login |

Comic-Con: Titans-előzetes

2018. 07. 19. 18:33 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: video,

– Where’s Batman?
– Fuck Batman.

Oké, a DC Universe, a DC nemsokára induló streaming platformja, a jelek szerint nem langyos tinglitangli sorozatokat akar magának, ugyanis a Titans-ben nem csak nyelvezet korhatáros, hanem a vér is freccsen. Szóval aki kiábrándult a CW kínálatából, az talán érdeklődni fog Dick Grayson/Robin/Nightwing kalandjai iránt.

A Comic-Con alkalmából kiadott első, hosszú előzetes a tovább mögött nézhető meg. Főszerepben Brenton Thwaites, valamint Teagan Croft – Raven, Anna Diop – Koriand’r/Starfire, Ryan Potter – Garfield Logan/Beast Boy, Alan Ritchson – Hank Hall/Hawk, Minka Kelly – Dawn Granger/Dove és Lindsey Gort – Amy Rohrbach nyomozó, a többségük fel is tűnik a trailerben.

A karakterekről bővebben itt írtunk, a sztoriról pedig itt.

21 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2018. 07. 19. 18:36

Érdekes előzetes, az már biztos, szóval egyelőre inkább pozitív előjellel várom.

Pr13m - 2018. 07. 19. 18:48

Beastboy és Starfire sajnos még most is nagyon gagyin néz ki, viszont minden más tetszik. Robin baromira el lett találva, és már Raven is bejön. A darkos hangulat és a 18+os besorolás jót fog tenni neki, ha már a CGIon spórolni fognak. :D

Mardred - 2018. 07. 19. 18:56

Hát… Ebből lehetett volna CW-féle rétegsorozat leginkább, erre ez megy el egy teljesen ellenkező irányba.

Meglátjuk.

lethal - 2018. 07. 19. 19:51

Fura… ha nem tudnám, hogy Dick Grayson, meg mernék esküdni rá, hogy Jason Todd…

DarkEagle - 2018. 07. 19. 19:57

Winnie légyszi ne írjátok Teen Titans-nek mert így is mindenki összekeveri és ezért is megy a sarazás. :D A két széria teljesen más. Van képregényben is simán Titans, ezt dolgozzák fel és van Teen verzió ami nevéből adódóan tiniknek szól.

Egyébként nem ez Starfire igazi külseje ami az előzetesben van. Világszerte megy az utálat de sajnos a többség nem járt utána és egyelőre sok hír nincs róla de a készítők lenyilatkozták, pontosabban Geoff Johns asszem, hogy Starfire ezen külseje csak egy álca mivel egy diszkóban nyomoz ahol a 70-es évek style a trendi akkor vagy mi. De igazából úgy fog kinézni ahogy mindenki ismeri.

Ami Ravent és Beast Boyt illeti, előbbi 13 éves a másik nem tudom mennyi de mindkettő csak most kezd ismerkedni az erejével. Raven ezért is fél ennyire mert nem tudja honnan ez a sötét erő.

Egyébként nem értem, hogy miért nem látják az emberek a lényeget hiszen ha ott van Robin, Dove és Hawk akiknek csillagos 5-ös a ruhája akkor miért hiszik azt hogy a maradék 3 főszereplő külseje ilyen alap szintű marad végig. :D

Mivel említetted @lethal: elmondom, hogy az egyik rész címe Jason Todd, szóval. ;) Ja és a főellenség elvileg Raven környezetéből jön. Ezért is ennyire darkos.

DarkEagle - 2018. 07. 19. 19:58

Ja, amúgy van magyar felirat is az előzetesben, csak mondom.

Mate815 - 2018. 07. 19. 20:11

So gay.

Kati néni - 2018. 07. 19. 20:40

Azé nem jó ez a nagyfelbontás, mert látni szegény Robinkámnak is milyen mitesszeres a pofája.

Mate4182 - 2018. 07. 19. 20:49

Engem megvettek

Insane333 - 2018. 07. 19. 21:27

Starfire és Beastboy úristen de gagyik. Főleg Beastboy. Nem tudom mennyire fogom tudni komolyan venni. Meg nekem Raven se tetszik annyira. A személyisége pontosabban. Az előzetes alapján sokkal nyitottabb lesz mint a képregényekben ami nekem fura. Egyébként belefogok nézni de amúgy félek, mert ez alapján történetileg ugyanolyan lesz mint a cw-s sorozatok csak vérrel. Nem nagxon jutottak esze!be pozítívumok bár tény, hogy Robint eltalálták szerintem is. Majd kiderül mi lesz.

human - 2018. 07. 19. 21:46

akinek ez tetszett azon milyen szemüveg van? már a betűtípus mindent elárul, ha a borzasztó díszletekből nem sütne a nulla költségvetés.

DarkEagle - 2018. 07. 19. 21:53

Egyébként a díszletek igen csak hasonlítanak a Netflixe Marvel sorozatokhoz, csak mondom. Még stílusban is hasonló. Mondjuk nem csoda elvégre ez a sorozat is, nem véletlen, egy nem épp csillámpónikkal teli városban játszódik majd, Gothamben, és olyan főszereplőkkel akik megjárták a poklot is. Élükön Ravennel és Robinnal.

Arra leszek kíváncsi hogy Ravennel mit kezdenek mikor már tudni fogja honnan származik és mire is képes. Mert ugye jelenleg semmit se tud, ezért is ilyen. Ezért tök más a személyisége @Insane333.

CW sorozatok se jobbak CGI és díszletek terén. De azok se azért gagyik, hanem mert szara forgatókönyv és a karaktereket rendre kiherélik. Itt talán más lesz majd ez a rész mert itt szabadabban dolgozhatnak ha már R besorolású.

Cardas - 2018. 07. 19. 21:56

Robin szülei szerintem önként vetettek véget az életüknek és törték ki a nyakukat mikor meglátták ezt a trailert. és ők jártak jobban.

Cardas - 2018. 07. 19. 22:00

“Egyébként nem ez Starfire igazi külseje ami az előzetesben van. Világszerte megy az utálat de sajnos a többség nem járt utána és egyelőre sok hír nincs róla de a készítők lenyilatkozták, pontosabban Geoff Johns asszem, hogy Starfire ezen külseje csak egy álca mivel egy diszkóban nyomoz ahol a 70-es évek style a trendi akkor vagy mi. De igazából úgy fog kinézni ahogy mindenki ismeri.”

Ez alapján az egész stáb retardált, mert miért ezzel reklámozzák, mikor mindenki akinek van egy kis gusztusa hány a megjelenéstől… mintha összedobnának egy Catwoman trailert ahol éppen egy hájas igénytelen valaminek akar beöltözni, mert így akar egy áldozat közelébe férkőzni. és semmi mást nem mutatnának belőle.

wirth6 - 2018. 07. 19. 22:51

Eddig annyira lekötött Starfire meg Beast Boy félresikerült megjelenése, hogy észre se vettem, hogy a Robint játszó színész tiszta Grant Gustin. Nem tudom észrevenném-e egyáltalán ha hirtelen kicserélnék őket.

lacus - 2018. 07. 19. 23:09

Starfire mint valami negyvenéves transzvesztita prosti, Beastboy is elég gáz, mondjuk a karakter nekem úgy alapból sem jön be, animációs alkotásokban is borsózik tőle a hátam
Ezeket leszámítva várós, kíváncsi vagyok rá nagyon, a cw-s szappanok mellé kell ilyen is

DarkEagle - 2018. 07. 19. 23:24

Egyébként csak halkan jegyzem meg hogy annak idején ez volt Starfire első külseje mikor megjelent a képregényekben. Szóval nyilván nem véletlen ez az álcája.

De amúgy gondoljatok bele abba hogy a legtöbb esetben egy nagyon jó előzetes után általában csalódunk a sorozatban/filmben, míg egy rosszabb előzetes után általában pozitív az élmény. Tökéletes példa erre pl Krypton is. Minden anyázott hogy minek aztán mire véget ért az évad mindenki azonnal akarta a 2. évadot. Csak hogy DC-t említsek.

human - 2018. 07. 19. 23:53

“a legtöbb esetben egy nagyon jó előzetes után általában csalódunk a sorozatban/filmben, míg egy rosszabb előzetes után általában pozitív az élmény.”

a rossz előzetes nagyon sokszor szar sorozatot jelent, elég ritka a pozitív meglepetés, szóval ez nem érv.

” Tökéletes példa erre pl Krypton is. Minden anyázott hogy minek aztán mire véget ért az évad mindenki azonnal akarta a 2. évadot. ”

Mert aki végignézi az már rajongó, avagy nyilván akarja a 2. évadot? szintén rossz alapokra tett érv.

“a díszletek igen csak hasonlítanak a Netflixe Marvel sorozatokhoz”

nem, a Syfy kanadából rendelt B sorozataira hasonlítanak a díszletek, a bevilágítás és a cgi.

DarkEagle - 2018. 07. 20. 01:50

Közben a DC úgy fest nem pihen. Bejelentettek egy újabb élőszereplős sorozatot, a Stargirlt! Jön vajon az JLA is? :D Mondjuk nem lenne rossz ha a LOT-ból áthoznák Stargirlt ha már ott szerepelt mert az a csaj nagyon jó volt.

https://twitter.com/DCComics/status/1020055090126675968

Ayrons - 2018. 07. 20. 10:37

Fuuuh ez mi volt…
Robin az inkább Jason de az a R betűs dobó csillag mindent visz.
Az egészről egy gyengébb fan film jut eszembe.
Csillagfény ronda mint egy ghoul. Boy meg.. hagyjuk inkább.

A DC Inhumans is here

Flutter Dash - 2018. 07. 21. 16:08

Őszintén? Én a Tini Titánik sorozatból ismertem meg a trailerben lévő szereplőket, mivel soha nem olvastam képregényt. Emiatt bevallom sokáig nem értettem Robin miért van benne, hiszen ő a Batman rajzfimsorozathoz tartozik xD
Jó pár évvel később tudtam meg, hogy Batman meg a Titánok egy univerzumban élnek xD
Na de a trailerhez hozzászólva, úgy hogy képregényes tudásom kb nulla, kifejezetten tetszett
Nekem ez a darkosság bejön, és ha jól értelmeztem a láttotakat inkább hajaz a közeli években megjelenő Tini Tánok egész estés rajzfilmekre, mint a rajzfilmsorozatra
Az meg hogy Csillagfényt egy afroamerikai játssza rohadtul nem érdekel. Csak játszon jól a színésznő és akkor egy szavam se lesz
Ravenbe meg már most beleszerettem <3 Főleg az ijesztő, démonos jelenetei miatt <3

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz