login |

Comic-Con: Mayans, MC-előzetes

2018. 07. 19. 18:44 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: video,

Egy percnél a lényeg! Spanyol Paint It Black. Megvettek. A No getting out Edward James Olmos-tól már csak hab a tortán.

A marha sok teaser videó után végre itt egy 2 perces trailer a tovább mögött a Sons of Anarchy spinoffjához.

Tartalék:

6 hozzászólás Ne habozz!

ace05 - 2018. 07. 19. 19:17

A soa utolsó évadjával az volt a bajom, hogy tele volt csomó felesleges töltelék jelenettel, amit simán ki lehetett volna vágni, szerintem. Ha Sutter ezzel kapcsolatban itt visszafogta magát, akkor jó lesz ez.

Anonymus - 2018. 07. 19. 19:21

A SOA számomra a tökéletes dráma sorozat volt (igen, nálam még a Breaking Bad-et is maga mögé utasította, igaz nem sokkal)
Egyszerüen az első rész után annyira beszippantott, hogy onnan nem volt megállás, a kisvárosi redneck hangulat, a nagyszerű karakterek, a motorbandás sztori, egyszerűen semmibe nem tudok belekötni a sorozattal kapcsolatban.

Nagyon várom már ezt a spinoffot is.

Dregnarr1 - 2018. 07. 19. 19:26

Nálam az ír kiruccanás után teljesen hitelét vesztette az egész. Egyik tag gyereke és családja kompletten feláldozható bármikor, de ha a kiválasztott gyerekéről van szó, akkor meg minden máson át lehet és kell is gázolni… a finálé felé vezető lagymatag utolsó évad és végső megoldás is elég elszomorító volt… de ettől még nagyon sok erős résszel és felejthetetlen pillanattal gazgagodhattunk SoA által.

Sheparrd - 2018. 07. 19. 19:58

Nem hittem volna, de eddig egész bíztatóan néz ki.

Gevin - 2018. 07. 19. 20:00

Háááááát, ez engem egyáltalán nem győzött meg. A SoA rosszabb részeire és évadjaira emlékeztet. Totál középszernek néz ki, mintha nem is Sutter csinálta volna. Aztán lehet csak a trailer lett ilyen, és visszakapjuk a SoA hangulatot majd, de eddig nekem ez nem.

wellwellwell - 2018. 08. 05. 17:16

Tok jo h Richard Cabral talalt egy sorozatot, ami neki valo lehet, az american crime utan, amiben zsenialis volt, a lethal weaponben jatszott, de eszmeletlenul idegenul mozgott benne. Mint egy shakespeare-szinesz egy sitcomban. 😂 Remelem, itt megtalalja a helyet!
A foszereplo srac meg mar most eyexandy jelolt nalam. 😁

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz