos homorítása”:

https://www.youtube.com/watch?v=p-5wdH72PgU

kiskiraly - 2018. 07. 18. 09:44

Zomborácz Virág interjú a készülő Egynyári kaland 4. évadáról
http://www.origo.hu/teve/20180717-interju-zomboracz-viraggal.html

kiskiraly - 2018. 07. 18. 09:52

Mga az interjút készítő olyan, mint ha diákújságíró vagy egy kisvárosi újságíró (no offense) készítette volna:
Kérdések:

Az Egynyári kaland alkotása a hazai sorozatpiacon unikum. Kérem, mutassa be néhány szóban, mennyiben zajlik az alkotási folyamat másként!

Mi áll a sorozat elvitathatatlan sikere mögött?

Sok sorozat licence-k alapján készül, azonban az Egynyári kaland esetében a Duna Televízió megteremtette az alkotói szabadság egy nagyon magas fokát, hiszen „szabad kezet kap” többek között írásban, rendezésben, castingban, és az alkotótársak kiválasztásában is. Döntési jogkörrel rendelkezik, melyik ismeretlen színészekből lesznek hazai sorozatsztárok. Ez a szemlélet mit jelent az ön számára?

Azt a…

Az interjúból az egyetlen hasznos információ, hogy 4. évad 8 részes lesz, az eddigi 6 részes évadok helyett.

Bence - 2018. 07. 18. 09:59

A Tanarhoz, aki látott egy részt is az eredeti verzióból, nem gondolta, hogy Ubrankovics Júlia a tökéletes választás a szerepre, ahogy annak idején a kritikában is írtam.

BulvÁron - 2018. 07. 18. 10:05

Na innentől lesz baromi izgalmas a Tanár! Kíváncsi vagyok merre viszik a sztorit így a némethez képest

Kissur - 2018. 07. 18. 10:15

Én az 1.rész után kiszálltam a Tanárból, de lehet, hogy így a 2×01-et megnézem.

Desmond Wallace - 2018. 07. 18. 10:20

A Tanárból még csak az évad felénél járok, de Ubrankovics Júlia alakítása tényleg elég gyenge volt. Trokán Nórát csípem, szóval nem bánom a cserét.

Scale - 2018. 07. 18. 10:32

Örülök, hogy nem jön vissza Urbankovics Júlia. Ő volt a leggyengébb színész mindenki közül, pontosabban, ő volt az egyedüli gyenge, ráadásul annyira nem tudott beszélni, artikulálni, hogy az fárasztó volt. Konkrétan végigmotyogta az összes párbeszédet. Trokán Nóra viszont tényleg jó, úgyhogy jöhet, várom. :)

Rammsch31n - 2018. 07. 18. 10:40

A Fargo info sztem elég érdekes… :)

Neoprimitiv - 2018. 07. 18. 10:43

én nem néztem a Tanárt, de ezt a casting dolgot tényleg nem értem. Ha ennyire nem működik két színész együtt (sem a képernyőn, sem azon kívül, márpedig Nagy Ervin nyilatkozata alapján a munka sem ment simán), annak egy casting során ki kellene derülnie. Emlékszem, a Castle-nél Stana Katic-ot a százvalahányadik próbálkozásra találták meg, az Outlandernél pedig a férfi főszereplőt keresgélték baromi sokáig.

Kati néni - 2018. 07. 18. 10:44

Arra leszek kíváncsi, hogy Trokán Nóra karaktere mennyire fog hasonlítani Ubrankovocs figurájára. Mármint a karakterizáció. Ugyanis ez egy remake és a forgatókönyv, még ha át is írják, adott. Ilyenkor szokták elővenni a Suspiciously Similar Substitute receptjét: a régi karakter főbb jellemvonásai megmaradnak.

derek - 2018. 07. 18. 11:07

Ha Ubrankovics megy , akkor Simon Kornél sem fog szerepelni ?
Trokán Nórának örülök!

BulvÁron - 2018. 07. 18. 12:01

Spoiler derek

én úgy emlékszem a Der Lehrer sorozatban is kivették a doki pasiját a csajnak szóval valszeg Simon Kornél sem lesz a 2. évadban

MKID - 2018. 07. 18. 12:40

The X Factor UK 15. évad zsűri: Simon Cowell, Louis Tomlinson, Ayda Williams és Robbie Williams. Az élő adásokban csatlakozik hozzájuk Sharon Osbourne is.

LaCRossE - 2018. 07. 18. 13:50

Oh, nem is tudtam, hogy Louis and Nicole megint lelépnek.

Mate4182 - 2018. 07. 18. 15:23

A Suits 8. Evad is ma rajtol

winnie - 2018. 07. 18. 15:36

holnap rajtol, de nem számít, mert minket a hírblokkban csak az érdekel, hogy mi rajtolt el, nem az, hogy mi fog rajtolni:)

kiskiraly - 2018. 07. 18. 16:48

Traces of TV Series (Sladami seriali)

HBO/NETFLIX közös produkció.
Két népszerű lengyel youtuber látogatja meg USA-ban az ismert sorozatok forgatási helyeit. Akár junkie csemgesorozat is lehet belőle

http://www.filmneweurope.com/news/poland-news/item/116711-production-hbo-and-netflix-doc-series-by-polish-youtubers-to-be-shot-in-the-u-s

Néma Harcsa - 2018. 07. 18. 19:42

A Fargóhoz bármilyen évszámot ír bárki, jól hangzik. 1945. 1925. 1905. 1785.

Mate4182 - 2018. 07. 18. 23:11

winnie – bocsi, bennem maradt amit az imdbn lattam

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz